Salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Hos Shortlist er vores kundeportefølje omfattende, da vi hjælper en masse forskellige virksomheder med at finde de rette kandidater til lige netop deres branche. Vi hjælper blandt andet virksomheder med at finde de perfekte kandidater til den pågældende salgs- og marketingstilling, hvilket er den omfattende disciplin, eftersom der er mange kvalificerede kandidater inden for dette felt – som også er bredt.

Har I brug for hjælp til salgs- og marketingrekruttering i Aalborg, kan Shortlist spotte de rette kandidater og motivere dem til at indgå i jeres rekrutteringsproces. Forinden jeres samtale med kandidaterne har vi selvfølgelig sørget for, at de passer ind i lønrammen og er villige til at flytte over til jeres virksomhed. Salg og marketing er en branche, der har mange facetter, og derfor kan det være tidskrævende at skulle jonglere igennem de mange ansøgere med mangeartede baggrunde og erfaringer – lad Shortlist gøre fodarbejdet, og læn jer tilbage, så serverer vi de rette folk for jer.

Få hjælp til effektiv, målrettet og succesfuld salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Det er de færreste af de allerbedste salgs- og marketingfolk, der er ledige. Derfor kan en traditionel rekrutteringsproces være både tidskrævende og spild af dyrebare ressourcer – specielt når der er tale om de traditionelle jobannoncer. Samarbejdet med Shortlist giver jer en proaktiv rekrutteringsproces, hvor I får gavn af vores kandidat-sourcing, som vi bruger til at finde de rette kandidater, der er bedst til stillingen. 

Shortlist bruger de nyeste digitale værktøjer og informanter sammen med vores search-strategi, til at finde et match mellem kandidaternes personlige og faglige kompetencer og jeres virksomhed og arbejdsopgaver. Vi opsøger og afholder de indledende dialoger med potentielle kandidater, hvor I vil blive præsenteret for 3-5 topkvalificerede kandidater i slutningen af forløbet. Disse indgår i jeres rekrutteringsforløb og -samtaler – hvem I ansætter, er op til jer.

Fokuser på samtalerne, og lad Shortlist hjælpe med jeres salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Vink pænt farvel til de traditionelle jobopslag, der alligevel ikke giver de ønskede resultater eller kandidater, og byd Shortlists nytænkende kandidat-sourcing velkommen. Når I samarbejder med Shortlist, bliver rekrutteringsforløbet overskueligt, tids- og ressourcebesparende og giver de ønskede resultater – nemlig den rette til jobbet. Vi er eksperter på området og laver alt fodarbejdet – det har aldrig været nemmere med salgs- og marketingrekruttering i Aalborg.

Få en målrettet, hurtig og succesfuld salgs- og marketingrekruttering med hjælp fra et erfarent og nytænkende rekrutteringsbureau i Aalborg. Undgå den tidskrævende traditionelle rekrutteringsproces og fejlansættelser ved at samarbejde med Shortlist.

0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.*
0 %
af kandidater er åbne for nye jobmuligheder.*
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Alternativet til den traditionelle rekruttering

Shortlists innovative tilgang til rekrutteringsprocessen og vores proaktive arbejdsmetoder gør os til det perfekte alternativ til andre mere traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores kendskab til det moderne kandidatmarked og kandidat-sourcing gør, at I kun bliver præsenteret for motiverede salgs- og marketingfolk, der har lyst til at bidrage til jeres virksomhed. I stedet for blot at fokusere på at fylde den ledige stilling sørger vi for, at I får kandidater, der kan skabe værdi for jeres virksomhed – det er en god investering for jer og for kandidaterne. 

Processen hos Shortlist er direkte og målrettet. Vi søger efter kandidater til jeres ledige stilling og starter en positiv og værdiskabende dialog omkring jeres virksomhed, jobbet og mulighederne ved begge. På denne måde kan vi præsentere jer for motiverede og flytbare kandidater, der giver jeres virksomhed værdi – og dermed sørger vi for et effektivt og kort rekrutteringsforløb.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Samarbejdet med Shortlist sikrer jer en erfaren og seriøs samarbejdspartner i jeres rekrutteringsproces. Vi er eksperter inden for rekruttering, og med vores mange informanter, værktøjer og kendskab til kandidatfeltet giver vi jer de bedste kandidater til salg og marketing. I får de topkvalificerede kandidater, før andre når at snuppe dem, når I bruger Shortlist i jeres rekruttering. Beslutningen om, hvem der skal ansættes, er jeres og jeres alene, vi har blot hjulpet jer på vej.

Effektiviser jeres salgs- og marketingrekruttering i Aalborg med et samarbejde, hvor I får:

  • 3-5 motiverede, topkvalificerede kandidater, der er flytbare.
  • hjælp i jeres rekrutteringsproces. Vi gør fodarbejdet ved kandidat-sourcing, I gør det sjove og holder samtaler med kandidaterne.
  • ejerskab over rekrutteringsprocessen, hvor I er med under hele processen og er dem, der holder de afgørende jobsamtaler – hermed er i sikret en succesfuld rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale