Økonomirekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med økonomirekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Økonomirekruttering i København

Står jeres virksomhed med en udfordring inden for rekruttering af en ny medarbejder til økonomi og regnskab? Så er I ikke de eneste. Det kan nemlig være en svær og tidskrævende proces at nå ud til de helt rette kandidater til stillingen. Hos Shortlist har vi specialiseret os i proaktiv økonomirekruttering i København, og vi er derfor mere end klar til at give jeres virksomhed en hjælpende hånd i processen mod at ansætte den helt rette medarbejder. 

Hos Shortlist er vores speciale at grave det mest egnede felt af kandidater frem til jeres økonomirekruttering i København. Også selvom nogle af kandidaterne ikke er aktive jobsøgende lige nu. Vi har nemlig erfaring med, at de mest kompetente kandidater ofte befinder sig i den passive pulje, der allerede er i job og måske derfor ikke opdager jeres nye stillingsopslag, sådan som aktive jobsøgende gør det. 

Med målrettet og effektiv økonomirekruttering sørger vi for, at jeres stillingsopslag når ud til alle relevante kandidater. Derefter sørger vi for at præsentere jer for toptunede og motiverede kandidater, som I selv indkalder til samtaler og den videre rekrutteringsproces. Det er nemlig jer, der i sidste ende bedst ved, hvornår I har mødt det rigtige match til stillingen.

Effektiv og udbytterig økonomirekruttering i København

Hos Shortlist beskæftiger vi os med proaktiv kandidatsourcing. Det vil sige, at vi har kontakt med hele markedet og sørger for at vende hver en sten for at finde de helt rigtige kandidater til jeres ledige stilling. 

Med målrettet økonomirekruttering i København fanger vi den potentielle kandidats interesse, og vi sørger således for, at det udelukkende er motiverede ansøgere, I skal forholde jer til. Der er altså ikke længere store bunker af irrelevante CV’er, der skal gennemgås. Overlad den del til os, og fokusér på at finde det helt rigtige match blandt kompetente kandidater, der er klar til ansættelse.

Spar ressourcerne, og få hjælp til økonomirekruttering i København

Med Shortlist ombord sparer I tid og kræfter på rekrutteringsprocessen. Med vores hjælp til økonomirekruttering i København kan ressourcerne nemlig fokuseres på den interne rekrutteringsproces, når et felt af kandidater er fundet, hvorfra I selv har styringen med den endelige udvælgelse.

Kort sagt er Shortlist din hjælp til at gøre ansættelsesprocessen og økonomirekrutteringen i København til en effektiv og målrettet proces. Vi sørger for at finde frem til de skarpeste kandidater på markedet, og derefter er det op til jer at mærke efter, hvornår I har fundet det rigtige match.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vi hjælper med målrettet økonomirekruttering i København

Shortlist er din hjælpende hånd, når I mangler den helt rette medarbejder til økonomi og regnskab – blandt andet. Vi har stor erfaring med økonomirekruttering i København, og vi kan derfor også hjælpe din virksomhed med at finde frem til de skarpeste kandidater på markedet. 

Jeres virksomhed kan spare tid og ressourcer på at annoncere på de traditionelle jobportaler, eller I kan bruge Shortlist som et supplement – det er helt op til jer. Med Shortlist ombord vil I blive præsenteret for et skarpt felt af potentielle medarbejdere, der er specialister inden for området, og som vi har fundet frem til gennem vores effektive økonomirekruttering i København.

Brug for hjælp til økonomirekruttering i København? Kontakt os

Shortlist er et bureau med mange års erfaring inden for rekruttering i København, og det gælder naturligvis også økonomirekruttering. Vi er mere end klar til at hjælpe din virksomhed med at ansætte jeres nye specialist i økonomi og regnskab. De rette kandidater hænger nemlig ikke altid på træerne, og derfor har vi specialiseret os i at finde dem. 

Kontakt os for at høre mere om et muligt samarbejde. Vi vil altid gerne tage en uforpligtende samtale og drøfte jeres behov og vores processer.

Et samarbejde med Shortlist om økonomirekruttering i København betyder, at vi: 

  • målrettet og effektivt finder frem til de bedst egnede kandidater til den pågældende stilling
  • præsenterer jer for et felt af tre til fem potentielle kandidater, som kan indgå i jeres interne rekrutteringsproces
  • tager den indledende dialog og afklarer faktorer som flytbarhed, motivation og lignende.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale