Kandidat-sourcing i København

Shortlist har mange års erfaring med kandidat-sourcing i København.

Kom igang med Shortlist allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Kandidat-sourcing i København

Er du på udkig efter den rette kandidat til en stilling i din virksomhed? Så er du landet det helt rette sted. Hos Shortlist hjælper vi med en grundig kandidat-sourcing i København, som bliver skræddersyet til den pågældende stilling samt virksomhedens værdier og behov. Vi ved nemlig, hvor meget tid og hvor mange kræfter det kræver at indlede en rekruttering i jagten på den mest ideelle kandidat. 

Vælger du at tage Shortlist med på rekrutteringsrejsen, garanterer vi for en vellykket kandidat-sourcing i København og omegn. Vores dybdegående kendskab til markedet sikrer, at vi er i stand til at finde de rette, mest kvalificerede kandidater til din virksomhed. Vi sørger for, at du får en række kandidater leveret på et sølvfad, som du efterfølgende selv kan indgå i dialog med gennem en rekrutteringsproces.

Et anderledes rekrutteringsbureau

Hos Shortlist garanterer vi for, at vi med de rette kompetencer og mange års erfaringer kan tiltrække de helt rette kandidater ved at indgå i professionel dialog. Vi har nemlig et dybdegående kendskab til markedet, hvorfor Shortlist ikke blot ligner de allerede eksisterende rekrutteringsbureauer på markedet. 

Vi har lyttet til kundernes behov, og størstedelen vil gerne stå for assessment-delen selv. Til trods for det har de fleste et stigende behov for at tiltrække de rigtige kandidater til deres rekruttering og dialog med kandidaterne. Dét behov har vi taget til efterretning og dermed skabt et nytænkende rekrutteringsbureau, der er i stand til at motivere de kommende kandidater ved at oplyse dem om alt det, der står mellem linjerne i en eventuel jobannonce. 

Til vores proaktive kandidat-sourcing benytter vi også nogle af de nyeste værktøjer. Processen foregår således digitalt, og vi sørger løbende for at være i dialog med de kandidater, vi finder frem til i løbet af processen. Vores vigtigste opgave er som sagt at forsøge at inspirere dem til en senere rekrutteringsproces med jer.

Læn dig godt tilbage, og lad os klare forarbejdet

Kan du finde grunde til ikke at kontakte os og lade os klare forarbejdet? Nej, det tænkte vi nok. Som virksomhed kan det som tidligere nævnt være en langsommelig proces at finde frem til de rette kandidater. Når du laver en jobannonce og deler den online, har du nemlig ikke den fjerneste idé om, hvem ansøgerne er, og hvorvidt de matcher stillingen eller ej. Derfor er der generelt mange fordele i at kontakte et rekrutteringsbureau i København – som Shortlist. Vi sørger for at finde frem til de kandidater, I står og mangler. 

Vi garanterer for en hurtig og gnidningsfri sourcing-proces, der er skræddersyet til din virksomhed og den pågældende stilling. Inden vi går i gang, er det derfor vigtigt, at du sørger for at booke et opkald hos os, hvor vi vil drøfte præferencer, værdier samt alt det, der er værd at vide om stillingen. På nuværende tidspunkt har vi allerede hjulpet en god håndfuld virksomheder med kandidat-sourcing i København. Én af de større virksomheder, vi har hjulpet, er Nordea i Københavns lufthavn. Måske skal du være vores næste kunde?

Kort og godt kan I gøre ansættelsesprocessen mere effektiv og udbytterig ved at lade os hjælpe med rekrutteringen i København. Samtidig mindsker I risikoen for at fejlansætte, og I minimerer udgifterne og mængden af tid, som I bruger internt på at finde det perfekte match til stillingen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Shortlist – en såkaldt HR-afdeling

Hvis du stadig er i tvivl om, hvem vi er, og hvad kandidat-sourcing i København indebærer, kan du anse os som en forlænget arm i HR-afdelingen. Vi sørger for, at du kan øge produktiviteten i din egen virksomhed ved at spare tid på forarbejdet inden en rekrutteringsproces, når du lader os klare arbejdet. Du slipper altså helt for at udvælge de rette kandidater forinden en rekruttering. 

Gennem tiden har vi bemærket, at der generelt findes mange passive kandidater, som enten vælger ikke at søge den pågældende stilling, eller som generelt bare ikke holder sig opdateret på nye jobannoncer. Derfor er vores opgave både at finde de aktive, men også de passive kandidater, der har unikke talenter. På længere sigt vil vores sourcing af kandidater dermed give din virksomhed de bedste forudsætninger for at ramme de profiler, der matcher virksomheden og den pågældende stilling.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til kandidat-sourcing i København

Hos Shortlist har vi mange års erfaring med talent acquisition og målrettet rekruttering. Vi ved, hvordan vi finder de mest egnede kandidater til forskellige stillinger, og vi ved, hvordan vi gør dem flytbare og motiverede. De dygtige kandidater hænger ikke på træerne, og en stor del af den mest kompetente arbejdskraft er allerede beskæftiget. Derfor er det en enorm fordel at få hjælp til rekrutteringen af et professionelt rekrutteringsbureau i København.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres ansættelsesproces mere effektfuld og sikre, at I finder den helt rette kandidat? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for et samarbejde. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med effektiv rekruttering i København.

Få hjælp til:

  • Professionel kandidat-sourcing i København
  • En forlænget arm i HR-afdelingen, så du kan øge produktiviteten i din virksomhed
  • Vi finder unikke talenter, der matcher virksomheden, ved at indgå i personlig og professionel dialog med de kvalificerede talenter

Shortlist kandidat-sourcer i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale