Rekruttering inden for digital & tech

Stortlist har stor erfaring inden for rekruttering og Talent Acquisition

Derfor skal du vælge Shortlist

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for digital & tech

Står I og mangler en stærk kandidat til en stilling inden for digital & tech? Så kender I nok til problematikken om, at kandidaterne ikke hænger på træerne. Særligt inden for tech-branchen er der rift om de helt store talenter, og det kan gøre det vanskeligt at få succes med rekrutteringsprocessen.

Vil I gerne være først på de bedste kandidater? Med Shortlist får I proaktiv kandidat-sourcing og en unik indsigt i nutidens kandidatmarked. Vi matcher jer med passive kandidater, der er motiverede for et jobskifte, og hvor profilen lever op til jeres faglige og personlige krav. Vi tiltrækker de helt rigtige talenter gennem målrettet rekruttering og giver jer det sidste ord.

Få en effektiv og udbytterig rekruttering inden for digital & tech

Rekruttering er sjældent nogen nem proces. Ofte er de dygtigste kandidater, der passer til jeres stilling, allerede ansat andetsteds. Derfor er den klassiske jobannonce sjældent tilstrækkelig, når I jagter professionelle kompetencer og en skarp profil.

Shortlist fungerer som HR-afdelingens forlængede arm. Vi anvender proaktiv kandidat-sourcing og målrettet rekruttering til at finde de bedst egnede kandidater. Vi taler med informanter og indgår i individuel dialog med dygtige talenter, så vi sikrer os, at de er motiverede og flytbare. Det giver jer nemlig muligheden for at få de absolut dygtigste kandidater til samtale.

Få mere tid og større succes med fremtidige rekrutteringer

Vi er ikke det klassiske rekrutteringsbureau. I stedet har vi designet en løsning, hvor I beholder det fulde ejerskab over rekrutteringen. Vi finder 3-4 af de bedste kandidater til jer, der matcher krav om kompetencer og lønramme, hvorefter I selv kan gå videre med samtaler og interviews. Det sparer jer for tid, for I slipper for at læse stakkevis af ansøgninger igennem, der ofte havner på HR-afdelingens bord, og hvor kompetencerne sjældent matcher jeres ønskede profil.

Med Shortlist til rekruttering inden for digital & tech får I de skarpeste kandidater ind i jeres rekrutteringsproces. I kan i stedet bruge jeres energi på de afsluttende samtaler, når I skal udvælge den profil, der matcher jeres ønsker allerbedst.

Opsummering:
Kort og godt hjælper Shortlist jer med at få en effektiv og udbytterig rekruttering inden for digital & tech. I mindsker risikoen for en fejlansættelse, og i stedet får I fingrene i nogle af de passive kandidater, der allerede er ansat et andet sted. Det sparer jer for både tid og ressourcer.

90 % af jobmarkedet består af passive kandidater, der ikke læser jobannoncer. Kun de resterende 10 % er jobsøgende.
87 % af de passive kandidater er til gengæld åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet.
63 % ser det som et kompliment, hvis de bliver kontaktet af en headhunter.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vi hjælper med rekruttering inden for digital & tech

Vi lever i en verden, der er spækket med teknologi. Det stiller nogle høje krav til stillinger inden for digital & tech, hvor det er afgørende at finde de helt rigtige kandidater. Vi har allerede hjulpet en lang række af forskellige virksomheder med at finde alt fra kandidater på ledelsesniveau til den stærke IT-medarbejder. Vi kan nemlig hjælpe jer med både det ene og det andet.

Vi er de første til at specialisere sig 100 % inden for kandidat-sourcing til rekruttering. Derfor kan I også være sikre på, at I får en kompetent talent acquisition-samarbejdspartner, der sikrer jer de bedste profiler til jeres stilling inden for digital & tech. I kan bibeholde jeres klassiske ansættelsesproces, og så leverer vi kandidaterne til jer.

Få hjælp til rekruttering inden for digital & tech med Shortlist som samarbejdspartner

Hos Shortlist har vi taget statistikkerne seriøst. Der hersker ingen tvivl om, at kandidat-sourcing af de passive kandidater giver det største udbytte og er den bedste metode, når I gerne vil have de helt rette profiler ombord. Derfor vælger mange Shortlist, og det giver jer samtidig muligheden for helt at vinke farvel til den klassiske jobannonce, der ofte koster dyrebar tid.

Lyder Shortlist som noget for jer? Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om, hvordan vi kan varetage rekruttering inden for digital & tech for jer. Vi giver jer gennemsigtighed og fuldt ejerskab over den endelige ansættelsesproces, og vi leverer de største talenter.

Vælger I shortlist, sørger vi for at:
• finde 3-4 af de stærkeste kandidater på jobmarkedet, der opsøges gennem kandidat-sourcing og headhunting gennem digitale værktøjer
• motivere de interessante profiler via personlig dialog, og hvor vi sikrer deres flytbarhed
• præsentere jer for et felt af topkvalificerede kandidater, der lever op til jeres faglige, personlige og lønmæssige krav.

Vores åbne rekrutteringer

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Vestforbrænding rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Data Serviceejer

Vestforbrænding
Succesfuld rekruttering

Sales Executive Europe

Lobyco
EIFO vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Scrum Master

EIFO
EIFO vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Senior Business Intelligence Developer

EIFO
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale