Rekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i Århus

Leder I efter effektiv og overskuelig rekruttering i Århus? Vil I være sikre på at få den bedst egnede kandidat til rollen, når I har en jobstilling åben? Er I trætte af at bruge tid og penge på de forkerte kandidater? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Hos Shortlist finder I nemlig et rekrutteringsbureau, der tænker i helt nye baner, og som skaffer et topkvalificeret og -motiveret rekrutteringsfelt lige til døren. Så er I nemlig sikre på at bruge tiden på at interviewe kandidater, som passer perfekt til rollen.

Her hos Shortlist tænker vi nemlig anderledes end de fleste andre rekrutteringsbureauer i Danmark. Vi har udviklet en strategi, der sætter fokus på de passive kandidater på markedet. Vi har erfaret, at det ofte er disse personer, som faktisk er bedst egnede til stillingen, som I gerne vil have besat. Det betyder også, at vi ikke har så stort fokus på almindelige jobannoncer. Så leder du efter effektiv rekruttering i Århus, så er Shortlist det helt rigtige valg.

Ved at samarbejde med os slipper du for umotiverede ansøgninger og CV’er, der ikke passer til jobbeskrivelsen. Vi står for den indledende dialog, så vi er sikre på, at de forskellige kandidater passer til rollen. Det betyder også, at vi sikrer os, at jeres kandidater er topmotiverede, når de ankommer til interviews hos jer. I kan fokusere udelukkende på selve samtalen og lade os om at finde de rette profiler.

Få de rette kandidater leveret på et sølvfad

Lad os stå for den indledende del af rekrutteringsprocessen, og få de bedst egnede kandidater leveret på et sølvfad. Vi afdækker hele markedet, så I ikke spilder tiden på forkerte kandidater. I løbet af en mindre tidsperiode får I leveret 4-5 topkvalificerede kandidater, som passer perfekt til stillingen og de krav, der måtte være. Det gælder blandt andet opgaver, kvalifikationer, lønramme og meget mere. Det betyder, at I blot skal koncentrere jer om de personlige samtaler med kandidatfeltet. 

Så er I på udkig efter en effektiv, overskuelig og simpel rekruttering i Århus, uden at skulle afgive ejerskab? Så ser vi frem til et rigtig godt samarbejde. Vi bruger tiden på at finde de korrekte personer til jer, og I kan bruge tiden på at skabe værdi andre steder i virksomheden.

Få hjælp med rekruttering i Århus

Der er mange forskellige metoder at bruge, når man snakker rekruttering. Med mange års erfaring i branchen kender vi alle tricks og ved, hvad der skal til for at finde den rette kandidat. Vi er et bureau fyldt med rekrutteringsspecialister, der sidder klar til at hjælpe jer. Med Shortlist får I en professionel og kompetent samarbejdspartner til jeres rekrutteringsproces, som giver jer de bedste forudsætninger for at finde den bedst egnede kandidat til jobbet.  

Skal I have optimal rekruttering i Århus, er Shortlist svaret. Vi benytter os af proaktiv kandidat-sourcing, så kandidaterne har et kendskab til jobbet. Vi fjerner al tvivl og svarer på alle spørgsmål omkring stillingen og jeres virksomhed. Og med målrettede budskaber og professionel storytelling skaber vi interesse for stillingen og åbner dialog med de passive kandidater. Så får vi nemlig det bedst kvalificerede og motiverede kandidatfelt til jeres stilling.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Kontakt os for den bedste rekruttering i Århus

Vidste du godt, at 73 % af kandidater er passive jobsøgende? Det er kandidater, der er åbne for nye jobmuligheder, men som ikke søger aktivt. Det kan være en stor faktor for, hvorfor I måske ikke har lykkedes med at finde de rette kandidater til jeres jobposition. Derfor har vi hos Shortlist stort fokus på de passive kandidater på jobmarkedet. På den måde får vi den mest effektive rekruttering i Århus, og I sparer både tid og penge.

Vil I spare penge, tid og energi i jeres rekrutteringsproces, men samtidig få kvalificerede og motiverede kandidater til jeres stillinger? Så kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale, så vi kan fortælle, hvorfor I skal samarbejde med os om jeres rekruttering i Århus. Vi er specialister i kandidat-sourcing til rekruttering og ser frem til at hjælpe jer.

Når Shortlist står for jeres rekruttering i Århus, får I:

  • Specialister, der aktiverer de passive kandidater
  • De bedst egnede kandidater til stillingen
  • Et bureau, der skaber motivation og interesse for stillingen
  • Et bureau, der sparer jer tid og penge på den indledende rekruttering

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale