Kandidat-sourcing i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med kandidat-sourcing i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Kandidat-sourcing i Aalborg

Kigger du efter den bedst kvalificerede kandidat til den åbne stilling i din virksomhed? Shortlist sørger for proaktiv kandidat-sourcing i Aalborg. Gennem en grundig undersøgelse af markedet af kandidater – både aktive og passive jobsøgende – finder vi de perfekte kandidater til jeres ledige stilling og jeres virksomhed, både hvad angår faglighed og personlighed. Vi ved nemlig, at rekrutteringsprocessen og jagten på de perfekte kandidater kan tage lang tid og koste mange penge – især hvis man fejlansætter.

Vælger du at indgå i et samarbejde med Shortlist, forsikrer vi dig, at du får en succesfuld og effektiv kandidat-sourcing i Aalborg. Med vores store kendskab til markedet er du garanteret de bedst kvalificerede kandidater til din interne ansættelsesproces. Du får tre til fem kandidater leveret på et sølvfad fra os, og derefter er det op til jer i virksomheden at beslutte, hvem, I synes, er bedst egnet til stillingen.

Ikke et traditionelt rekrutteringsbureau

Vores mange års erfaring og kendskab til markedet gør, at vi kan tiltrække de rette kandidater og tager den indledende samtale med dem. I den indledende dialog med kandidaterne vil vi, i modsætning til andre rekrutteringsbureauer, motivere kandidaterne ved for eksempel at oplyse dem om vigtige faktorer, der ikke er nævnt i en eventuel jobannonce. 

Vigtigst af alt får du i et samarbejde med os, i modsætning til det klassiske rekrutteringsbureau, det sidste ord. De fleste virksomheder vil nemlig gerne stå for den sidste del af en rekrutteringsprocessen, men kan have behov for hjælp til at tiltrække de rette kandidater. Det er her, Shortlist kommer ind i billedet.

Vi bruger nogle af de nyeste værktøjer til kandidat-sourcing. Det foregår primært digitalt, hvor vi løbende finder relevante kandidater, vi ønsker til indledende dialog. Vores hovedformål er som sagt at inspirere kandidaterne til at komme til en samtale hos jer i jeres interne rekrutteringsproces.

Lad os hjælpe dig med kandidat-sourcing i Aalborg

Der er mange fordele ved at lade et rekrutteringsbureau som Shortlist hjælpe jeres virksomhed med kandidat-sourcing i Aalborg. Når du skriver en jobannonce, der bliver sendt ud online, kan du ikke sikre dig, at eventuelle ansøgere passer til stillingen og virksomheden, og at de bedst egnede kandidater bliver gjort opmærksomme på stillingen. I et samarbejde med os finder vi de kandidater, I står og mangler. 

Vi sikrer en succesfuld kandidat-sourcing-proces, der passer perfekt til stillingen og jeres virksomhed. Inden vi går i gang med vores arbejde, tager vi nemlig en snak med jer om jeres værdier, præferencer og alt, hvad vi skal vide om stillingen. På den måde har vi allerede hjulpet en lang række store og små virksomheder med kandidat-sourcing i Aalborg – med stor succes. Er du vores næste kunde?

Kort sagt kan vi effektivisere og mindske omkostningerne ved jeres rekruttering i Aalborg. I mindsker risiko for fejlansættelse og bruger mindre tid på at finde den perfekte kandidat til stillingen og virksomheden.

0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Spar tid og penge i et samarbejde med Shortlist

Om nogen ved vi, at en rekrutteringsproces koster både penge og tid. Vel at mærke hvis du ikke samarbejder med Shortlist. I et samarbejde med os bliver jeres ansættelsesproces nemlig mindre tidskrævende, og I sparer også penge. 

Grunden til det er, at vi hos Shortlist står for det indledende arbejde i processen. Vi undersøger markedet og kigger både på aktive, men særligt passive jobsøgende, da de passive kandidater ofte er de bedst kvalificerede kandidater. Når vi har fundet tre til fem kandidater, der passer perfekt til jeres stilling, sender vi dem videre til jer, hvorefter I kan invitere dem til samtale i jeres interne ansættelsesproces. På den måde har I ejerskabet i sourcing-processen i et samarbejde med Shortlist.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til kandidat-sourcing i Aalborg

Vi har mange års erfaring hos Shortlist med kandidat-sourcing og effektiv samt målrettet rekruttering. Vi er eksperter i at finde de bedst egnede kandidater til enhver form for stilling og enhver form for virksomhed. De dygtige kandidater hænger ikke på træerne, men vi ved, hvordan vi plukker dem, motiverer dem og – om nødvendigt – gør dem flytbare. 

Få hjælp til rekruttering af et professionelt rekrutteringsbureau i Aalborg som Shortlist. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan effektivisere og mindske omkostningerne i jeres ansættelsesproces? Så kontakt os allerede i dag, og hør om mulighederne for et samarbejde med Shortlist. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre din rekruttering i Aalborg mere effektiv.

I et samarbejde med Shortlist får I hjælp til:

  • Professionel kandidat-sourcing i Aalborg
  • Den indledende del af sourcing-processen
  • At finde den perfekte kandidat til stillingen og virksomheden.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale