Økonomirekruttering i Aarhus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med økonomirekruttering i Aarhus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Økonomirekruttering i Aarhus

Søger I et økonomisk talent til jeres virksomhed? Den perfekte kandidat kan være svær at opstøve ved hjælp af traditionelle jobopslag og omstændige rekrutteringsprocesser. Ofte oplever man også, at den perfekte kandidat allerede har et job i et andet firma eller bliver rekrutteret af en anden virksomhed, før man overhovedet får vedkommende kaldt ind til et interview. 

Et samarbejde med Shortlist Talent Acquisition giver jer de bedste chancer for at finde den perfekte kandidat, når det gælder rekruttering i Aarhus. Vi har en dybdegående indsigt i kandidatmarkedet og skaber kontakt til de kvalificerede kandidater, som vi sørger for, matcher jeres virksomhed. Vi opsøger og motiverer kandidater til at tage en samtale med jeres virksomhed, og på den måde har I stadig 100 % ejerskab over rekrutteringen.

Effektivisér jeres rekrutteringsproces

Hvis I søger kandidater til stillinger inden for økonomiområdet, ved I også, at riften er stor om de kvalificerede kandidater. Ofte er folk allerede i arbejde, og det betyder, at klassiske jobopslag ikke nødvendigvis vil virke. Den aktive jobsøger er i fåtal, mens der findes et meget stort antal af passive jobsøgende, der bare venter på den rigtige motivation og det rigtige match. 

Ved at samarbejde med Shortlist kommer jeres firma i kontakt med de passive kandidater. Vi sørger nemlig for at opsøge kvalificerede kandidater, der passer til jeres virksomhedsprofil, og motiverer dem, så de er klar til en samtale med jeres firma. Herefter præsenterer vi tre til fire yderst kvalificerede og erfarne kandidater for jer, som I kan indkalde til samtale og test. Vi benytter os af moderne digitale værktøjer for at finde de bedste kandidater til jeres firma og har et netværk af informanter og andre kilder, der hjælper os med at opstøve de skjulte talenter.

Vores metode inden for rekruttering i Aarhus betyder, at I beholder ejerskabet over rekrutteringsprocessen. Vi sparer jer blot for besværet med at gennemsøge markedet for potentielle medarbejdere.

Spar tid og ressourcer med et rekrutteringsfirma i Aarhus

Rekruttering af økonomikandidater er et barskt område, der kræver meget tid og mange ressourcer, som vi sparer jer for. En lang rekrutteringsproces kan føre til frustration, hvis man ikke gør brug af de mange passive kandidater, som vi henvender os til.

Hos Shortlist sørger vi for en omfattende rekruttering i Danmark og skaber kontakt til de mest relevante kandidater – også dem, der allerede sidder i et job. Vi kigger på deres kvalifikationer, og hvor godt kandidaterne passer til jeres virksomhedsprofil, både personligt og fagligt. Når vi har fundet tre til fire passende kandidater, præsenterer vi dem for jer. Derefter kan I vurdere, om I vil indkalde dem til en samtale.

Det betyder mindre tid og færre ressourcer brugt på rekruttering i Aarhus og giver jer luft til andre projekter, når I uddelegerer den første del af rekrutteringsprocessen til os. Samtidig giver det en lavere risiko for fejlansættelser, fordi vi netop kun opsøger de bedst kvalificerede kandidater.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Vi hjælper med målrettet rekruttering af økonomikandidater

Hos Shortlist fokuserer vi især på rekruttering af kandidater til lederstillinger, men vores portefølje med kandidater er stor og varieret. Leder I efter andre erfarne og kvalificerede kandidater til stillinger inden for økonomiområdet, klarer vi derfor også den for jer.

Rekruttering i Danmark af økonomikandidater kan være svær, fordi der er stor efterspørgsel på dygtige og erfarne økonomikandidater, og samtidig får mange arbejde direkte efter uddannelse. Ledigheden er altså meget lav, og det giver rift om kandidaterne allerede fra starten af.

Vi sørger for i samarbejde med jeres virksomhed at målrette rekrutteringen efter jeres specifikke behov. Det giver en større sandsynlighed for, at vi finder den helt rigtige kandidat til jeres firma. Vi sørger for at tage kontakt til kandidater inden for jeres lønramme og informerer dem om de muligheder, de får hos jeres firma. På den måde motiverer vi kandidaterne, og det gør dem flytbare, selv hvis de allerede er i arbejde.

Først efter at vi har sikret os, at kandidaterne er inden for jeres lønrammer og er flytbare, præsenterer vi dem for jer. Det giver tid til at koncentrere jer om interview og test for at finde den perfekte økonomikandidat.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres rekruttering i Aarhus

Der findes mange flytbare og kvalificerede økonomikandidater på arbejdsmarkedet, og vi har ressourcerne og netværket til at finde og motivere dem. Vælger du et professionelt rekrutteringsbureau som Shortlist Talent Acquisition, får du adgang til dette netværk på en effektiv og ressourcebesparende måde. 

Hvis I gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe jer i jeres rekrutteringsproces, kan I kontakte os allerede i dag og få en uforpligtende samtale om mulighederne for professionel og innovativ rekruttering i Aarhus.

Når Shortlist står for jeres økonomirekruttering i Aarhus, får I:

  • Specialister, der aktiverer de passive kandidater
  • De bedst egnede kandidater til stillingen
  • Et bureau, der skaber motivation og interesse for stillingen
  • Et bureau, der sparer jer tid og penge på den indledende rekruttering

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale