Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Shortlist kandidat-sourcer til følgende rekrutteringer

Dymak vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Shortlist Sourcing

Økonomimedarbejder

Dymak

Shortlist-Rekruttering-Viking
Shortlist Sourcing

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment

Shortlist-Rekruttering-Guess
Succesfuld rekruttering

Assistant Store Manager

GUESS

Shortlist rekutteringspartner for Spar Nord bank-min
Shortlist Sourcing

Privatrådgiver

Spar Nord

Shortlist-Rekruttering-Ronald
Shortlist Sourcing

Key Account Manager

Ronald

Succesfuld rekruttering

Senior Skadesbehandler, Gruppeliv

Forenede Gruppeliv

Shortlist-Rekruttering-RelyOn-Nutec
Shortlist Sourcing

Group Accountant

RelyOn Nutec

Shortlist-Rekruttering-DAC
Shortlist Sourcing

Financial Controller & Business Developer

Danish Architecture Center

Verdo vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Projektleder til Driftsafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Verdo

Shortlist-Rekruttering-Bankinvest
Shortlist Sourcing

Product Manager

BankInvest

Shortlist Sourcing

Associate Director Security Operations

Genmab

Shortlist-Rekruttering-Viking
Shortlist Sourcing

Automation Manager

VIKING Life-Saving Equipment

Shortlist Sourcing

Udbudskonsulent

Allerød Kommune

Shortlist Talent Acquisition er Rekrutteringsbureau for KPMG
Shortlist Sourcing

Konsulent til KPMG CFO Services

KPMG

Succesfuld rekruttering

Lease Manager

Danske Shoppingcentre

Stillinger

Er du ude efter at skulle have en eller flere stillinger besat, er vi de rigtige at tage kontakt til. Hos Shortlist er vi nemlig specialiserede i at rekruttere de allermest kvalificerede kandidater i jobmarkedet. Vi sørger for, at I som virksomhed får leveret de bedst mulige kandidater. På denne side kan du se vores kandidat sourcing-stillinger. Som det kan ses, spreder stillingerne – som vi hjælper med at få besat – sig ud over flere forskellige virksomheder i et væld af brancher. Tag et kig på de mange forskellige stillinger lige her.

Rekruttering

Vælger du at benytte dig af os til din rekruttering, vælger du samtidig et alternativ til den mere traditionelle måde at gennemføre denne proces på. Vi er ikke som de mere traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi afviger tillige fra den mere almindelige jobannoncering. Hos os får du markant proaktivitet. Vi gør alt, vi kan, for at skabe motivation hos de kandidater, som vi rekrutterer. Netop dette gør vi ved at fortælle dem om alt det, de ellers ikke ville kunne læse sig til i en almindelig jobannonce. Månedligt i Danmark mislykkes over 10.000 rekrutteringsforsøg. Netop denne knap så sjove statistik gør vi alt i vores magt for, at vores kunder ikke skal blive en del af.

Det vigtigste for os er at vide, hvad I som virksomhed er bedst til. Netop denne proces er vi specialister i forstået på den måde, at vi hjælper jer med at fokusere på de områder, hvor I er bedst. Ud fra jeres feedback igangsættes vores proces så med at finde de rigtige kandidater til lige præcis jeres virksomhed. Ikke alene tager det tid og ressourcer for jer at skulle finde frem til, hvad I ønsker at skrive i jeres jobannoncer. Endvidere tager selve forfatningen af annoncerne selvfølgelig også tid. Netop denne ressourcekrævende proces er, hvad vi hos Shortlist kan hjælpe jer af med at skulle tænke på.

Tænk sig, at man som virksomhed kunne læne sig tilbage og lade alle de relevante kandidater komme i ens retning, uden man selv skal bruge helt vildt mange ressourcer på det. Dette mener vi hos Shortlist hvert fald, at man som virksomhed kan se som en stor fordel. Det er nemlig sådan, at der ude i jobmarkedet findes utrolig mange passive – men dog særdeles relevante – kandidater, der bare venter på at høre om jeres åbne stilling. Det er blandt andet disse personer, som vi hos Shortlist hjælper jer med at finde frem til. Selvom I vælger en ekstern hjælp til rekrutteringsprocessen, skal man som virksomhed stadig huske på, at I hos os stadig har 100 % ejerskab på rekrutteringsprocessen. I gør det, I er bedst til, og vi gør det samme. Dette skulle meget gerne give et godt resultat i sidste ende, som kan glæde begge parter.

Som kunde hos Shortlist får du en hurtig opstartsproces. Du kan starte din rekruttering hos os ved at booke tid til et opkald, når det passer dig. Vi har gennem tiden hjulpet masser af store brands som Sydbank, DEAS og Nordnet, og vi er naturligvis stolte af at have hjulpet disse firmaer. Derudover mener vi også, at denne række af større virksomheder er et kvalitetsstempel på det arbejde, som vi hver dag sætter en ære i at udføre bedst muligt. Leder du efter en bankrådgiver, kan vi hjælpe. Leder du efter en sikkerhedskonsulent, kan vi hjælpe. Står du og mangler en revisor, kan vi altså også hjælpe. Typerne af stillinger, som vi kan hjælpe virksomheder med at få besat, spænder altså særdeles vidt.

Lad os tage en samtale