Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Standard gallery post
Post with couple photos inside
Salgskonsulent til stærkt planteavlsteam

Trives du med salg, service og tætte relationer til din kundegruppe?

Kan du afdække en kundes udfordring og lukke et salg, så har du det helt rigtige fundament til denne spændende og udfordrende stilling. Du bliver en del af vores samarbejdspartners planteavlsorganisation i Midt- og Vestjylland. De er meget ambitiøse, og går forrest i arbejdet med at tænke nyt og hele tiden udvikle deres løsninger og produkter – til gavn for deres kunder og til gavn for din fortsatte udvikling. Er du klar til et job med højt til loftet og langt til begrænsningerne, så er de klar til dig.

Salg og rådgivning i vidende og viljestærkt vinderteam
Du kommer ind i et stærkt vinderteam, hvor du sammen med produktchefen og de øvrige salgskonsulenter står for salg af såsæd, gødning, planteværn og relaterede produkter til planteavlere i Midt- og Vestjylland. Du får en portefølje af eksisterende kunder, men skal også arbejde med at skaffe nye kunder. Landmænd er en stærkt professionel kundegruppe, og du kan kun få succes ved at balancere salg og god rådgivning, der fører til værdiskabelse for kunden. I overblik skal du:

  • Skabe mersalg til eksisterende kunder – bl.a. ved at rådgive om nye produkter og muligheder
  • Skaffe nye kunder via proaktivt og opsøgende salg
  • Løbende følge op på både eksisterende kunder og din pipeline med potentielle kunder
  • Udarbejde og opdatere budgetter på din kundeportefølje – og løbende rapportere på status
  • Deltage i større produkt- og salgsmøder, fx ved produktlanceringer, kurser og netværksmøder

Vores samarbejdspartner tror på, at viden er vigtig, så de sørger selvfølgelig for, at du bliver godt klædt på med relevant uddannelse og sparring. Samtidig har du altid mulighed for at trække på fagspecialister, både til sparring og til deltagelse på kundemøder.

Interesse for salg og landbrugssektoren
Optimalt set har du allerede erfaring med at sælge til landbrugssektoren eller med andet B2B salg, fx udstyr eller maskiner. Har du mindre erfaring, er der umiddelbart to andre veje ind i jobbet: Du har en kommerciel baggrund og erfaring med teknisk salg til B2B-kunder og evner for og stor lyst til at lære det nødvendige på det landbrugsmæssige område.  Alternativt har du en uddannelse inden for landbruget, fx jordbrugsteknolog, agrarøkonom eller lignende samt bred og dyb erfaring indenfor planteavl, men det er dog vigtigt, at du har en købmand i maven og har stor lyst til at dygtiggøre dig og skabe en karriere inden for salg.

Som person har du det nødvendige energiniveau, det kræver for at blive en god sælger. Du kan tage ansvar, og venter ikke på, at andre sætter dig i gang. Du kan møde kunderne med en åben og positiv indstilling samtidig med, at du fremstår seriøs og troværdig. I forlængelse heraf skal du kunne skabe og udbygge gode og langvarige relationer til dine kunder.

Det solide fundament for din karriere 
Hos vores samarbejdspartner kommer du ind i en virksomhed, hvor der er styr på tingene. Pensionsordning, forsikringer, sundhedssikring er bare en del af den pakke, der venter dig. De lægger også stor vægt på uddannelse og støtter din fortsatte udvikling, fx hvis du ønsker at prøve kræfter med et nyt arbejdsområde.

Placering

Holstebro

Om virksomheden

Virksomheden er en vigtig del af en af verdens mest produktive, konkurrencedygtige, ressourceeffektive og bæredygtige landbrugsproduktioner. Koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og er ejet af de danske landmænd. Fra at være et rent dansk andelsselskab har de på halvandet årti udviklet sig til en international koncern med selskaber i 18 lande.

Virksomhedens mål har været at forbedre landmandens produktionsøkonomi. Det er det stadig. Og dermed indfrier vi vores grundlæggende forpligtelse til at styrke vores kunders og ejeres konkurrenceevne.

Ansøg

Vi tager en individuel dialog med alle ansøgere, og har derfor ikke brug for en lang ansøgning.
Ansøg stillingen i dag ved at sende os dit CV på kontakt@shortlist.dk med emne: Salgskoordinator

Ønsker du at høre mere om jobmuligheden, er du velkommen til at kontakte Sr. Rekrutteringskonsulent Troels Skydt telefon +45 25 144 444 eller troels.skydt@shortlist.dk

Kontakt os