Rekruttering inden for administration

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering inden for administration.

Vælg Shortlist og få succes

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for administration – få de stærkeste kandidater

Rekruttering har aldrig været nemt. Og særligt på det moderne kandidatmarked er de største talenter allerede beskæftigede. Derfor er kampen om de bedste inden for administration hård, hvor det er svært overhovedet at få foden indenfor.

Med Shortlist får I lov til at være på forkant. Med vores dybe indsigt i nutidens kandidatmarked og forståelse for vigtigheden ved proaktiv kandidat-sourcing matcher vi jeres virksomhed med de rette profiler – både fagligt og personligt. Vi tiltrækker de helt rigtige profiler, så I kan få de bedst mulige kandidater til jeres ansættelsesproces.

Få en effektiv og moderne rekruttering

Når det kommer til rekruttering inden for administration, er det lettere sagt end gjort. Kun 10 % læser i dag jobannoncer, og her er der typisk tale om aktivt jobsøgende kandidater. Derfor er den klassiske jobannonce langt fra tilstrækkelig for at tiltrække de helt rigtige profiler.

Hos Shortlist arbejder vi med talent acquisition og kandidat-sourcing. Vi har en indgående viden inden for rekruttering og headhunting, der gør det muligt at finde allerede beskæftigede kandidater, der er motiverede for et jobskifte. Vi leverer de 3-4 bedste profiler til jer, der både matcher krav og lønramme, hvor I efterfølgende selv kan indgå i en personlig dialog med kandidaterne.

Bevar det fulde ejerskab med Shortlist

Hos Shortlist har vi vendt det klassiske rekrutteringsbureau på hovedet. Vi har skabt en løsning, der er tilpasset nutidens jobmarked, og hvor I får det fulde ejerskab over hele processen. Vi fungerer som HR-afdelingens højre hånd, hvor vi klarer det tunge rugbrødsarbejde.

Ved at vælge Shortlist får I mulighed for at spare både tid og ressourcer. Vi finder 3-4 stærke kandidater, der matcher den profil, I søger. Herefter får I selv ejerskab over selve ansættelsesprocessen, hvor I kan afholde samtaler og interviews med de dygtige talenter med henblik på at udvælge den kandidat, der bedst passer til netop jeres stilling inden for administration.

Opsummering:
Shortlist er enkel og ligetil. Vi finder de rigtige profiler gennem proaktiv søgen, hvor vi afdækker markedet for knivskarpe kandidater, der allerede er beskæftigede. I minimerer udgifterne til tid, og så mindsker Shortlist jeres risiko for at fejlansætte og i stedet få den helt rigtige kandidat inden for administration.

87 % af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder
63 % ser headhunting som et kompliment
10 % af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De sidste 90 % er passive og læser ikke jobannoncer

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til rekruttering inden for administration

I dag har vi allerede en bred kundeportefølje, hvor vi blandt andet har hjulpet med rekruttering inden for administration. Med et dybdegående kendskab til brancher og arbejdsmarkedet i dag kan vi hjælpe med at finde alt fra den dygtige medarbejder til administration til kandidater på ledelsesniveau.

Rekruttering inden for administration er en svær disciplin, og den kræver mange ressourcer. Men med Shortlist som jeres rekrutteringsfirma skal I udelukkende fokusere på ansættelsen, når det virkelig gælder. Vi udvælger de dygtigste talenter og sikrer, at de er motiverede og flytbare. Herefter får I selv lov til at afholde de endelige samtaler og på den måde bibeholde ejerskab over ansættelsesprocessen.

Kontakt os i dag, og få hjælp til rekruttering inden for administration

Hos Shortlist har vi taget udgangspunkt i mange års erfaring inden for målrettet rekruttering. Vi forstår, hvad talent acquisition betyder, og det giver os mulighed for at finde de bedst egnede kandidater til lige præcis jer. De bedste kandidater er svære at få fat på, og derfor er det en fordel at vælge et moderne og effektivt rekrutteringsbureau, hvor I er garanteret et stort udbytte og høj kvalitet.

Er I nysgerrige på at høre mere om, hvordan Shortlist kan hjælpe jer i mål med rekruttering inden for administration? Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe jer med en effektiv og udbytterig rekruttering, så I kan få det perfekte match til jeres virksomhed.

Når I vælger at samarbejde med Shortlist, sørger vi for at:
• finde 3-4 af de bedste kandidater på markedet gennem headhunting og proaktiv kandidat-sourcing
• motivere kandidaterne, så de overholder jeres krav og lønramme samtidig med, at de er flytbare
• undersøge markedet for passive og allerede beskæftigede kandidater, så I får de største talenter i jeres udvalg.

Vores åbne rekrutteringer

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Support Manager

Xolta
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Enablement Manager 

Xolta
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale