Rekruttering af Revisor

Rekruttering af Revisor

Analyse af tidligere transaktioner og præsentation af værdifuld information om virksomhedens resultater er den mest generelle forklaring på, hvad revisorer gør. Revisorer kan give rådgivning, revidere konti og give pålidelige oplysninger om finansielle poster. 

Dette kan omfatte økonomisk rapportering, beskatning, revision, kriminalteknisk regnskab, virksomhedsfinansiering, forretningsgendannelse og insolvens eller regnskabssystemer og processer.

Tiltræk revisor til din virksomhed

For at tiltrække revisor, der bedst matcher dine behov, er det meget vigtigt at skrive en klar og præcis bogholderbeskrivelse..Vi leder efter en erfaren revisor, der kan blive medlem af vores team. 

Som revisor vil din vigtigste opgave være at analysere tidligere transaktioner og præsentere værdifulde oplysninger om vores virksomheds resultater. Du forventes også at revidere konti og give råd og pålidelige oplysninger om finansielle poster.

Shortlist har års erfaring
Revisores jobprofil

Åbne rekrutteringer for Revisor

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Facility Manager

DEAS

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Business Controller

Sund & Bælt

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Supportkonsulent

Danløn

Shortlist Sourcing

Recruitment of S&OP Manager

ICEpower

Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Projektleder

Halsnæs Kommune

Skal du rekruttere en revisor?

Shortlist er et agilt, prisvenligt og smart svar på nutidens rekruttering. Det foregår 100% digitalt ift. kandidatsourcingen og det er derfor muligt at rekruttere alle steder fra og til og er samtidig ikke sårbart overfor sygdom eller pandemier. Herudover tillader brugen af Shortlist, at virksomheder kan bruge deres HR-muskel på det, den er bedst til, nemlig at vurdere det personlige match mellem kandidat og virksomhed. 

Shortlist er således et fantastisk supplement til en jobannonce og kan samtidig også bruges alene, idet vi leverer 4 motiverede og kvalificerede kandidater til jeres proces. Vi blander os ikke i, hvor mange i ansætter om I ansætter 1 eller 4, det er helt og aldeles op til virksomheden selv.

Shortlist er din Acquisition Partner

Vi ønsker at I skal have armene over hovedet, når I bruger os som samarbejdspartner. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre en transparent, afstemt og dialogfokuseret proces, hvor I vil have fingeren på pulsen fra start til slut, uden at det skal være en tidsrøver fra jeres andre opgaver.

Efter afdækningsmøde med ansættende leder, udarbejder vi en search strategi og går i gang med at afdække hele markedet for de bedst egnede, ofte passive kandidater. Vi bruger alle kilder, taler med informanter, afsøger relevante virksomheder og gør brug af alle de nyeste digitale værktøjer.

For at skabe motivation og flytbarhed, indleder vi individuel dialog med personligt tilpassede budskaber. Alle kandidater er forskellige og når vi fortæller de gode historier om jer og muligheden, er det altid med afsæt i den enkelte kandidat. Herfra går vi i dybden med matchet, stillingen, kandidaten mm.

Inden for 3-4 uger får du leveret de bedste kandidater, direkte til interview hos dig. Alle motiverede, kvalificerede og inden for lønrammen. Du får dermed de bedste forudsætninger for at gøre det du er bedst til. Samtidig sparer du tid og ressourcer, som du kan bruge på værdiskabende aktiviteter i stedet.

Fremtidens rekruttering nu

Shortlist er et produkt skabt af en efterspørgsel og et behov, som vi var først på markedet med og til dato er de eneste, der er specialiseret i denne proces og dens fordele. Det er løsningen på fremtidens rekruttering både i forhold til lade virksomheder bibeholde ejerskab med processen og lade dem skinne i det, de er stærkest i nemlig vurdere og sikre at der er et personligt match og samtidig sikre at virksomhederne har det bedste felt af kandidater på hele kandidatmarkedet.

Herudover står det virksomheden frit for at ansætte én eller alle kandidaterne som de får præsenteret, uden at det koster ekstra og nu vi er ved emnet pris, så er den under en 1/3 af, hvad det koster at få et rekrutteringsbureau til at foretage en rekruttering. Dette er også et punkt vores kunder har taget til sig i stor stil.

tine-bg_HR-challanges-1.png
Kvalitet. Effektivitet.Rekruttering.
Shortlist hjælper dig, så du kan gøre det du gør bedst

Oplever du også HR-udfordringer?

Kandidatmarkedet har ændret sig markant de seneste år. Vi hjælper i dag mange med udfordringer i forbindelse med rekruttering af de rette medarbejdere. Med Shortlist undgår du udfordringer i rekrutteringen som:

Mangel på de gode kandidater og lav kvalitet i ansøgerfeltet
Stort tidsspild på administration og irrelevante kandidater
Langsom time-to-hire ved annoncering der kun rammer aktive kandidater
Høje omkostninger til traditionelle rekrutteringsbureauer
Shortlist effektivisere din rekrutteringsproces

Shortlist sørger for at:

Finde de bedst egnede kandidater til rollen

Indlede individuel dialog og skabe interesse

Motivere og fortælle de gode historier om jer

Sikre de rette match og kvalifikationer

Give jer mere tid til interviews

Sikre jer et top kvalificeret kandidatfelt

Vi finder, motiverer og kvalificerer 4-5 top kandidater, som leveres direkte til din egen rekruttering.

bg_how-we-do-it-tiny.png
I skal blot:

Vores kunder har tillid til Shortlist

Vi leverer det rigtige kandidatfelt til din rekruttering
0 %
Bruger Shortlist igen på 4 eller flere rekrutteringer indenfor de første 12 mdr.
0 %
Sparer væsentlig tid og ressourcer når de bruger Shortlist i rekrutteringen
0 %
Ansætter én eller flere kandidater fra Shortlist processen
Shortlist håndplukker de bedste kandidater til dine stillinger

Shortlist er for dig hvis du gerne vil

Få de bedst mulige forudsætninger for en succesfuld rekruttering. Jeres succes afhænger af, at få kvalificerede kandidater ind i jeres proces. Det er vi specialiseret i. Du skal derfor vælge Shortlist når du gerne vil:

Hurtigt i mål med den rette ansættelse
Have mere tid til interviews og andre værdiskabende aktiviteter
Have de bedst mulige kandidater ind i din egen rekrutteringsproces
Beholde ejerskab over processen og undgå de dyre traditionelle rekrutteringsbureauer
Førende brands har tillid til Shortlist
Rekruttering
Nicklas Mohr Andersen
Client Director
Skal vi også hjælpe dig?
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Shortlist er specialister i at finde, åbne og indlede dialog med markedets bedst kvalificerede kandidater. Vi skaber motivationen for at blive en del af vores kunders rejse, ved at fortælle de gode historier om virksomheden, jobbet og dets muligheder. Med andre ord giver vi vores kunder de bedste forudsætninger for en succesfuld rekruttering.

Måske du har set os her?