Rekruttering i Aarhus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i Aarhus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i Aarhus

Fejlansættelser koster virksomheden dyrt. Det samme gør ineffektive rekrutteringsprocesser, hvor der bliver brugt dyrebar tid og energi på den indledende del af rekrutteringen og mindre tid på de aktiviteter, der rent faktisk skaber værdi – herunder tests og personlige interviews.

Når det skal gå hurtigt med rekrutteringen i Aarhus, er der forhøjet risiko for at fejlansætte. Derfor kan I med fordel alliere jer med et professionelt rekrutteringsbureau i Aarhus. Vi sørger for at finde frem til de mest kvalificerede kandidater til den pågældende stilling, hvorefter disse bliver ledet ind i jeres egen rekrutteringsproces. I beholder dermed ejerskab over jeres ansættelsesproces, men får hjælp til at spotte de mest relevante kandidatemner – også de passive af slagsen.

Få hjælp til en hurtigere rekruttering i Aarhus

Det er ofte en langsommelig og omstændelig proces at ansætte nye medarbejdere i virksomheden – i hvert fald hvis man vil være helt sikker på at finde det helt rette match. Der skal udarbejdes jobopslag, hvorefter ansøgningerne skal gennemlæses og sorteres. Først herefter er det tid til at gå i gang med tests og interviews. Hele processen kommer nemt til at koste mange arbejdstimer, som kunne være bedre brugt andetsteds.

Ved at alliere jer med et rekrutteringsbureau i Aarhus sparer I en masse tid. Vi sørger for at finde frem til relevante kandidater for jer, hvorefter disse bliver kørt ind i jeres egen rekrutteringsproces. Den indledende del af rekrutteringen overlades altså til os, og så står I selv for de værdiskabende aktiviteter såsom interviews og tests.

I løbet af 3-4 uger har vi afsøgt markedet og fundet frem til relevante kandidater til den pågældende stilling. Vi præsenterer jer herefter for 3-4 kandidatemner, som alle matcher virksomhedens krav og behov – og som naturligvis er inden for lønrammen. Så er det blot om at udvælge den allerbedste.

Lad dit rekrutteringsbureau i Aarhus finde interessante passive kandidater

De dygtigste medarbejdere er som regel allerede netop medarbejdere. Det vil sige, de er allerede beskæftigede og i arbejde – og derfor ser mange af dem ikke traditionelle jobopslag. Det betyder dog ikke, at de bør afskrives i eftersøgningen på jeres næste medarbejder – tværtimod. Det betyder blot, at man er nødt til at gribe den forestående rekruttering i Aarhus lidt anderledes an. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Shortlist beskæftiger vi os med proaktiv kandidat-sourcing. Igennem informanter og avancerede værktøjer finder vi frem til de absolut dygtigste kandidater til den pågældende stilling. Det gælder naturligvis også de passive af slagsen.

Når vi har fundet de interessante kandidater, indleder vi en dialog med dem for at motivere og gøre dem flytbare. Vi sørger for at fortælle de gode historier om jeres virksomhed og den forestående mulighed og gør derved den interessante kandidat interesseret. Efter den indledende dialog bliver I præsenteret for de 3-4 bedste kandidater, som alle passer til virksomhedens profil, og som er motiverede for at blive en del af jeres team.

Som rekrutteringsbureau i Aarhus hjælper vi jer altså ved at:

  • afdække markedet og spotte de bedste (passive) kandidater til den pågældende stilling.
  • indlede dialogen med kandidaterne for at sikre motivation og flytbarhed.
  • præsentere jer for 3-4 kvalificerede og interesserede kandidater, der kan indgå i jeres egen rekrutteringsproces.
0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Få hjælp til rekruttering i Aarhus, og mindsk risikoen for at fejlansætte

Hos Shortlist har vi en bred kundeportefølje. Vi samarbejder med virksomheder inden for alskens brancher og finder kandidater til forskelligartede stillinger. Dog er vores primære arbejdsopgave at finde og motivere kandidater på ledelsesniveau. Søger I en kompetent medarbejder til en form for lederstilling, er vi altså det oplagte rekrutteringsbureau i Aarhus at gå til.

Det er altid en dyr fornøjelse at fejlansætte, og en fejlansættelse på ledelsesniveau kan have fatale konsekvenser for virksomheden. Derfor giver det god mening at få hjælp af et rekrutteringsbureau i Aarhus, når der er brug for nye kræfter i organisationen.

Vi sørger for at screene markedet og beskæftiger os i høj grad med passive kandidater. Dem får vi i tale, hvorefter de kommer til samtale hos jer. Det betyder kort og godt, at I udelukkende bliver præsenteret for mulige medarbejdere, der til perfektion matcher virksomhedens profil, behov og krav. Dermed minimeres risikoen for at fejlansætte betydeligt.

Vi klarer den indledende del af rekrutteringen, så I blot skal udvælge den bedste kandidat

Shortlist er ikke et klassisk rekrutteringsbureau i Aarhus. Vi står nemlig kun for den indledende del af rekrutteringen, hvorefter de interessante kandidater bliver kørt ind i jeres egen rekrutteringsproces. Det vil sige, at I selv står for personlige interviews og eventuelle tests, hvorefter I udvælger den bedste kandidat.

Ved at klare jeres rekruttering i Aarhus på denne måde har I fortsat ejerskab over processen. I slipper imidlertid for at bruge en masse tid og ressourcer på at finde frem til de relevante kandidater. I stedet overlader I denne del af arbejdet til professionelle, som har mange års erfaring med rekruttering og talent acquisition.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med jeres rekruttering i Aarhus? Så kontakt os allerede i dag.

Shortlist rekrutterer i Aarhus

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition
Shortlist Sourcing

Business Intelligence Developer & Data Scientist Rekruttering

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition
Shortlist Sourcing

FP&A Analyst Rekruttering til Blue Water Shipping

Blue Water Shipping

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min
Shortlist Sourcing

Intern Salgskonsulent Rekruttering

Solar

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min
Succesfuld rekruttering

MDM Solution Specialist til Solar

Solar

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition
Succesfuld rekruttering

Terminal Souschef rekruttering i Aalborg / Aarhus

Blue Water Shipping

Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?