Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Standard gallery post
Post with couple photos inside
Shortlist sources til følgende stillinger

Ledige stillinger

Regnskabschef med drive til koncernregnskab
Regnskabschef med drive søges til Sund & Bælt
Med reference til Sund & Bælts Finance Director får du ansvaret for regnskabsafdelingen, som i dag består af fem medarbejdere. Afdelingen varetager bogføring og regnskab for koncernens selskaber og er et vigtigt fundament for ledelsesmæssige beslutninger.
Admission Manager
F5 Networking
Vil du gerne opbygge et stærkt personligt netværk, blandt ledere og direktører i dansk erhvervsliv? Så tjek det her ud! Rollen som Admission Manager er for dig, der trives med høj professionalisme i et uformelt miljø, og samtidig altid brænder for at nå målene!
Salgskoordinator
Erfaren salgskoordinator til større mæglerkæde
Har du erfaring med salgskoordination? Så er her en unik mulighed, idet vi nu søger en dygtig kollega til vores samarbejdspartners team i storkøbenhavn, – et område hvor de tillige er én af de makedsledende. I rollen vil du selvstændigt forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.
Salgskonsulent til stærkt planteavlsteam
Trives du med salg, service og tætte relationer til din kundegruppe?
Kan du afdække en kundes udfordring og lukke et salg, så har du det helt rigtige fundament til denne spændende og udfordrende stilling. Du bliver en del af vores samarbejdspartners planteavlsorganisation i Midt- og Vestjylland.
Vi opdatere løbende med nye stillinger

Kontakt os for mere information