Lederrekruttering i København

Shortlist har stor erfaring med lederrekruttering i København

Derfor skal du vælge Shortlist

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Lederrekruttering i København

Leder du efter den rette leder til din virksomhed? Lederrekruttering kan kræve meget tid og ikke mindst mange ressourcer. Det kan være et stort og krævende indsatsområde, der kræver nøje præcision og engagement. Hvis du har travlt i din virksomhed og samtidig gerne vil være sikker på, at du finder den rette leder, kan du lade os hos Shortlist klare opgaven med effektiv, indledende rekruttering. Vi er nemlig et nytænkende rekrutteringsbureau i København, der er det nye alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer samt almindelig jobannoncering. 

Vi giver dig dybdegående indsigt i kandidatmarkedet for ledere og sørger for at finde de talenter, der er mest egnede til stillingen og jeres virksomhed. Vi kigger både på det personlige og faglige, når vi kvalificerer og motiverer potentielle ledere.

Få en tilpasset og effektiv rekrutteringsproces

Til trods for at jobopslag sikrer strategisk kommunikation, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du rekrutterer de bedste talenter til den pågældende stilling. Derfor får du mulighed for at opnå en tilpasset og ikke mindst effektiv rekrutteringsproces med vores lederrekruttering i København. Vores mål er at finde de passive talenter, som langt hen ad vejen typisk er de mest kvalificerede.

For at opnå en succesfuld lederrekruttering sørger vi for at tilbyde en tilpasset og effektiv proces, hvor vi tager direkte kontakt til potentielle ledere. Vi finder dem gennem de nyeste digitale værktøjer på tværs af landets grænser. De digitale værktøjer gør det muligt for os at opnå en dybdegående og geografisk forståelse for de markeder, hvor vi kan indhente de mest kvalificerede kandidater. Det sker gennem markedsresearch i relevante markeder, så du er garanteret et dynamisk felt af nogle af de bedste talenter. 

Gennem en personlig og faglig samtale er vores vigtigste opgave at motivere de pågældende kandidater for efterfølgende at gøre dem flytbare, så de til sidst takker ja til at blive interviewet af jer. Som rekrutteringskonsulenter sørger vi for at gøre det ualmindeligt nemt for jer at finde de helt rette potentielle ledere ved at bruge alle kilder samt tage kontakt til diverse virksomheder. Processen vil tage tre til fire uger, hvorefter kandidaterne bliver videresendt til et direkte interview med jer.

En unik kontaktflade

Hos Shortlist har vi flere års erfaring og kender derfor markedet ud og ind. Derfor har vi blandt andet også identificeret et hul i markedet, da mange virksomheder gerne vil have hjælp til den indledende rekrutteringsproces, men samtidig gerne vil stå for sidste assessment-del selv. Vi kan derfor tilbyde en unik kontaktflade, der er ideel til lederrekruttering i København. Således forløber processen professionelt og effektivt, når vi leder efter potentielle ledere i Danmark. 

Det er op til jer at vurdere, hvorvidt I vil bruge os som supplement til jeres jobannoncer, eller om I helt vil droppe jobannoncer og bruge os som direkte kontakt til potentielle ledere. Som sagt er vores job primært at motivere de passive talenter frem for de aktive, da der oftest er størst succes her. Derudover har du som sagt mulighed for både at spare tid og ikke mindst ressourcer ved at lade os finde de bedste kandidater, samtidig med at du stadig kan beholde ejerskabet over sidste del af rekrutteringsprocessen.

Når vi er på udkig efter det perfekte match til stillingen og ikke mindst virksomheden gennem rekruttering i København, tager vi især udgangspunkt i jeres forventninger, værdier samt kultur på arbejdspladsen. Det er generelt vigtigt for os at indgå i personlige dialoger med kandidaterne for at sikre, at deres faglighed og personlighed stemmer overens med den profil, I forestiller jer til stillingen. Vi er derfor et både moderne og effektivt talent acquisition-bureau, der er behjælpelige med at finde potentielle ledere inden for både salg og rådgivning, IT, kommunikation samt mange flere brancher.

Vi finder de bedste kandidater:

  • Supplér jobopslaget med effektiv og professionel lederrekruttering i København
  • Vi garanterer for dybdegående kendskab til markedet samt mange års erfaring i feltet
  • Få et dynamisk kandidatfelt, og find den perfekte leder til stillingen og jeres virksomhed
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale