Rekruttering af Afdelingschef til Trælast for BAUHAUS

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Afdelingschef til Trælast for BAUHAUS

Virksomhed: Bauhaus
By:

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere i Trælast, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Afdelingschef i BAUHAUS Valby får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Denne stilling byder på mere end spændende udfordringer og glade arbejdsdage.

Du kan bl.a. glæde dig til at få

 • ordnede arbejdsforhold, og kun weekendvagt hver 4. weekend
 • mulighed for at udvikle dine lederevner
 • attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning
 • løn efter kvalifikationer og mulighed for resultatorienteret bonus
 • medarbejderrabat og adgang til flere landsdækkende rabataftaler  

Bliv den spillende træner

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør. Som Afdelingschef i vores Trælast sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau. Det gør du først og fremmest igennem dine medarbejdere, som du coacher og motiverer i service og salg, og sikrer deres løbende udvikling. Men du gør det også som den synlige leder, der går forrest ude på gulvet og viser vejen.

Dine primære opgaver bliver at:

 • har ansvaret for dine varegrupper, varespejl og kampagneopfølgning
 • har løbende kontakt med leverandører
 • overholder salgsbudgetter og vores stærke koncept
 • styrer den daglige drift sammen med det øvrige ledelsesteam
 • sikrer vagtplanlægningen for dine medarbejdere
 • har ansvaret for altid at have en slagklar afdeling gennem struktur og god planlægning

Et konkurrencemenneske med godt gammeldags købmandskab

Du er den nærværende leder, og du er lige så meget en ressource for dit team, som de er for dig. Du er den motiverende holdkaptajn, som kan disciplinen at sælge og rådgive og sætte kunden i fokus. Du trives i en hverdag, hvor der ofte er travlt og tempoet er højt, og følger altid dine opgaver helt til dørs – også når de er komplekse.

Vi er åbne over for din baggrund, men vi forestiller os, at du:

 • har ledererfaring og gerne fra detailbranchen
 • har interesse i gulve, tømrerarbejde og bygningskonstruktioner, så skal vi nok fylde på med den faglige viden
 • har fokus på mulighederne – både for din afdeling og dine medarbejderes udviklingspotentiale
 • har en positiv tilgang til situationer og personer, og du motiveres af at lære nyt
 • er beslutningsstærk også når der skal træffes hurtige beslutninger.

Hvem er vi?

Et hus fuldt af udvikling og arbejdsglæde

En afdeling i vores byggevarehus er på mange måder lidt som en lille butik, du selv driver. Du får et stort ansvar på skuldrene og muligheden for at skabe resultater og sætte dit præg. Samtidig bliver du en del af et lederteam, som du kan sparre og vende dine udfordringer med.

Vi er også stolte over vores kultur, der sætter kunden i fokus og bygger på arbejdsglæde og frie rammer. Vi vil være en arbejdsplads, som har plads til, at du og dine medarbejdere også kan have det sjovt og være kreative.

Om Bauhaus

I mere end 60 år har BAUHAUS haft succes med at tilbyde private og professionelle kunder et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter. Byggevarehusene råder typisk over et varesortiment med mere end 160.000 varenumre. Det gælder inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler samt et stort udvalg af inden- og udendørs planter og haveartikler.

Udover at tilbyde branchens suverænt største udvalg af produkter lægger vi vægt på at give kunderne en god købsoplevelse med service og kvalificeret rådgivning. Dertil kommer vores målsætning om at tilbyde konkurrencedygtige priser, hvilket vi hver dag står på mål for med vores unikke ’Prismatch’.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.