Shortlist kandidat-sourcer til følgende rekrutteringer

Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Studentermedhjælper / Talent Acquisition Analyst

Shortlist – The Talent Acquisition Company

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Payroll Specialist

Blue Water Shipping

Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Handelsbanken

Shortlist Talent Acquisition rekruttering for Eva Solo
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Product Development Manager

Eva Solo

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Sales Manager

Gordon Delivery

Shortlist Sourcing

Recruitment of IT System Analyst

VMS Software

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Bogholder

Gorrissen Federspiel

Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Shortlist Sourcing

Rekruttering af leder til Natur og Vej

Halsnæs Kommune

Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo
Shortlist Sourcing

Recruitment of Global Sr. Talent Management Partner

Teracloud

Rekruttering til GlobalConnect af Shortlist
Shortlist Sourcing

Rekruttering af Digital Lead Specialist

GlobalConnect

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Business Supporter

Kompasbank

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Sikringstekniker

SmartEye

Shortlist Sourcing

Rekruttering af Sikringskonsulent

SmartEye

Shortlist indgår Talent Acquistition samarbejde med Genmab på rekruttering-min
Shortlist Sourcing

Recruitment of Clinical Business Process Manager

Genmab

Rekruttering til GlobalConnect af Shortlist
Shortlist Sourcing

Recruitment of Commercial Manager

GlobalConnect

Stillinger

Er du ude efter at skulle have en eller flere stillinger besat, er vi de rigtige at tage kontakt til. Hos Shortlist er vi nemlig specialiserede i at rekruttere de allermest kvalificerede kandidater i jobmarkedet. Vi sørger for, at I som virksomhed får leveret de bedst mulige kandidater. På denne side kan du se vores kandidat sourcing-stillinger. Som det kan ses, spreder stillingerne – som vi hjælper med at få besat – sig ud over flere forskellige virksomheder i et væld af brancher. Tag et kig på de mange forskellige stillinger lige her.

Rekruttering

Vælger du at benytte dig af os til din rekruttering, vælger du samtidig et alternativ til den mere traditionelle måde at gennemføre denne proces på. Vi er ikke som de mere traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi afviger tillige fra den mere almindelige jobannoncering. Hos os får du markant proaktivitet. Vi gør alt, vi kan, for at skabe motivation hos de kandidater, som vi rekrutterer. Netop dette gør vi ved at fortælle dem om alt det, de ellers ikke ville kunne læse sig til i en almindelig jobannonce. Månedligt i Danmark mislykkes over 10.000 rekrutteringsforsøg. Netop denne knap så sjove statistik gør vi alt i vores magt for, at vores kunder ikke skal blive en del af.

Det vigtigste for os er at vide, hvad I som virksomhed er bedst til. Netop denne proces er vi specialister i forstået på den måde, at vi hjælper jer med at fokusere på de områder, hvor I er bedst. Ud fra jeres feedback igangsættes vores proces så med at finde de rigtige kandidater til lige præcis jeres virksomhed. Ikke alene tager det tid og ressourcer for jer at skulle finde frem til, hvad I ønsker at skrive i jeres jobannoncer. Endvidere tager selve forfatningen af annoncerne selvfølgelig også tid. Netop denne ressourcekrævende proces er, hvad vi hos Shortlist kan hjælpe jer af med at skulle tænke på.

Tænk sig, at man som virksomhed kunne læne sig tilbage og lade alle de relevante kandidater komme i ens retning, uden man selv skal bruge helt vildt mange ressourcer på det. Dette mener vi hos Shortlist hvert fald, at man som virksomhed kan se som en stor fordel. Det er nemlig sådan, at der ude i jobmarkedet findes utrolig mange passive – men dog særdeles relevante – kandidater, der bare venter på at høre om jeres åbne stilling. Det er blandt andet disse personer, som vi hos Shortlist hjælper jer med at finde frem til. Selvom I vælger en ekstern hjælp til rekrutteringsprocessen, skal man som virksomhed stadig huske på, at I hos os stadig har 100 % ejerskab på rekrutteringsprocessen. I gør det, I er bedst til, og vi gør det samme. Dette skulle meget gerne give et godt resultat i sidste ende, som kan glæde begge parter.

Som kunde hos Shortlist får du en hurtig opstartsproces. Du kan starte din rekruttering hos os ved at booke tid til et opkald, når det passer dig. Vi har gennem tiden hjulpet masser af store brands som Sydbank, DEAS og Nordnet, og vi er naturligvis stolte af at have hjulpet disse firmaer. Derudover mener vi også, at denne række af større virksomheder er et kvalitetsstempel på det arbejde, som vi hver dag sætter en ære i at udføre bedst muligt. Leder du efter en bankrådgiver, kan vi hjælpe. Leder du efter en sikkerhedskonsulent, kan vi hjælpe. Står du og mangler en revisor, kan vi altså også hjælpe. Typerne af stillinger, som vi kan hjælpe virksomheder med at få besat, spænder altså særdeles vidt.