Shortlist-a-JKS-company-Logo

Shortlist kandidat-sourcer til følgende rekrutteringer

Halnæs Kommune bruger Shortlist til rekruttering i det offentlige
Shortlist Sourcing

Specialkonsulent

Halsnæs Kommune
Avista rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Elektriker

Avista Green
Revisionshuset rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Revisorassistent

Revisionshuset
Shortlist Sourcing

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Accounts Payable

PureGym
Shortlist Sourcing

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Shortlist Sourcing

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Shortlist Sourcing

Agile Coach, Transformation & Execution

Ecco
Succesfuld rekruttering

Senior Project Lead, Transformation & Execution

Ecco
Succesfuld rekruttering

Account Manager

Lasso X
Toyota Financial Services rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Finance & Compliance Controller

Toyota Financial Services
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Azets rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Sales Account Manager

Azets
Verdo vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Shortlist Sourcing

Projektleder til Projektafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Verdo
Shortlist-Rekruttering-Islands-Ambassade
Succesfuld rekruttering

Rådgiver

Islands Ambassade

Stillinger

Er du ude efter at skulle have en eller flere stillinger besat, er vi de rigtige at tage kontakt til. Hos Shortlist er vi nemlig specialiserede i at rekruttere de allermest kvalificerede kandidater i jobmarkedet. Vi sørger for, at I som virksomhed får leveret de bedst mulige kandidater. På denne side kan du se vores kandidat sourcing-stillinger. Som det kan ses, spreder stillingerne – som vi hjælper med at få besat – sig ud over flere forskellige virksomheder i et væld af brancher. Tag et kig på de mange forskellige stillinger lige her.

Rekruttering

Vælger du at benytte dig af os til din rekruttering, vælger du samtidig et alternativ til den mere traditionelle måde at gennemføre denne proces på. Vi er ikke som de mere traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi afviger tillige fra den mere almindelige jobannoncering. Hos os får du markant proaktivitet. Vi gør alt, vi kan, for at skabe motivation hos de kandidater, som vi rekrutterer. Netop dette gør vi ved at fortælle dem om alt det, de ellers ikke ville kunne læse sig til i en almindelig jobannonce. Månedligt i Danmark mislykkes over 10.000 rekrutteringsforsøg. Netop denne knap så sjove statistik gør vi alt i vores magt for, at vores kunder ikke skal blive en del af.

Det vigtigste for os er at vide, hvad I som virksomhed er bedst til. Netop denne proces er vi specialister i forstået på den måde, at vi hjælper jer med at fokusere på de områder, hvor I er bedst. Ud fra jeres feedback igangsættes vores proces så med at finde de rigtige kandidater til lige præcis jeres virksomhed. Ikke alene tager det tid og ressourcer for jer at skulle finde frem til, hvad I ønsker at skrive i jeres jobannoncer. Endvidere tager selve forfatningen af annoncerne selvfølgelig også tid. Netop denne ressourcekrævende proces er, hvad vi hos Shortlist kan hjælpe jer af med at skulle tænke på.

Tænk sig, at man som virksomhed kunne læne sig tilbage og lade alle de relevante kandidater komme i ens retning, uden man selv skal bruge helt vildt mange ressourcer på det. Dette mener vi hos Shortlist hvert fald, at man som virksomhed kan se som en stor fordel. Det er nemlig sådan, at der ude i jobmarkedet findes utrolig mange passive – men dog særdeles relevante – kandidater, der bare venter på at høre om jeres åbne stilling. Det er blandt andet disse personer, som vi hos Shortlist hjælper jer med at finde frem til. Selvom I vælger en ekstern hjælp til rekrutteringsprocessen, skal man som virksomhed stadig huske på, at I hos os stadig har 100 % ejerskab på rekrutteringsprocessen. I gør det, I er bedst til, og vi gør det samme. Dette skulle meget gerne give et godt resultat i sidste ende, som kan glæde begge parter.

Som kunde hos Shortlist får du en hurtig opstartsproces. Du kan starte din rekruttering hos os ved at booke tid til et opkald, når det passer dig. Vi har gennem tiden hjulpet masser af store brands som Sydbank, DEAS og Nordnet, og vi er naturligvis stolte af at have hjulpet disse firmaer. Derudover mener vi også, at denne række af større virksomheder er et kvalitetsstempel på det arbejde, som vi hver dag sætter en ære i at udføre bedst muligt. Leder du efter en bankrådgiver, kan vi hjælpe. Leder du efter en sikkerhedskonsulent, kan vi hjælpe. Står du og mangler en revisor, kan vi altså også hjælpe. Typerne af stillinger, som vi kan hjælpe virksomheder med at få besat, spænder altså særdeles vidt.

Lad os tage en samtale