Search & Talent Acquisition i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med talent acquisition i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Talent acquisition i Århus

Har I brug for Search & Talent Acquisition i Århus, der er tilpasset til jeres behov? Vil I spare tid og penge på jeres indledende rekrutteringsproces? Med Shortlist som samarbejdspartner får I de bedste talenter leveret direkte til døren. Vi specialiserer os i Search & Talent Acquisition i Århus og resten af Danmark, så I kan slippe for dyre og tidskrævende samtaler, der ikke giver de bedst egnede kandidater.

De traditionelle jobannoncer performer dårligere end nogensinde før, og derfor har vi et stort fokus på de passive kandidater på jobmarkedet. Det er her, de bedst egnede kandidater til jobbet findes. De passive kandidater kigger nemlig ikke efter jobannoncer, så hvis I udelukkende benytter jer af jobopslag, er der en stor del af kandidaterne, der aldrig kommer i betragtning. Vi afdækker hele markedet, så I med sikkerhed får de bedste talenter til jeres virksomhed. 

Derfor er et samarbejde med Shortlist det helt rigtige. Vi har været en del af rekrutteringsbranchen i mange år og har en ny, moderne og innovativ metode til at få de bedste kandidater til jobbet. Ved at lade os stå for jeres Search & Talent Acquisition i Århus sikrer I, at de mest egnede kandidater kommer til jeres interviews. Vi aktiverer de passive talenter, så I slipper for at bruge tid på samtaler med umotiverede ansøgere, som ikke passer til stillingen.

Effektiv rekruttering med fokus på passive kandidater

Med Shortlist får I en moderne og innovativ samarbejdspartner i jeres rekrutteringsproces. Vores fokus på de passive kandidater giver os mulighed for at finde de rette personer til de rette stillinger. Problemet med jobannoncer er, at det kan være svært at give et tydeligt billede af virksomheden og stillingen. Det kan betyde, at de rette kandidater ikke søger stillingen, og at man i stedet får ansøgere, der ikke er kvalificerede til stillingen. 

Med vores indledende rekrutteringsproces dækker vi 100 % af markedet og sikrer, at kandidaterne altid er topmotiverede og kvalificerede. Vi finder de rette ansøgere til jeres stilling, så I sparer en masse tid på jeres rekrutteringsproces. Vi bliver bindeleddet mellem jer og de mange aktive og passive jobansøgere.

Hvad kan vores specialister gøre for jer?

  • Finde topkandidaterne i markedet
  • Give hjælp og sparring til rekrutteringsprocessen
  • Finde kandidater til alle slags stillinger
  • Skabe interesse og motivation for stilling og virksomhed
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Skal I have hjælp til Search & Talent Acquisition i Århus?

Lad Shortlist stå for jeres Search & Talent Acquisition i Århus, og vi tager den indledende samtale med kandidaterne. Det betyder, at vi sikrer, at kandidaterne ved alt om stillingen og jeres virksomhed, inden de kommer til samtale hos jer. Al tvivl og alle spørgsmål, som kandidaterne må have, vil være svaret på inden. Derudover skaber vi interesse og motiverer kandidaterne, så I får de bedst kvalificerede og motiverede talenter til jeres virksomhed. 

Gennem professionel og effektiv Search & Talent Acquisition i Århus kan I fokusere på at skabe værdi for virksomheden, imens vi finder de bedste kandidater til jer. Efter den hurtige opstart med Shortlist går der et par uger, og I får de fire bedst egnede kandidater til stillingen. I kan derfor bruge mere tid på interviews af de topmotiverede talenter.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Den forgæves rekrutteringsrate i juni 2021 var omkring 22,5 %. Lad os hjælpe med en succesfuld rekrutteringsproces. Er I interesserede i, at Shortlist står for jeres Search & Talent Acquisition i Århus? Så kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår præcist, hvordan vi kan hjælpe jer. Med Shortlist som rekrutteringspartner slipper I helt for at læse et irrelevant CV igen. I kommer udelukkende til at sidde og snakke med de bedst egnede kandidater, og beholder 100 % ejerskab over jeres rekrutteringsproces.

Selv de kandidater, der ikke kommer videre til interviews, har endnu bedre kendskab til jeres virksomhed. På grund af vores dialog med kandidaten føler de, at virksomheden har vist interesse i dem, hvilket ofte får dem til at søge hos jer igen. Vi skaber gode relationer mellem jer og hele jobsøgningsmarkedet.

Med Shortlist får I:

  • En samarbejdspartner, der tager den indledende dialog
  • Specialister, der skaber interesse for virksomheden og åbner for muligheder
  • Et felt af de bedste kandidater til stillingen
  • Sparet tid og penge, som kan bruges til at skabe værdi andre steder.

Shortlist rekrutterer i Århus

G4S-vaelger-Shortlist-som-rekrutteringspartner
Shortlist Sourcing

Projektleder/overmontør søges til spændende driftsopgaver hos G4S

G4S
Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale