Rekruttering inden for ledelse og personale

Shortlist Talent Acquisition er eksperter i at finde medarbejdere inden for ledelse og personale.

Kom i gang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for ledelse og personale

Rekruttering inden for ledelse og personale kræver et skarpt kandidatfelt, hvor kun de allerbedste står tilbage. Er I på jagt efter det helt rigtige match til jeres virksomhed? Hos Shortlist hjælper vi jer med at spare både, tid, penge og ressourcer. Vi kender til vigtigheden ved effektiv og succesfuld rekruttering af ledelse og personale, og vi hjælper jer med at komme først til de dygtige kandidater.

Med Shortlist på sidelinjen får I det bedste indblik i kandidatmarkedet. Gennem grundig kandidat-sourcing finder vi de bedste kandidater til ledelse og personale, som matcher jeres ønskede profil både fagtigt og personligt.

Ledelse er nøglen til succes, og vi hjælper jer godt på vej

Kernen i en virksomhed er typisk en kvalificeret ledelse, der har en fælles strategi for at nå til målet. Derfor sætter I med garanti også nogle særlige krav til jeres nye leder – og det gælder både i forhold til faglighed og personlighed. Det er som regel sådan, at de bedste kandidater til at besætte en ledelsesstilling allerede er ansat et andet sted. Det gør det svært at nå de rigtige profiler med et klassisk jobopslag eller gennem traditionelle rekrutteringsbureauer.

Vi har nyfortolket den traditionelle rekruttering inden for ledelse og personale. I stedet rammer Shortlist det aktuelle og moderne arbejdsmarked, hvor proaktiv kandidat-sourcing er nødvendigt for at finde de bedste kandidater.

Gennem digitale værktøjer, informanter og individuel dialog åbner vi dørene for potentielle kandidater, som ellers aldrig ville have set stillingen. Vi sørger for motiverede kandidater, der samtidig overholder jeres krav og lønramme. I får til gengæld lov til at få det sidste ord. I får nemlig selv lov til at holde samtaler med de bedst egnede kandidater, som vi finder til jer, og dermed har i selv kontrol over jeres rekruttering inden for ledelse og personale.

Farvel til jobannoncer og timevis af CV-læsning

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Vi er ikke noget traditionelt rekrutteringsbureau. Vi har i stedet designet en løsning til jer, hvor gennemsigtighed og kvalitet er nogle af vores fornemmeste opgaver.

Vi overtager ikke jeres rekruttering af ledelse og personale. I stedet fungerer vi som en forlænget arm for jeres HR-afdeling og finder de bedste kandidater til jer. Derfor vælger mange af vores kunder også helt at undgå de klassiske jobannoncer, som typisk tiltrækker aktive og jobsøgende kandidater. Det betyder nemlig timevis af CV-læsning, hvor mange ansøgere er underkvalificerede eller ikke overholder jeres forventninger til løn. I stedet hjælper vi med at afsøge markedet og udvælge de bedste kandidater, så I udelukkende skal stå for samtaler og selve rekrutteringen inden for ledelse og personale.

Ledelse og personale er to vigtige elementer i enhver organisation. Vi giver jer det fulde ejerskab over processen, men vi klarer processen for jer, når nye kandidater skal findes på markedet. Kort sagt sparer I en masse tid og penge, fordi I undgår alt det tunge arbejde med indledende rekruttering til ledelse og personale.

Shortlist er det effektive og udbytterige valg til sikring af de bedste kandidater

Hos Shortlist har vi designet en helt ny måde at klare rekruttering på. Vi springer de dyre og tidskrævende mellemled over, så I får en effektiv og udbytterig proces.

I de traditionelle rekrutteringsbureauer ligger det store fokus på assessment-delen, men hos os ligger det på at konvertere de bedste kandidater med de helt rette kompetencer. Vi leverer kandidater direkte gennem vores egen rekrutterings- og assessment-proces, der bygger på grundig kandidat-sourcing. Men vi ved også, at I kender jeres virksomhed bedst. Derfor skal I også være dem, der i sidste endnu vurderer den personlige kemi, når vi har leveret jer de bedst egnede kandidater til samtalen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til rekruttering, og kom først til kandidaterne

Arbejdsmarkedet bevæger sig hurtigt. Det betyder også, at de bedst kvalificerede kandidater enten er besat eller er på vej til en anden virksomhed. Med Shortlist kommer I først til de stærkeste kandidater, og vi sørger for en effektiv og udbytterig proces. I sparer tid og penge samtidig med, at vi leverer jer det stærkeste felt af potentielle medarbejdere.

Shortlist er specialister i 100 % sourcing og rekruttering. Vi er for jer, der har HR-musklerne til at afholde personlige samtaler, men ønsker et kvalificeret og professionelt kandidatfelt, når det gælder rekruttering til ledelse og personale.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til rekruttering inden for ledelse og personale

Vi ved godt, at de dygtige kandidater ikke hænger på træerne. Med mange års erfaring inden for talent acquisition og målrettet rekruttering tilbyder Shortlist et hold af professionelle specialister, der ved, hvordan de bedste kandidater skal findes.

Er I nysgerrige på at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jer? Vi står altid klar til at tage et uforpligtende møde, hvor vi fortæller mere om mulighederne for et samarbejde.

Vi rekrutterer inden for ledelse og personale

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Vestforbrænding rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Data Serviceejer

Vestforbrænding
Succesfuld rekruttering

Agile Coach, Transformation & Execution

Ecco
Succesfuld rekruttering

Senior Project Lead, Transformation & Execution

Ecco
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale