Rekruttering inden for jura

Find knivskarpe kandidater inden for jura med Shortlist.

Vælg Shortlist allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for jura

Jagter I også den stærkeste kandidat inden for jura? Så kender I med garanti til de udfordringer, der opstår, når de bedste inden for faget allerede er beskæftigede. Der er hård kamp om de bedste kandidater, og hvis man ikke er hurtig nok, har de allerede fået foden indenfor et andet sted.

Med Shortlist kommer I først til det rigtige match. Vi giver jer det fulde ejerskab over rekrutteringsprocessen, og i stedet leverer Shortlist de bedste kandidater ud fra professionel kandidat-sourcing. Vi matcher jer med topkvalificerede profiler, der passer til jer både fagligt og personligt, så I blot skal koncentrere jer om samtaler og interviews.

Få en udbytterig og effektiv rekruttering inden for jura

At ansætte den helt rigtige profil i virksomheden er lettere sagt end gjort. Kun 10 % ser i dag jobannoncer, og her er der typisk tale om de aktivt jobsøgende, der ikke har de kvaliteter, som I er på udkig efter.

Hos Shortlist beskæftiger vi os med proaktiv kandidat-sourcing. Vi finder de helt rigtige kandidater, der findes gennem digitale værktøjer og headhunting, hvor vi får fat på passive profiler, der er motiverede for et jobskifte. Vi sørger for, at I får flytbare kandidater, så I kan vælge frit blandt de 3-4 bedste profiler, vi finder til jer. På den måde kan I bibeholde den fulde styring med rekrutteringsprocessen, men uden at bruge tid og ressourcer på at finde frem til de kandidater, der matcher jeres profil.

Shortlist er altid et skridt foran de andre

Jobannoncer kan blive en tung sten for HR-afdelingen at løfte. Det betyder ofte stakkevis af ansøgninger, hvor jagten på det rette match er langt fra virkeligheden. Hos Shortlist fungerer vi som HR-afdelingens forlængede arm. Vi headhunter allerede beskæftigede kandidater, som vi indgår i en personlig dialog med for at motivere dem til et jobskifte.

Det betyder for jer, at I slipper for at bruge tid og penge på jobannoncer og timevis af arbejde. I stedet kan I lade Shortlist varetage al rekruttering inden for jura, hvor I får professionelle hænder på rekrutteringsprocessen, der sikrer jer kvalitet og pletskud første gang.

Opsummering:
Kom godt fra start i rekrutteringsprocessen med professionel og effektiv kandidat-sourcing. Vi giver jer de 3-4 bedste kandidater, som I selv kan indgå i en dialog med efterfølgende. Det sparer jer ikke kun for tid og ressourcer. Det mindsker nemlig også risikoen for at fejlansætte.

10 % af jobmarkedet består af aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er allerede beskæftigede og læser ikke jeres jobannoncer
87 % af passive kandidater er til gengæld åbne for nye muligheder med jobbet, hvis de bliver kontaktet
63 % ser headhunting som et kompliment, der er med til at øge motivationen

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Ikke noget traditionelt rekrutteringsbureau

Shortlist er ikke noget traditionelt rekrutteringsbureau. Vi mener nemlig, at I selv skal have lov til at få det fulde ejerskab over ansættelsesprocessen. I stedet for, at vi varetager hele ansættelsesprocessen, fungerer vi som HR-afdelingens højre hånd. Vi finder de bedst mulige kandidater til jer, hvorefter I selv får det fulde ejerskab og overblik over selve ansættelsesprocessen.

Vi hjælper jer altså med at finde de kandidater, I bør gå videre med. I får selv lov til at styre samtalerne, og vi sætter jer selvfølgelig i dialog med de motiverede og dygtige kandidater, som vi har udvalgt til jer ud fra grundig research og headhunting.

Få hjælp til en målrettet rekruttering inden for jura

De gode jurister hænger ikke på træerne, og hos Shortlist kender vi til vigtigheden ved en knivskarp jura-afdeling. Vi hjælper med målrettet rekruttering, og vi har allerede en bred kundeportefølje, som vi har hjulpet med rekruttering inden for jura og mange andre områder.

Med mange års erfaring inden for talent acquisition og headhunting ved vi, hvordan vi finder de mest egnede og bedste kandidater på jobmarkedet i dag. Vi går nytænkende til værks, og I får fuldt ejerskab over hele processen, så I helt selv kan vælge det perfekte match. De dygtige kandidater er svære at finde, men med Shortlist får I foden inden for døren først.

Vil I høre mere om, hvad Shortlist kan tilbyde jer? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå, hvordan vi kan varetage jeres rekruttering inden for jura.

Når I samarbejder med Shortlist, sørger vi for at:
• I får de bedste kandidater til den pågældende stilling ved proaktivt at opsøge de passive kandidater
• præsentere jer for et felt at 3-4 topkvalificerede profiler, der matcher jeres krav og lønramme
• I får fuldt ejerskab over ansættelsesprocessen, hvor vi sørger for motivation og flytbarhed hos kandidaterne.

Vores åbne rekrutteringer

Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Succesfuld rekruttering

Specialkonsulent

Halsnæs Kommune
Frederikssund Kommune vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Udbudskonsulenter

Frederikssund Kommune
Succesfuld rekruttering

Senior Skadesbehandler, Gruppeliv

Forenede Gruppeliv
Jura

Udbudskonsulent

Allerød Kommune
Succesfuld rekruttering

Compliance Officer

AP Pension
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale