Rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i Odense

Er I på udkig efter nye kræfter? Men oplever I, at det kan være svært at få fingrene i topmotiverede og kvalificerede kandidater, som også er ledige? Så fat mod! Det er netop her, at Shortlist kommer ind i billedet. Shortlist er dit alternativ til et traditionelt rekrutteringsbureau i Odense. Vi hjælper nemlig større og mindre virksomheder med at afsøge markedet for relevante kandidater, og med os på sidelinjen får I en god indsigt i markedet for kandidater og ikke mindst adgang til profiler, der matcher den pågældende stilling.

Et samarbejde med os har to klare fordele. Gennem nøje planlagt afsøgning af markedet og kandidat-sourcing udvælger vi en håndfuld kandidater på blot tre til fire uger, som ledes direkte ind i jeres egen rekrutteringsproces. På den måde har I stadig ejerskabet over jeres ansættelsesproces, men I slipper for at spilde tid, penge og ressourcer på irrelevante kandidater.

Få det maksimale ud af jeres rekruttering i Odense

Fejlrekrutteringer er dyre, og de kan koste virksomhederne mange penge. Det kan dog være meget svært at finde den rette medarbejder, og på mange måder svarer rekrutteringsprocessen indimellem til at lede efter en nål i en høstak. Hvorfor? Jo, fordi de attraktive kandidater sjældent når ud ad døren hos en virksomhed, før de allerede er rekrutteret et andet sted.

Vil I gerne vinde kampen om talenterne? Og sørge for, at de får øje på jeres virksomhed frem for konkurrenternes? Hos Shortlist identificerer og tiltrækker vi de helt rette kandidater, som matcher jeres stilling – både aktive og passive. Vi er ikke et rekrutteringsbureau i Odense i klassisk forstand. Tværtimod. Vi overtager nemlig ikke rekrutteringen. Vi hjælper jer derimod med at finde de bedst kvalificerede kandidater på tre til fire uger, som I efterfølgende kører ind i jeres egen rekrutteringsproces.

Nå ud til de passive kandidater på effektiv og målrettet vis

De dygtigste og mest kompetente kandidater går sjældent ledige i særlig lang tid. Det er faktisk sjældent, at de overhovedet når at få en fod uden for døren i en virksomhed, før de allerede sidder trygt og godt i en anden. Spørgsmålet er, hvordan I får fat i dem, før de ender hos en konkurrerende virksomhed?

Det kan være svært at nå ud til de passive kandidater med et klassisk jobopslag. De henvender sig nemlig primært til ledige. Vælger I at få Shortlist til at hjælpe med jeres rekruttering i Odense, finder vi frem til de passive kandidater gennem en effektiv og målrettet søgning. Med andre ord håndplukker vi en række kandidater, som matcher jeres behov og krav til en kommende medarbejder.

Dernæst indleder vi en personlig dialog med dem, som har til formål at gøre dem klogere på jeres virksomhed og vække deres interesse for det job, de står over for hos jer. Lige så snart vi har tre til fire topkvalificerede, motiverede og ikke mindst flytbare kandidater, præsenterer vi dem for jer. Derefter slipper vi tøjlerne og overlader resten til jer, da I har det absolut bedste udgangspunkt for at vælge den helt rette kandidat til jeres virksomhed.

Helt konkret hjælper vi jer med at nå i mål med en succesfuld rekruttering i Odense ved at:

  • gennemsøge markedet for at finde velkvalificerede kandidater, der matcher virksomheden og den pågældende stilling.
  • indlede individuel dialog med kandidaterne med henblik på at sikre flytbarhed og skabe motivation.
  • præsentere jer for tre til fire kandidater, som I efterfølgende kan integrere i jeres egen rekrutteringsproces.
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Spar penge og tid ved at alliere jer med en stærk samarbejdspartner

Vores kundeportefølje er bred, men vi beskæftiger os hovedsageligt med rekrutteringer på ledelsesniveau. Er I på udkig efter en ny profil, der kan udfylde en lederstilling hos jer, er vi altså det rette rekrutteringsbureau i Odense at tage kontakt til. Når det er sagt, har Shortlist flere års erfaring med talent acquisition og rekruttering inden for et væld af brancher – helt sikkert også inden for den branche, jeres virksomhed befinder sig i.

Vil I gerne have adgang til en topkvalificeret kandidatpulje? Og vil I gerne nå i mål inden for kort tid? Ved at overlade den indledende fase af rekrutteringsprocessen til Shortlist sparer I både tid og penge. Det er en både tidskrævende og langsommelig proces at udfærdige jobopslag og gennemgå ansøgninger.

Når I indleder et samarbejde med os, frigiver I langt mere tid til de vigtige opgaver, som ligger i den sidste del af rekrutteringsprocessen.

Kontakt os, hvis I ønsker en professionel og skarp rekruttering i Odense

Er I interesseret i at komme hurtigt i mål? Og vil I gerne have fingrene i de skarpeste kandidater på markedet? Hos Shortlist har vi mange års erfaring med målrettet talent acquisition og rekruttering i Odense. Vi hjælper jer med at nå ud til relevante og kompetente kandidater – før jeres konkurrenter. Det kan godt betale sig at få hjælp til rekrutteringen af et professionelt rekrutteringsbureau i Odense, da vi ved, hvor kandidaterne befinder sig, og hvordan vi får dem i tale.

Vil I gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde en eller flere nye kandidater? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne hos os. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab kan komme i mål med en succesfuld rekruttering i Odense.

Når I indleder et samarbejde om rekruttering i Odense, sørger vi for at:

  • finde frem til de bedste kandidater til den pågældende stilling ved proaktivt at opsøge passive kandidater, der egner sig til stillingen.
  • præsentere jer for et topkvalificeret kandidatfelt, bestående af tre til fem velegnede kandidater, som derefter kan indgå i jeres interne rekrutteringsproces.
  • indgå i den indledende dialog med kandidaterne med henblik på at sikre flytbarhed og skabe motivation.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale