Rekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i Aalborg

Leder jeres virksomhed i Aalborg efter nye kræfter? Men oplever I, at det kan være svært at finde en dygtig kandidat, som samtidig er ledig? Så er det her, Shortlist kommer ind i billedet.

Vi hjælper med at afsøge markedet for relevante kandidater. Typisk gælder det, at de bedste kandidater allerede er i arbejde – men det er ingen hæmsko for os. Vi får dem i tale og sikrer os, at de er motiverede og flytbare, hvorefter de bliver kørt ind i jeres egen rekrutteringsproces, så I kan udvælge den absolut bedste kandidat.

I løbet af 4 uger finder vi topkvalificerede kandidater til den pågældende stilling, så I er fri for at spilde tid, energi og ressourcer på irrelevante kandidater.

Få hjælp af et rekrutteringsbureau i Aalborg, hvis I vil undgå dyre fejlansættelser

Hos Shortlist har vi en bred kundeportefølje. Det gælder imidlertid, at vi hovedsageligt beskæftiger os med rekruttering i Aalborg, når der søges arbejdskraft på ledelsesniveau. Skal I have udfyldt en lederstilling, er vi altså det helt rette rekrutteringsbureau i Aalborg at gå til.

Det koster virksomheden mange penge at fejlansætte. Fejlansættelser sker typisk på grund af tidspres, mangel på dygtige kandidater eller en rekrutteringsproces, der ikke er grundig nok. Det gælder særligt, hvis der er tale om en lederstilling, men naturligvis også i alle andre stillinger. Ved at få hjælp til den indledende del af rekrutteringsprocessen mindskes risikoen for at fejlansætte.

Vi er ikke et klassisk rekrutteringsbureau i Aalborg. Vi overtager nemlig ikke rekrutteringen, men hjælper derimod blot med at finde de mest relevante kandidater. Disse bliver herefter kørt ind i jeres egen rekrutteringsproces, så I selv igennem eksempelvis personlige interviews og tests kan finde frem til den bedste kandidat til stillingen.

Få fat i de passive kandidater ved jeres rekruttering i Aalborg

Hvor befinder den dygtigste og mest kompetente arbejdskraft sig som regel? I arbejde, selvfølgelig. Derfor kan det være svært at komme langt med et klassisk jobopslag, som primært ses af ledige kandidater. Vil I have fat i de dygtigste kandidater overhovedet, kræver det altså typisk, at I kommer i snak med de passive af slagsen.

Får I os til at hjælpe med jeres rekruttering i Aalborg, finder vi frem til de absolut mest interessante kandidater til den pågældende stilling. Som regel er de allerede beskæftigede, men dét behøver heldigvis ikke være noget problem.

Efter at have spottet kandidaterne indleder vi en individuel dialog med dem for at gøre dem motiverede. Vi fortæller dem de gode historier om jeres virksomhed og gør dem interesserede i den jobmulighed, de står over for. Vi sikrer os naturligvis samtidig, at de er flytbare og passer ind i lønrammen.

Når vi har et stærkt kandidatfelt, typisk af 3-5 flytbare, motiverede og topkvalificerede kandidater på hånden, indføres de i jeres egen rekrutteringsproces. Herefter er det blot om at udvælge den af de relevante kandidater, der matcher stillingen og virksomheden bedst.

Så hvordan forløber kandidat-sourcingen helt konkret? Jo, Shortlist hjælper jer ved at:

  • gennemsøge hele markedet for at finde frem til de kandidater, der passer allerbedst ind i den pågældende stilling.
  • indlede en individuel dialog med kandidaterne for at motivere og sikre flytbarhed.
  • levere 3-5 kvalificerede kandidater, I efterfølgende kan inkludere i jeres egen rekrutteringsproces.
0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Spar tid og penge ved at få hjælp til rekruttering i Aalborg

Hos Shortlist har vi flere års erfaring med talent acquisition og rekruttering. Det betyder, at vi lige nøjagtigt ved, hvordan vi finder frem til de bedste kandidater på hele markedet – også til den stilling, som I skal have udfyldt.

I vores search taler vi med informanter, benytter alskens kilder, gør brug af de nyeste digitale værktøjer og afsøger relevante virksomheder med henblik på at finde et topkvalificeret kandidatfelt. Vi håndplukker kandidater, der matcher virksomhedens behov, krav og profil, så der skabes værdi allerede ved første kontakt.

Ved at overlade jeres kandidat-sourcing til os sparer I en masse tid – og dermed penge. At skrive stillingsopslag og grovsortere ansøgninger er en langsommelig proces, og først herefter er I klar til at gå i gang med de aktiviteter – såsom interviews og tests – der reelt er værdiskabende og afgørende for, hvem der skal have stillingen.

Når I allierer jer med en professionel samarbejdspartner inden for rekruttering i Aalborg, sparer I dyrebar arbejdstid. I bliver udelukkende præsenteret for motiverede og relevante kandidater, og I skal altså blot bruge energi og ressourcer på at udvælge den af kandidaterne, der passer allerbedst ind i stillingen og jeres virksomhed.

Kontakt os, hvis I søger et rekrutteringsbureau i Aalborg

Hos Shortlist sørger vi for, at I:

  • hurtigt får ansat den rette kandidat.
  • har tid til interviews og lignende værdiskabende aktiviteter.
  • får de allermest kvalificerede kandidater ind i jeres egen rekrutteringsproces.
  • beholder ejerskabet over jeres rekrutteringsproces.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med rekruttering i Aalborg, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi får jer bedst og hurtigst muligt i mål med jeres forestående rekruttering i Aalborg.

Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?