Salgs- og marketingekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med salgs- og marketingrekruttering i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Salgs- og marketingrekruttering i Århus

Mangler jeres virksomhed en ny medarbejder i salgs- og marketingafdelingen? Det kan være, I har brug for en skarp kommunikatør, en kompetent sælger eller en erfaren reklamemedarbejder? Så kan det sagtens være, I er stødt på den udfordring, at salgs- og marketingrekruttering i Århus er meget svært. Det er ofte som at finde en nål i en høstak, da de mest kompetente kandidater ikke hænger på træerne. De bedste match til en salgs- og marketingstilling er svære at få ram på, hvis jeres virksomhed udelukkende bruger de almindelige jobportaler. 

Hos Shortlist har vi erfaret, at de mest kompetente kandidater er passive jobsøgende – altså dem, der allerede er i job og ikke ser jobannoncer. Af den årsag har vi specialiseret os i at finde de bedste kandidater til den ledige stilling i jeres virksomhed. Det gælder også for salgs- og marketingrekruttering i Århus. 

Inden for salgs- og marketingrekruttering i Århus hjælper vi jeres virksomhed med at nå ud til de bedst egnede kandidater til den ledige stilling og vælger de bedste til jeres interne rekruttering. Derfor sparer du tid ved ikke at skulle kigge på irrelevante CV’er – det klarer vi for dig. Dem, I får til samtale, er derfor et toptunet felt af motiverede kandidater, der brænder for at kunne få lov til at arbejde i jeres virksomhed.

Vi hjælper jer med effektiv salgs- og marketingrekruttering i Århus

Her hos Shortlist har vi års erfaring med rekruttering – også salgs- og marketingrekruttering. Gennem årene har vi fundet ud af, at de bedste kandidater til en bestemt stilling ikke findes i bunken med CV’er, som kommer fra jeres stillingsopslag.

Derfor skiller vi os ud i forhold til andre rekrutteringsbureauer. Vi beskæftiger os med målrettet rekruttering, hvor vi giver jeres virksomhed det skarpeste felt af motiverede kandidater, der kan komme til samtale hos jer. I skal bare sørge for at holde samtaler med kun de bedste, der findes på markedet, og så finde det helt rette match til stillingen og virksomheden.

Spar tid på salgs- og marketingrekruttering med hjælp fra Shortlist

I et samarbejde med Shortlist er det stadig jer, der har kontrollen over salgs- og marketingrekrutteringen i jeres virksomhed i Århus. Vi gør det sådan, i modsætning til det klassiske rekrutteringsbureau, at det er jeres virksomhed, der finder det rette match til stillingen. Det, vi hjælper jer med, er at undersøge jobmarkedet – både passive og aktive jobsøgende – og finder de bedste kandidater. Så er det bare op til jer, hvem I vil se til en samtale.

Vores målrettede og proaktive salgs- og marketingrekruttering i Århus forløber sådan, at vi laver den nødvendige sortering af kandidaterne til stillingen, så I kun skal bruge kræfter på at bestemme, hvilken en af de kompetente kandidater der er det bedste match til stillingen.

Shortlist er din hjælpende hånd til en effektiv og målrettet rekrutteringsproces. Vi laver effektiv, målrettet og opsøgende salgs- og marketingrekruttering, der minimerer jeres risiko for fejlansættelse. Vi maksimerer jeres chancer for at finde den perfekte kandidat til stillingen.

af jobmarkedet består af passive kandidater, der ikke læser jobannoncer. Kun 10 % af jobmarkedet består af aktive jobsøgende.
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vi hjælper dig med målrettet salgs- og marketingrekruttering i Århus

Vores mål hos Shortlist er at finde den perfekte kandidat til den ledige stilling – i for eksempel salgs- og marketingafdelingen i jeres virksomhed. I kan komme langt hurtigere i mål med en ansættelse, hvis vi må hjælpe jer med at indskrænke feltet, så det kun er knivskarpe kandidater, der skal til samtale hos jer.

Vi ønsker at præsentere jer for tre til fem topkandidater ud fra en salgs- og marketingrekruttering i Århus, som I derefter selv indkalder til samtale, hvorefter I ansætter det bedste match. Det er derfor jer, der finder den bedste kandidat til stillingen. I et samarbejde med os sparer I derfor blot tid og kræfter i den første del af processen med annoncering og ansøgninger.

Kontakt os, og få hjælp til effektiv salgs- og marketingrekruttering i Århus

Kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med Shortlist i jeres næste rekrutteringsproces, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om jeres virksomheds muligheder i et uforpligtende møde. 

Shortlist er et erfarent og professionelt bureau med mange års erfaring inden for rekruttering – også salgs- og marketingrekruttering i Århus. Vi er supermotiverede til at hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til jeres ledige stilling. At finde den perfekte salgs- og marketingspecialist i Århus kan nemlig være supersvært, så det vil vi hellere end gerne gøre nemmere for jer.

Hos Shortlist tilbyder vi derfor følgende som en del af salgs- og marketingrekruttering i Århus:

  • En proaktiv, målrettet og effektiv udvælgelse af de bedste kandidater til stillingen – både blandt aktive og passive kandidater.
  • En præsentation af 3-5 kandidater, der er motiverede til at søge stillingen.
  • Indledende samtale med potentielle kandidater om blandt andet motivation.

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale