Shortlist kandidat-sourcer til følgende rekrutteringer

Shortlist Talent Acquisition rekruttering for Eva Solo
Shortlist Sourcing

Sales Manager for Sverige og Norge

Eva Solo

Shortlist Sourcing

Projektleder til Filtenborg El

Filtenborg El

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition
Shortlist Sourcing

Terminalchef i Padborg

Blue Water Shipping

Shortlist Rekruttering til Danish Agro logo
Shortlist Sourcing

Salgskonsulent til Traktor & Høstspecialisten A/S

Danish Agro

REKOM vælger Shortlist Talent Acquisition som rekrutteringspartner
Shortlist Sourcing

Group Financial Controller til REKOM GROUP A/S

REKOM Group A/S

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo
Shortlist Sourcing

Property Manager / Ejendomsadministrator til DEAS

DEAS

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo
Shortlist Sourcing

EA til foreninger hos DEAS

DEAS

Shortlist rekrutteringer til Nordea
Shortlist Sourcing

Bankrådgiver til Nordea Lyngby

Nordea

Shortlist rekrutteringer til Nordea
Shortlist Sourcing

Bankrådgiver til Nordea Roskilde

Nordea

Shortlist rekrutteringer til Nordea
Shortlist Sourcing

Bankrådgiver til Nordea Hillerød

Nordea

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Shortlist Sourcing

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank

Fritz Schur Gruppen Bruger Shortlist som rekrutteringsbureau
Shortlist Sourcing

Ejendomsadministrator / Regnskabsmedarbejder til Fritz Schur Gruppen

Fritz Schur

K.W. BRUUN & CO bruger Shortlist rekrutteringsbureau
Shortlist Sourcing

GDPR & Compliance Manager til K. W. BRUUN & CO

K. W. BRUUN & CO

Shortlist rekruttering til Landbrug & Fødevarer logo
Shortlist Sourcing

Controller med fokus på systemer og processer

Landbrug & Fødevarer

Shortlist rekrutteringspartner for Brobizz logo
Shortlist Sourcing

Profil til strategisk scoping af komplekse forretningsprojekter

BroBizz

Stillinger

Er du ude efter at skulle have en eller flere stillinger besat, er vi de rigtige at tage kontakt til. Hos Shortlist er vi nemlig specialiserede i at rekruttere de allermest kvalificerede kandidater i jobmarkedet. Vi sørger for, at I som virksomhed får leveret de bedst mulige kandidater. På denne side kan du se vores kandidat sourcing-stillinger. Som det kan ses, spreder stillingerne – som vi hjælper med at få besat – sig ud over flere forskellige virksomheder i et væld af brancher. Tag et kig på de mange forskellige stillinger lige her.

Rekruttering

Vælger du at benytte dig af os til din rekruttering, vælger du samtidig et alternativ til den mere traditionelle måde at gennemføre denne proces på. Vi er ikke som de mere traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi afviger tillige fra den mere almindelige jobannoncering. Hos os får du markant proaktivitet. Vi gør alt, vi kan, for at skabe motivation hos de kandidater, som vi rekrutterer. Netop dette gør vi ved at fortælle dem om alt det, de ellers ikke ville kunne læse sig til i en almindelig jobannonce. Månedligt i Danmark mislykkes over 10.000 rekrutteringsforsøg. Netop denne knap så sjove statistik gør vi alt i vores magt for, at vores kunder ikke skal blive en del af.

Det vigtigste for os er at vide, hvad I som virksomhed er bedst til. Netop denne proces er vi specialister i forstået på den måde, at vi hjælper jer med at fokusere på de områder, hvor I er bedst. Ud fra jeres feedback igangsættes vores proces så med at finde de rigtige kandidater til lige præcis jeres virksomhed. Ikke alene tager det tid og ressourcer for jer at skulle finde frem til, hvad I ønsker at skrive i jeres jobannoncer. Endvidere tager selve forfatningen af annoncerne selvfølgelig også tid. Netop denne ressourcekrævende proces er, hvad vi hos Shortlist kan hjælpe jer af med at skulle tænke på.

Tænk sig, at man som virksomhed kunne læne sig tilbage og lade alle de relevante kandidater komme i ens retning, uden man selv skal bruge helt vildt mange ressourcer på det. Dette mener vi hos Shortlist hvert fald, at man som virksomhed kan se som en stor fordel. Det er nemlig sådan, at der ude i jobmarkedet findes utrolig mange passive – men dog særdeles relevante – kandidater, der bare venter på at høre om jeres åbne stilling. Det er blandt andet disse personer, som vi hos Shortlist hjælper jer med at finde frem til. Selvom I vælger en ekstern hjælp til rekrutteringsprocessen, skal man som virksomhed stadig huske på, at I hos os stadig har 100 % ejerskab på rekrutteringsprocessen. I gør det, I er bedst til, og vi gør det samme. Dette skulle meget gerne give et godt resultat i sidste ende, som kan glæde begge parter.

Som kunde hos Shortlist får du en hurtig opstartsproces. Du kan starte din rekruttering hos os ved at booke tid til et opkald, når det passer dig. Vi har gennem tiden hjulpet masser af store brands som Sydbank, DEAS og Nordnet, og vi er naturligvis stolte af at have hjulpet disse firmaer. Derudover mener vi også, at denne række af større virksomheder er et kvalitetsstempel på det arbejde, som vi hver dag sætter en ære i at udføre bedst muligt. Leder du efter en bankrådgiver, kan vi hjælpe. Leder du efter en sikkerhedskonsulent, kan vi hjælpe. Står du og mangler en revisor, kan vi altså også hjælpe. Typerne af stillinger, som vi kan hjælpe virksomheder med at få besat, spænder altså særdeles vidt.