Rekruttering inden for økonomi og finans

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering inden for økonomi og finans.

Rekrutter med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for økonomi og finans

Vil I gerne slippe for rugbrødsarbejdet i rekrutteringsprocessen, men selv have den centrale rolle? Hos Shortlist har vi skiftet de traditionelle rekrutteringsmetoder ud med mere moderne og nytænkende metoder.

Gennem proaktiv kandidat-sourcing afsøger vi kandidatmarkedet og finder de bedst egnede kandidater. Vi springer væk fra de aktive kandidater, der typisk er jobsøgende, og i stedet får I fingrene i de passive og knivskarpe kandidater, som matcher den profil, I søger.

Grundig kandidat-sourcing er nøglen til jeres succes

Når det kommer til rekruttering inden for økonomi og finans, er det helt essentielt at finde kompetente kandidater, der er eksperter på for området. Men rekrutteringsprocessen kan være en tidskrævende og dyr fornøjelse, og derfor vælger mange virksomheder at alliere sig med et rekrutteringsbureau.

Vi har skabt en moderne og effektiv rekrutteringsproces, hvor I selv får lov til at stå for alt det sjove. Vi fungerer som HR-afdelingens højre hånd, der gennem kandidat-sourcing finder motiverede og dygtige kandidater, som er topkvalificerede.

Vores kandidat-sourcing bygger på grundig research og personlig dialog med kandidater, som vi headhunter via LinkedIn og lignende. Vi fremsætter muligheder for dem, som de måske ikke selv har overvejet, og på den måde igangsætter vi en proces, hvor vi giver jer de bedste kandidater til jeres rekruttering inden for økonomi og finans.

Rekruttering inden for økonomi og finans, der passer til det moderne kandidatmarked

Vil I gerne være med i hele processen og opleve gennemsigtighed og professionalisme? Hos Shortlist har vi fundet den gyldne middelvej med et unikt rekrutteringskoncept. Vi har tilpasset os det moderne kandidatmarked, hvor de dygtigste kandidater ikke hænger på træerne. I bibeholder det fulde ejerskab, mens vi finder de absolut bedste kandidater til jer.

Vores rekrutteringsproces er lige til at forstå:

  • Vi afdækker grundigt profilen, som I søger
  • Herefter indleder vi en individuel dialog med hver enkelt kandidat.
  • De stærkeste kandidater giver vi videre til jer
  • Vi sikrer, at de er topmotiverede, kompetente og overholder jeres lønramme.

Det giver jer mulighed for at slippe for de tidskrævende og tunge opgaver i rekrutteringsprocessen og selv være med, når det gælder.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få den stærkeste kandidat-sourcing, og slip for udfordringer ved rekrutteringen

Når det gælder rekruttering inden for økonomi og finans, vælger mange virksomheder at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau. Men statistikkerne bevidner om udfordringer ved de traditionelle rekrutteringsmetoder, hvor der mangler en grundlæggende forståelse for den stilling, en virksomhed skal have ansat en person til. Processen kan ofte komme til at køre i ring, og det betyder mange interviews, hvor nogle af de stærkeste kandidater falder fra i opløbet.

Shortlist er et unikt alternativ, hvor der er skåret helt ind til benet. Vores mål er at finde passive kandidater, som kan varetage stillingen inden for økonomi og finans til perfektion. Vi fokuserer ikke på assessment-delen, men i stedet på at konvertere de bedste kandidater på markedet, så I får den rette profil, både fagligt og personligt.

Vi ved, at I kender jeres organisation bedst, og derfor skal I selv være med til at vurdere, om kandidaterne passer til jer. Vi skaber det bedste grundlag for det rigtige match, og I slipper for det kedelige arbejde, men får alligevel det sidste ord.

Få den rette sourcing, og få den kandidat, I drømmer om

Den rette sourcing handler om at besidde nogle helt særlige kompetencer. Shortlist har specialiseret sig i 100 % sourcing, der er en ny måde at se rekruttering på. Shortlist er for jer, som gerne selv vil have styringen, når der skal afholdes personlige samtaler, men samtidig gerne vil finde det absolut bedste kandidatfelt og slippe for de tidskrævende opgaver. I bibeholder det fulde ejerskab over rekrutteringen inden for økonomi og finans, og vi leverer grundig sourcing, der giver jer 3-4 af de bedste kandidater.

Vil I høre mere om, hvordan vi helt præcist kan hjælpe jer med rekruttering inden for økonomi og finans? Så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at tage et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle meget mere om, hvordan vi lige præcis kan hjælpe jer. Vi garanterer gennemsigtighed, professionalisme og grundighed hver eneste gang.

Vi rekrutterer inden for økonomi og finans

Revisionshuset rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Revisorassistent

Revisionshuset
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Toyota Financial Services rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Finance & Compliance Controller

Toyota Financial Services
Shortlist-Rekruttering-Islands-Ambassade
Succesfuld rekruttering

Rådgiver

Islands Ambassade
Shortlist rekrutteringer til Nordea
Succesfuld rekruttering

Bankrådgiver Erhverv, Lyngby

Nordea
Førende brands har tillid til Shortlist
Shortlist Founder & Direktør Troels Vilsted Skydt-min

Troels Vilsted Skydt

Director & Founder

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale