Rekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i Aalborg

Leder I efter den perfekte kandidat til jeres ledige stilling i jeres virksomhed i Aalborg? Det koster ofte tid og mange penge at finde et talent til jeres ledige stilling. På arbejdsmarkedet kæmpes der nemlig for de dygtigste kandidater. Derfor er det typisk sådan, at før den dygtige kandidat får foden inden for en virksomhed, er vedkommende allerede rekrutteret ind i den næste virksomhed.

Vil I gerne få de dygtigste kandidater under jeres vinger? I et samarbejde med Shortlist får I stor kendskab til kandidatmarkedet og adgang til de bedst egnede kandidater til jeres virksomhed – både fagligt og personligt. Gennem vores arbejdsmarkedsresearch finder vi både de helt rigtige specialister og ledere, der kan besætte jeres ledige stilling.

Gør jeres rekruttering i Aalborg så effektiv som mulig

Typisk vil de bedst egnede kandidater til jeres ledige stilling allerede være ansat et andet sted. På den måde er det svært at fange de perfekte kandidater med de klassiske jobannoncer, som primært rækker ud til aktive jobsøgende.

Hos Shortlist laver vi proaktiv kandidat-sourcing. Her undersøger vi hele markedet for de bedst egnede kandidater til netop jeres ledige stilling. Vi tager hånd om den første del af rekrutteringsprocessen, hvor de indledende dialoger med interessante kandidater finder sted. Gennem disse dialoger sørger vi for at motivere kandidaterne og, om nødvendigt, gøre dem flytbare. Det sikrer jer, at I får de bedst kvalificerede kandidater til samtale i jeres egen ansættelsesproces.

Af den årsag er vi ikke et klassisk rekrutteringsbureau i Aalborg. Rekrutteringsprocessen overtager vi nemlig ikke fuldstændig. I vil altid have det sidste ord i et samarbejde med Shortlist. Det eneste, vi gør, er at finde de bedst kvalificerede kandidater til samtaler hos jer. I har stadig ejerskab over processen, da I efter samtalerne selv bestemmer, hvem der skal ansættes af de udvalgte kandidater.

Spar tid og penge ved at bruge et rekrutteringsbureau i Aalborg

En rekrutteringsproces koster både tid og penge. Derfor er det vigtigt at finde den bedst kvalificeret kandidat til den ledige stilling i første hug. Men det kan være svært, hvis man udelukkende benytter sig af de klassiske jobannoncer, som ikke alle læser. I et samarbejde med et rekrutteringsbureau i Aalborg er I sikre på, at I får de bedst kvalificerede kandidater til samtale.

Med Shortlist kan I spare både tid og penge. Vi præsenterer jer for tre til fem top-motiverede kandidater, der passer perfekt til stillingen og virksomheden både fagligt og personligt. Derefter kan I for eksempel invitere dem til en samtale hos jer, så I kan finde ud af, hvem I ønsker at ansætte til den åbne stilling.

Kort fortalt kan I gøre jeres rekruttering mere effektiv ved at samarbejde med Shortlist om rekruttering i Aalborg. I mindsker risikoen for fejlansættelse, tid og omkostninger i en rekrutteringsproces, hvor I stadig har det sidste ord.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vi kan hjælpe dig med blandt andet målrettet IT-rekruttering i Aalborg

Vi hjælper mange former for virksomheder med at besætte utallige ledige stillinger med de bedste kandidater inden for de forskellige områder. Vi finder selv kandidater på ledelsesniveau, så hvis I for eksempel mangler en IT-medarbejder eller IT-ansvarlig, kan vi også hjælpe jer med det. Det kan nemlig være svært at finde den perfekte kandidat til en IT-stilling i Aalborg, da IT-branchen er populær som aldrig før.

Med os om bord bliver IT-rekrutteringen i Aalborg altså meget nemmere, mindre omkostningsfuld og mere effektiv.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til rekruttering i Aalborg

Har I brug for en hjælpende hånd med rekruttering i Aalborg? De dygtige kandidater hænger ikke på træerne. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe med at skaffe dem, og det ved vi, hvordan vi bedst gør med vores mange års erfaring.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan I effektivt kan ansætte den rette kandidat til jeres ledige stilling? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om et samarbejde med os. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe med en effektiv rekruttering i Aalborg.

Et samarbejde med Shortlist indebærer, at vi sørger for at:

  • Finde frem til de bedst kvalificerede kandidater til stillingen med proaktiv søgning.
  • Præsentere jer for tre til fem top-motiverede kandidater, der derefter indgår i jeres interne ansættelsesproces.
  • Afholde de indledende samtaler for at gøre kandidaterne top-motiverede, og hvor blandt andet flytbarhed bliver diskuteret.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale