Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Standard gallery post
Post with couple photos inside

Et samarbejde med gavn for begge parter

Skal shortlist hjælpe din virksomhed?
Nutidens 5 vigtigste HR-udfordringer

En af de største HR-udfordringer er styring af talentmassen og forholdene omkring den generelle rekruttering

Flere virksomheder støder på mange udfordringer i forbindelse med rekruttering af den rette kandidat til en ledig stilling. Vi oplever at de fleste af vores samarbejdspartnere oplever samme udfordringer i deres rekrutteringsproces.

Læs mere om hver udfordring – måske du oplever én eller flere af dem

  • Mangel på kvalificerede ansøgere
  • Lang rekrutteringsproces fra start til slut
  • Sourcing processen indeholder for stor tidsspild
  • For højt rekrutteringsbudget
Shortlist som dit HR-rekrutteringsværktøj

Shortlist er designet til at være effektivt rekrutteringsværktøj ved ansættelser og hjælper jer i mål med jeres rekrutteringer

Hos Shortlist har vi hjulpet mere end 150 virksomheder med at finde de mest kvalificerede kandidater til ledige stillinger. Shortlist er en gennemsigtig sourcing proces til din rekruttering. Vores samarbejdspartnere oplever stor tilfredshed ved ikke at skulle stå for den store rekrutteringsproces selv. 

Læs mere om hvilke fordele vores samarbejdspartner oplever ved at benytte Shortlist

  • Kvalificerede kandidater
  • Hurtig rekrutteringsproces 
  • Employer branding 1:1
  • Mere tid til interviews
Shortlist service

Shortlist leverer professionel sourcing til rekruttering i førende danske virksomheder

Vi finder de bedst egnede kandidater, indleder personlig dialog på vegne af jer, viser ægte interesse for kandidaten og skaber motivationen for, at de vil være med på jeres rejse. Resultatet er, at I står med et højt kvalificeret kandidatfelt, hvor alle er motiverede og interesserede i at blive en del af jeres virksomhed. Det eneste I skal koncentrere jer om er, at afholde de personlige samtaler og sikre det bedst mulige personlige match i et jobmarkedet, som i høj grad er kandidaternes marked.

Det er det vi kalder Shortlist sourcing til jeres rekruttering.

Shortlist sourcing proces

Shortlist levere en helt ny og forenklet måde at få de bedste kandidater i hus uden lange processer

Shortlist benytter sig af et team af erfarne researchere og sourcere. Researchteamet arbejder systematisk og struktureret med professionelle værktøjer til at identificere, tiltrække og headhunte de bedste kandidater.

Shortlist er jeres eksterne HR-partner, der sikre jer at I har adgang til et kompetent kandidatfelt. Vores sourcing process giver jer et hurtigt indblik i den måde vi kan sikre jer de bedste kandidater indenfor jeres branche.