HR-rekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med HR-rekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

HR-rekruttering i Aalborg

Når I skal finde den rette kandidat til en HR-stilling i jeres virksomhed, bør I stille jer selv følgende spørgsmål: Hvordan får jeg skabt den mest effektive og målrettede HR-rekruttering? Svaret er at lade Shortlists proaktive kandidat-sourcing opsøge kandidaterne for jer. 

Det er desværre de færreste kandidater, der er aktivt jobsøgende, og derfor kan I komme til at bruge mange spildte ressourcer på traditionelle jobopslag og spildtid på pligtsamtaler med ukvalificerede kandidater. Skal I finde den rette til den pågældende HR-stilling, er det derfor en god idé at få en hjælpende hånd fra et hold eksperter inden for rekrutteringsområdet. Ved at indgå i vores innovative rekrutteringsløsning er I sikret en effektiv og succesfuld rekruttering.

Få højere kvalitet i jeres HR-rekruttering i Aalborg med hjælp fra Shortlist

Det er sjældent, at de rigtig gode HR-kandidater når at sætte en fod uden for én virksomhed, før de bliver rekrutteret til en anden. Derfor kan det sjældent betale sig at opsøge kvalificerede kandidater gennem traditionelle rekrutteringsmetoder med blandt andet jobopslag. Hos Shortlist headhunter vi kandidater med relevant erfaring og kompetencer ved at kontakte vores informanter, samt bruge nye digitale værktøjer. På denne måde får vi kun fat i motiverede og flytbare kandidater. 

Shortlist står for de indledende dialoger med potentielle kandidater, og til slut i forløbet bliver I præsenteret for 3-5 kandidater, der alle er inden for lønrammen og med de rette kompetencer – både personligt og fagligt. Derefter er det jer, der beslutter, hvem og hvor mange der indgår i jeres interne rekrutteringsprocesser.

Undgå spildtid, og få en effektiv HR-rekruttering i Aalborg

Det at finde den rette kandidat til en stilling i HR er vigtigt og kræver en masse administrativt arbejde. Derudover er det således, at de få ledige kandidater med de rette kompetencer oftest bliver snuppet efter cirka 10 dages ledighed – et traditionel rekrutteringsforløb med jobopslag tager i gennemsnittet 29 dage! Det er derfor ikke særlig udbytterigt at bruge en traditionel rekrutteringsmetode til et kandidatfelt, der har ændret sig en hel del gennem tiden. 

Hos Shortlist holder vi os opdateret på dette kandidatmarked, hvor vores proaktive kandidat-sourcing opsøger og matcher jeres virksomhed med potentielle, kvalificerede kandidater. Undgå dyre fejlansættelser, og få højere kvalitet ved at lade Shortlist finde de dygtigste HR-folk til jer. På denne måde sikrer I jer, at jeres ansættelse skaber værdi for jeres virksomhed og HR-afdeling, som har en omfattende indvirkning på mange områder i virksomheden. HR-rekruttering er nu nemt og ligetil med hjælp fra Shortlist.

Få hjælp til jeres HR-rekruttering, og gør den målrettet, effektiv og succesfuld ved hjælp af et rekrutteringsbureau i Aalborg. Undgå spildtid, og minimér udgifterne og spildte ressourcer ved outsourcing af den indledende fase af jeres rekrutteringsproces til en ekstern samarbejdspartner.

af kandidater er åbne for nye jobmuligheder.*
0 %
tager det som et kompliment, når de bliver rekrutteret.*
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job er større, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.*
0 %
Shortlist giver jer en strategisk HR-rekruttering i Aalborg, der giver positive resultater

Med vores innovative tilgang til rekrutteringsprocessen er Shortlist det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer, da vores fokus ligger på at præsentere jer for motiverede og topkvalificerede mennesker. I stedet for blot at finde arbejdskraft, der kan løse problemstillingen med en opslået stilling, giver vi jer kandidater, der kan skabe værdi til virksomheden med deres kompetencer og kvalifikationer. 

Vi arbejder proaktivt i vores jagt på de rette kandidater og på at give dem motivationen til at blive flytbare. Det gør vi ved at fortælle dem om jobbet og dets muligheder, og ved at give dem de gode historier fra jeres virksomhed – succeshistorier, virksomhedskultur etc. Ved at indgå i en værdiskabende dialog med potentielle kandidater, sikrer vi os, at det er de rette 3-5 kandidater, vi præsenterer videre til jer.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til HR-rekruttering i Aalborg

Ved at indgå i et samarbejde med Shortlist er I sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner til jeres rekruttering. Som eksperter inden for målrettet rekruttering har vi et armspænd, der rækker langt, og som kan finde de rigtige kandidater til jobbet. Hermed får I en succesfuld rekruttering, hvor I har fuldt ejerskab over rekrutteringsforløbet og har den luksus kun at skulle vælge mellem en håndfuld kompetente, motiverede og flytbare kandidater til jeres HR-afdeling.

Når I samarbejder med Shortlist om jeres HR-rekruttering i Aalborg, får I:

  • præsenteret de 3-5 kandidater, der er et match både fagligt og personligt – og som er motiverede og flytbare.
  • tid til det vigtigste, nemlig rekrutteringssamtaler med topkvalificerede kandidater der kan tilføje værdi til jeres virksomhed.
  • en samarbejdspartner, der bruger innovative rekrutteringsmetoder og giver jer resultater ved brug af vores kandidat-sourcing. 
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale