Shortlist moderselskab – The Talent Acquisition Company – har opkøbt headhunter bureauet Kluge.tech

ITWatch bringer i dag en artikel om Shortlist.dk’s moderselskab, The Talent Acquisition Company.
The Talent Acquisition Company har netop opkøbt Headhunter firmaet Kluge, som er nordens førende IT-rekrutteringsbureau, specialiseret i rekruttering af digitale og IT profiler.


Opkøbet skal styrke The Talent Acquisition Company’s, herunder Shortlist position indenfor Headhunting af Tunge IT-specialister og tech-rekruttering generelt.

KLUGE A/S blev etableret i 2003 med det formål at blive Nordens førende Search virksomheder af IT & Digitale profiler.
Jannie Kluge stiftede virksomheden og Flemming Kluge joinede i 2005 og sammen har de styret virksomheden igennem gode tider og hårdere tider som: eks.: dot.com-, finans- og corona -krisen.

”Vi er utrolig stolte over det vi har opbygget sammen med vores stærke medarbejdere igennem to årtier, hvorfor det er utroligt vigtigt for os hvem og hvordan KLUGE A/S drives videre” udtaler Flemming Kluge og fortsætter: vi er derfor glade for kunne offentliggøre at ”The Talent Acquisition Company” har købt KLUGE A/S.


Vi har fulgt KLUGE A/S i mange år og har stor respekt for det brand der er opbygget udtaler Nicklas Andersen, salgsdirektør og medejer i Shortlist. Et brand som vi fortsat ønsker at bevare og styrke, og derfor har vi også de bedste forudsætninger for at fortsætte med at drive et sundt selskab, slutter, 
Nicklas Andersen der samtidig indtræder som administrerende direktør for Kluge A/S

Selvom både Jannie og Flemming stopper i den daglige drift af rekrutteringsfirmaet, fortsætter Flemming i Kluge’s bestyrelse.

”Vi er glade for at Flemming ønsker at fortsætte i bestyrelsen i KLUGE A/S, så vi kan sikre os at værdierne, @KLUGEmetoden og den gode dialog med kandidater og kunder fastholdes”, udtaler adm. direktør og grundlægger af Shortlist Troels Skydt, der er manden bag The Talent Acquisition Company, der stiftede Shortlist i 2018.

Flemming: ”vi har igennem længere tid haft samarbejde med Shortlist.dk som underleverandør, hvor de til flere IT stillinger har leveret gode og motiverede kandidater, som vi derefter har inddraget i vores proces startende med et interview. Vi er derfor overbevist om at med deres toptunede search motor, den succesfulde @KLUGEmetode og vores tilsammen dygtige medarbejdere, at 1+1=3. Vi har desuden kendt Nicklas i mange og er sikker på at med ham i spidsen for Kluge, at vores værdisæt videreføres: At være en sund virksomhed, bygget på værdierne Entusiasme, Energi, Åbenhed og Troværdighed”

 

”Det er vores passion at sikre, at hver kunde og hver kandidat finder præcis det, de leder efter – the perfect fit” Slutter Nicklas.

”The Talent Acquisition Company” tre ejere er: Stifteren Troels Skydt, Nicklas Andersen der tiltræder som adm. direktør i Kluge A/S & Erhvervsmanden Peter Forchhammer.

Peter Forchhammer er måske den person i Danmark der har været med i flest børsintroduktioner og med hans kæmpe erfaring og vores store viden om rekruttering, der nu er styrket på det IT/Digitale område, og Troels Skydt der fortsætter som Adm. Direktør I Shortlist, ser vi meget lyst på fremtiden, udtaler Nicklas. 

Rekrutteringsbranchen er konservativ og har forandret sig minimalt over de sidste 15 år. Vi, Troels og Nicklas, tilførte med starten af Shortlist.dk, som vi opbyggede for 4 år siden en mulighed for hvordan virksomhederne kan effektivisere deres rekrutteringsproces. Vi er rigtig glade for købet af KLUGE, som ikke bliver vores sidste opkøb eller opstartsvirksomhed, der vil være en del af ”The Talent Acquisition Company”.

Læs hele pressemeddelelsen i ITWatch om Shortlist’s opkøb af af headhunterfirmaet Kluge her

Lad os tage en samtale