IT-rekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med IT-rekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

IT-rekruttering i Aalborg

Hos Shortlist har vi en bred kundeportefølje, og vi hjælper en bred vifte af forskellige virksomheder med at finde mange forskelligartede kandidater. Vi hjælper blandt andet virksomheder med at finde de perfekte kandidater til den pågældende IT-stilling – hvilket er en svær disciplin, eftersom IT-branchen er populær som aldrig før. 

Skal I have hjælp til IT-rekruttering i Aalborg, spotter vi relevante kandidater og motiverer de dygtigste til at indgå i jeres rekrutteringsproces. Vi har forinden sørget for, at kandidaterne er inden for lønrammen og er villige til at flytte over til jeres virksomhed.

Få hjælp til målrettet og succesfuld IT-rekruttering i Aalborg

Da det er de færreste dygtige IT-folk, der er ledige på jobmarkedet, kan en traditionel rekrutteringsproces være både tidskrævende og ressourceopslidende – specielt gennem klassiske jobannoncer. Når I arbejder sammen med Shortlist, får I gavn af vores proaktive rekrutteringsproces, hvor vi bruger kandidat-sourcing til at finde de kandidater, der er topkvalificerede til stillingen. 

Vi bruger informanter og de nyeste digitale værktøjer til at finde et match mellem jeres virksomhed, arbejdsopgaver og kandidaternes personlige og faglige kompetencer. Vi sørger for at opsøge og afholde de indledende dialoger med potentielle kandidater, hvorefter vi præsenterer jer for 3-5 kandidater, der kan indgå i jeres rekrutteringsforløb.

Brug tid på det vigtigste, og lad Shortlist hjælpe med jeres IT-rekruttering i Aalborg

Vink farvel til de traditionelle jobopslag, der ikke giver de ønskede resultater, og byd vores kandidat-sourcing velkommen. Med Shortlist som samarbejdspartner bliver jeres rekrutteringsforløb gnidningsfrit og munder ud i det ønskede resultat – den rette kandidat til stillingen. 

Vi er eksperter på rekrutteringsområdet, og dermed sparer I både tid og ressourcer på rekrutteringsprocessen. Undgå dyre fejlansættelser, pligtsamtaler og spildtid ved at outsource headhunting-delen til os. I skal blot læne jer tilbage og lade os præsentere jer for de rette, motiverede kandidater, som vi har gjort flytbare for jer. Med hjælp fra Shortlist har det aldrig været nemmere at lave IT-rekruttering i Aalborg.

Opnå en effektiv, målrettet og succesfuld IT-rekruttering med hjælp fra et rekrutteringsbureau i Aalborg. Find de rette kandidater, undgå tids- og ressourcespild ved langsommelig rekrutteringsproces og fejlansættelser med en erfaren og dygtig samarbejdspartner som Shortlist.

tager det som et kompliment, når de kontaktes af et rekrutteringsbureau.*
0 %
af kandidater er åbne for nye jobmuligheder.*
0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.*
0 %
Brug alternativet til de traditionelle rekrutteringsbureauer, og få en målrettet IT-rekruttering i Aalborg

Vi har en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen og er dermed det effektive alternativ til andre mere traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi fokuserer på, at I bliver præsenteret for motiverede IT-folk, der er villige til at bidrage til jeres virksomhed på den lange bane – i stedet for at gennemtvinge en rekruttering, der bare fylder hullet med arbejdskraft. Dette, synes vi, er en god investering for både jer og for kandidaterne.

Vores proces er direkte og målrettet, dvs. at når vi søger efter kandidater til jeres IT-stilling, opsøger vi dem og starter en positiv dialog med dem om de gode historier fra jeres virksomhed, om jobbet og dets muligheder, samt jeres virksomhedskultur. På denne måde får I motiverede kandidater, der kan give jeres virksomhed værdi og et hurtigt, resolut rekrutteringsforløb.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til IT-rekruttering i Aalborg

Når I samarbejder med Shortlist, er I sikret en erfaren og seriøs partner i jeres rekrutteringsarbejde. Vi er eksperter i målrettet rekruttering, og med vores brede vifte af informanter og værktøjer giver vi jer de bedste kandidater til den IT-stilling, I søger besat. Få fat i de kompetente kandidater før andre snupper dem med os som bindeled. Den endelige beslutning i rekrutteringsprocessen er jeres, og I vil således altid have fuldt ejerskab over jeres rekruttering – Shortlist har blot hjulpet jer med at finde den håndfuld, der er værd at tage ind til samtale.

Effektiviser jeres IT-rekruttering i Aalborg med et samarbejde, hvor I får:

  • hjælp til rekruttering ved brug af vores effektive rekrutteringstilgang med kandidat-sourcing – lad os finde de rette kandidater for dig.
  • præsenteret 3-5 kompetente, motiverede og flytbare kandidater.
  • ejerskab over rekrutteringsprocessen ved at være med i hele processen, men hovedaktør til de afgørende samtaler i forløbet – hermed er I sikret en succesfuld rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale