Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Standard gallery post
Post with couple photos inside

Start din rekruttering med

Shortlist Sourcing

Shortlist er en professionel research løsning, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at få en dialog med de bedste kandidater.

Netværk
Med mange års erfaringen indenfor rekruttering og networking, tilbyder Shortlist en samarbejdspartner med et stort netværk indenfor adskillige brancher.
Sourcing
Shortlist tilbyder sourcing som sætter fokus på både aktive og passive jobsøgende, hvilket gør det muligt at leverer motiverede og kvalificerede kandidater til din virksomhed.
Levering
Få leveret en shortlist med motiverede kandidater der opfylder de kriterier som blev afdækket af rekrutteringskonsulenten og din virksomhed. Det er vigtigt for Shortlist at virksomheden har fået de mest kvalificerede kandidater leveret.
Forbered på en ny oplevelse

Shortlist levere en helt ny og forenklet måde at få de bedste kandidater i hus uden lange processer

Vores store netværk og branchekendskab gør os til det oplagte valg til sourcing af de mest kvalificerede kandidater til jeres rekruttering. Vi kan tilbyde din HR-afdeling eller rekrutteringsansvarlig en service som for eksempel outplacement på en meget effektiv måde.

Shortlist er jeres eksterne HR-partner, der sikre jer at I har adgang til et kompetent kandidatfelt. Vores sourcing process giver jer et hurtigt indblik i den måde vi kan sikre jer de bedste kandidater indenfor jeres branche. Processen har 5 steps som følges hver gang vi leverer en shortlist til din virksomhed.

Fase 1
Afstemning af jobprofil
Virksomheden udarbejder en nøjagtig jobprofil til vores konsulent ved et telefonmøde. Vi tilrettelægger strategien for løsning af opgaven. Her afstemmer vi rollens indhold og undersøger sammen hvilke krav der stilles til de essentielle erfaringer, færdigheder og personlighed. Shortlist’s erfarne researchere finder profiler, som diskuteres sammen med ansættende leder, for at skabe konsensus om hvilke kvaliteter der er afgørende for kandidatens success og hvilke der er ”nice to have”.
Fase 2
Shortlist search proces
Det er den mest omfattende fase. Her påbegyndes search-processen, og vores research team går i gang med at tage kontakt til informanter og egnede kandidater.
Vi holder løbende kontakten med ansættende leder under hele search forløbet, og efterfølgende følger vi op på tidligere placerede kandidater for at følge deres success. På den måde får vi en endnu bedre forståelse for jeres forretning hvilket vil hjælpe os til at kunne source og placere flere af de rigtige kandidater, i fremtiden.
Fase 3
Præsentation af shortlist
Researchtemaet præsentere en shortlist med de bedst egnede og motiverede kandidater. Herefter er processen jeres egen. Ønsker I at ansætte en eller flere af kandidaterne på listen, står det jer frit for.
Fase 4
Opfølgning
3 uger efter I har fået leveret en shortlist, kontakter vi jer for at følge op på resultatet og for at sikre I har været tilfreds med vores leverance.
Mere end bare én shortlist

Effektivt og stærkt værktøj

Shortlist benytter sig af et team af erfarne researchere og sourcere. Researchteamet arbejder systematisk og struktureret med professionelle værktøjer til at identificere, tiltrække og headhuntet de bedste kandidater på markedet. 

Med shortlist får du en samarbejdspartner, der giver dig de bedste mulige forudsætninger for at lykkes med dine rekrutteringer. Vi leverer råmaterialet, så du kan koncentrere dig om processen derefter.

0
Nye rekrutteringer
I samarbejde
0
Lines of network
Customizability
0
Team energi tilbage
Mere entusiastisk
0
Kopper kaffe
For produktivitet
Kontakt os

Image
Sales Manager
Cecilie Nihøj
Telefon: +45 42 75 04 89
E-mail: Cecilie.nihoej@shortlist.dk
Sales Manager
Cecilie Nihøj
Telefon: +45 42 75 04 89
E-mail: Cecilie.nihoej@shortlist.dk