Finansrekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med finansrekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Finansrekruttering i København

Skal jeres virksomhed bruge en ny, kompetent medarbejder i finansafdelingen? En specialist inden for bogføring, økonomi eller regnskab? Og har I tidligere oplevet, at det kan være en tidskrævende proces at skulle opstøve et motiveret felt af ansøgere til rekrutteringsprocessen? Finansrekruttering i København kan være en besværlig proces, hvis det udelukkende sker gennem de traditionelle jobannonceringsportaler. 

Hos Shortlist har vi erfaring med, at de bedst egnede kandidater ofte findes i den passive kandidatmasse – og altså ikke nødvendigvis hos de aktive jobsøgende, der ser de traditionelle jobopslag fra jeres virksomhed. Derfor har vi specialiseret os i at finde frem til de passive kandidater, der passer som fod i hose til den givne virksomhed – og vi giver dem videre til jer og jeres egen rekrutteringsproces, så beslutningen om ansættelse er jeres alene. 

Hos Shortlist kan vi altså hjælpe din virksomhed med effektiv og målrettet finansrekruttering i København. Vi finder de bedst egnede og motiverede kandidater til den ledige stilling og sparer jer for tid og ressourcer med at gennemgå endeløse bunker af irrelevante CV’er og at afholde samtaler med umotiverede kandidater, der springer fra undervejs.

Vi hjælper med effektiv finansrekruttering i København

Shortlist er et professionelt rekrutteringsbureau, der er topgearet til at hjælpe dig med finansrekruttering i København og har hjulpet med masser af positive rekrutterings-outcomes. Vi ved, hvad der skal til for at være en kompetent finansmedarbejder, og vi sørger for at finde de helt rigtige profiler til netop jeres virksomhed. 

Derudover klarer vi også den indledende dialog og afklarer motivation, flytbarhed og lignende faktorer, således I udelukkende møder et felt af topmotiverede kandidater, som I kan vælge jeres nye medarbejder ud fra.

Spar på ressourcerne ved at bruge et lokalt rekrutteringsbureau i København

Ansættelsesprocesser kan være både tids- og ressourcekrævende for en virksomhed. Det ved vi af erfaring. Derfor er vi hos Shortlist HR-afdelingens forlængede arm i København, der støvsuger markedet for de bedst egnede finansrekrutteringskandidater. Vi vender stenene for jer og finder også frem til de passive kandidater, der kunne være et match til virksomhedens ledige finansstilling.

Kort sagt: Shortlist hjælper din virksomhed med at indhente et topmotiveret og -kvalificeret felt af egnede kandidater til den ledige stilling. Vi minimerer jeres risiko for fejlansættelse, og vi optimerer jeres finansrekruttering i København.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til den målrettede finansrekruttering i København

Vi har hos Shortlist specialiseret os i målrettet og effektiv kandidatrekruttering, og det gælder også finansrekruttering i København. Vores opgave er at finde frem til de bedste kandidater til den pågældende stilling, og vi kan både søge på medarbejder- og på ledelsesplan.

Finansrekruttering i København er en ressourcekrævende disciplin, når man som virksomhed gerne vil finde frem til de mest velegnede kandidater. Derfor kan vi som professionelt og erfarent rekrutteringsfirma forankret i København træde til og hjælpe med at effektivisere processen for jer og give jer et skarpt kandidatfelt, som I selv tager med videre i en intern ansættelsesproces. 

Vores job er at finde og motivere de mest velegnede kandidater til jeres stilling, og derefter er det fuldt ud jeres egen proces, der bestemmer det videre rekrutteringsforløb.

Brug for hjælp til finansrekruttering i København? Kontakt os

Årevis af erfaring med rekruttering i København – det har vi hos Shortlist. Vi er toptrænede i at finde de mest egnede kandidater, og med finansrekruttering i København er vi målrettede og effektive i vores søgen efter et solidt kandidatfelt til jer. Som professionelt rekrutteringsbureau er vi hjemmevante inden for sektoren, og vi ved, hvordan man finder frem til de bedst egnede kandidater. Det gælder både de aktive jobsøgende og de passive kandidater, der kan motiveres til at søge stillingen – og potentielt set være lige det match, I søger. 

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan indgå et samarbejde og hjælpe jer med finansrekruttering i København, må I hellere end gerne kontakte os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale om muligheden for at hjælpe jer med effektiv rekruttering.

I et samarbejde mellem din virksomhed og Shortlist om finansrekruttering i København sørger vi for at: 

  • finde frem til det skarpeste felt af egnede kandidater til den pågældende stilling
  • tage den indledende dialog med kandidaterne og afklare spørgsmål om motivation, flytbarhed og lignende faktorer
  • præsentere jeres virksomhed for tre til fem topmotiverede kandidater, der er klar til at indgå i jeres interne rekrutteringsproces.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale