Specialistrekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med specialistrekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Specialistrekruttering i Aalborg

Mangler I den rette kandidat til en specialiststilling i jeres virksomhed? Det kan være udfordrende og tidskrævende at skulle igennem en rekrutteringsproces i forsøget på at finde en kompetent kandidat til specialiststillinger – specielt fordi specialister er eftertragtede, og fordi ”specialist” dækker over mange forskellige slags kompetencer og brancher. Derfor kan det være spild af tid at arbejde med traditionelle jobannoncer, når de rette kandidater skal findes, og derfor er det en god ide at få en hjælpende hånd. 

Når I samarbejder med Shortlist i jeres specialistrekruttering i Aalborg, får I fordelene ved vores proaktive kandidat-sourcing. Her finder vi de rette kandidater, som er topkvalificerede og har motivationen til at flytte over til jeres virksomhed. Ved at indgå i Shortlists innovative rekrutteringsløsning er I sikret en succesfuld og effektiv rekruttering.

Få en effektiv og målrettet specialistrekruttering i Aalborg med Shortlist

Det er de færreste specialister, der når at sætte foden uden for en virksomhed, før de bliver snuppet af en anden. Her skal der således andre rekruttingsmetoder til end det traditionelle jobopslag, hvis I skal finde de rette kandidater. Shortlist headhunter de kandidater med den relevante baggrund, kvalifikationer og kompetencer ved at bruge digitale værktøjer og informanter og ved at tage kontakt til potentielle kandidater. 

Shortlist sørger for fodarbejdet. Vi sørger for at afholde de indledende samtaler med mulige kandidater og præsenterer jer derefter for 3-5 motiverede, flytbare og kvalificerede kandidater, der er et match for jeres virksomhed, og som passer lønrammen. Hvem I ansætter, er jeres beslutning, Shortlist har blot ledt jer godt på vej.

I sparer tid og ressourcer, når I bruger Shortlist til jeres salgs- og marketingrekruttering i Aalborg

Det kan være både tids- og ressourcekrævende at køre en intern rekrutteringsproces. Det kan være, at I ikke har de rette redskaber eller kontakter til at opsøge de rette kandidater til specialiststillingen. Når det handler om en specialiststilling, er det derudover også vigtigt at undgå en dyr fejlansættelse. Da en rekrutteringsproces gerne skal munde ud i et positivt resultat, bør I overveje at outsource headhuntingarbejdet til et hold eksperter inden for rekruttering. Vi præsenterer jer kun for kandidater, der kan give jeres virksomhed værdi.

Få succes og en effektiv rekruttering ved hjælp af et rekrutteringsbureau i Aalborg. Undgå fejlansættelser og spildte ressourcer med en ekstern samarbejdspartner, der er ekspert inden for rekrutteringsområdet.

af kandidater er mest interesseret i jobfunktion og rolle i virksomheden.*
0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.*
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.*
0 %
Shortlist hjælper med en strategisk og målrettet specialistrekruttering i Aalborg

Vi har en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen, og derfor er Shortlist det perfekte alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores fokus ligger på at præsentere jer for motiverede og kvalificerede mennesker og ikke blot arbejdskraft til den ledige stilling. Vi sørger for kandidater, der kan give værdi til jeres virksomhed.

Dette gør vi ved at handle proaktivt og opsøge kandidater, hvor vi giver dem den motivation, der skal til, for at de er villige til at flytte over til jeres virksomhed. Vi fortæller dem de gode historier fra jeres virksomhed og jobbets opgaver og muligheder. Dette skaber en værdiskabende dialog og sørger for, at de rette kandidater kommer jeres vej. Dette er, hvad vi kalder en succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til specialistrekruttering i Aalborg

Når I arbejder sammen med Shortlist, er i sikret en erfaren og kompetent samarbejdspartner i jeres rekruttingsproces. Vores hold af eksperter har mange års erfaring i målrettet rekruttering. Shortlist har følere ude i mange virksomheder og brancher, som gør, at vi kan finde de rette kandidater til de stillinger, I ønsker besat. Vi gør fodarbejdet, og I er sikret ejerskab over rekrutteringsprocessen og rekrutteringen af specialister, hvor I bliver præsenteret for en håndfuld kompetente og flytbare specialistkandidater.

I får hjælp til følgende, når I bruger Shortlist i jeres specialistrekruttering i Aalborg: 

  • Vi finder de relevante og kvalificerede kandidater til jeres specialiststilling ved brug af kandidat-sourcing.
  • Vi headhunter kandidater og holder de indledende samtaler med potentielle kandidater – Shortlist skaber motivation og flytbarhed.
  • Vi præsenterer jer for et specialistkandidatfelt på 3-5 kandidater, der er topkvalificerede, og som er klar til at indgå i jeres rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale