Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Standard gallery post
Post with couple photos inside

Betro din shortlist sourcing

 

til kvalificerede rekrutteringskonsulenter

Lad shortlist hjælpe med din sourcing

Med muligheder over alt - og flere end nogensinde før – er det ikke dig, der frit kan vælge talent. Talent vælger dig.

Mangel på kvalificerede ansøgere

Mange virksomheder oplever at modtage en stor bunke ansøgninger, hvor 90 {d1d3512298c640a8dfd6dbd7596dce62f3db9a2d4c5767a02f21f076f1f24bf0} er irrelevante kandidater, hvilket gør det svært at finde de helt rigtige kandidater i mængden.

 

Høje resource budgetter

Virksomheder bruger i dag rigtig mange resourcer på at finde den helt rigtige kandidat. De høje budgetter kommer af en proces som både er tid- og resource krævende for den ansvarlige medarbejder. Læs, hvordan du til en fast lav pris får kvalificerede kandidater til samtale.

Al for lang rekrutteringsproces

Virksomheder oplever at der er en lang proces foran dem, hver gang de ønsker at ansætte en ny medarbejder. Denne proces kan være opslidende på den enkelte medarbejder, som ofte har sideløbende projekter. Find ud af, hvordan shortlist kan hjælpe rekrutteringsproces med at blive mere effektiv.

Great for any side

Målrettet kandidatfelt

Når din succes som virksomhed afhænger af at finde kvalificerede kandidater, er jobannoncering i sig selv ofte ikke nok. For at få det bedste kandidatfelt til din rekruttering, er du nødt til at fange de rigtige kandidater med en personlig henvendelse, der differentierer sig og samtidig motiverer kandidaterne til at blive en del af jeres rejse.

I nutidens jobmarked, kræver tiltrækning af kandidater til et job i din virksomhed mere end en jobannonce og sociale medier. Det kræver typisk at I viser ægte interesse i netop den kandidat, Iønsker til jobbet. Her er en jobannonce alene, ikke tilstrækkelig, for at skabe en personlig kontakt til kandidaterne, for de bedste kandidater til netop jeres job, sidder måske allerede i et godt job, som de er glade for. Derfor er chancen for, at de overhovedet opdager jobmuligheden hos jer meget lille. 

Great from any side

Modtag højt kvalificerede kandidater

I skal kunne trænge igennem mængden og vise kandidaterne hvem I er, hvad I tror på. I skal fortælle dem, hvad det er I gør, som gør jobmuligheden og jeres virksomhed spændende. I skal vække deres interesse for at være med på jeres rejse.

Det er præcis det Shortlist kan gøre for dig. Vi finder de bedst egnede kandidater, indleder personlig dialog på vegne af jer, viser ægte interesse for kandidaten og skaber motivationen for, at de vil være med på jeres rejse. Resultatet er, at I står med et højt kvalificeret kandidatfelt, hvor alle er motiverede og interesserede i at blive en del af jeres virksomhed. Det eneste I skal koncentrere jer om er, at afholde de personlige samtaler og sikre det bedst mulige personlige match i et jobmarkedet, som i høj grad er kandidaternes marked.

Det er det vi kalder Shortlist sourcing til jeres rekruttering.

Forbedring til rekruttering

Shortlist leverer professionel sourcing til rekruttering i førende danske virksomheder. Shortlist er det fortrukne rekrutteringsværktøj til HR, når virksomheder ønsker kvalificerede, motiverede kandidater til deres egen rekrutteringsproces

Rekruttering indenfor 3 uger
96%
Virksomheder vender tilbage
87%
Højt kvalificerede kandidater
93%
Passive rekrutteringer
79%
Bliv kontaktet

Image
Sales Manager
Cecilie Nihøj
Telefon: +45 42 75 04 89
Sales Manager
Cecilie Nihøj
Telefon: +45 42 75 04 89