Specialistrekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med specialistrekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Specialistrekruttering i København

Mangler din virksomhed en ny nøglemedarbejder eller en specialist til et team i København? Så har I måske også oplevet, at rekrutteringsprocessen kan være både vanskelig og ressourcekrævende. Hos Shortlist ved vi godt, at det kan være svært at finde den helt rette specialist til en ledig stilling gennem de traditionelle jobannonceringskanaler. Og netop derfor har vi specialiseret os i effektiv, målrettet og proaktiv specialistrekruttering i København. 

Vi træder til i første del af rekrutteringsprocessen. Der, hvor nålen skal findes i høstakken. Vi opsøger og indkredser et felt af toptunede kandidater, som I derefter selv kan tage videre i jeres interne rekrutteringsproces for at finde det helt rigtige match til stillingen. 

Ved hjælp af vores specialistrekruttering i København kan stillingsopslaget nå ud til den passive gruppe af specialister, som kan være relevante for stillingen. Hos Shortlist har vi nemlig erfaret, at det langtfra altid er i bunken af aktive jobsøgende, at chancen for at få det bedste match til en stilling er størst. Derfor målretter vi vores specialistrekruttering i København efter at ramme og motivere alle potentielle kandidater – også de passive.

Vi hjælper jer med en effektiv specialistrekruttering i København

Det kan være en både tids- og ressourcekrævende proces at skulle ansætte en ny medarbejder – og især i specialist- eller ledelsesroller, hvor de relevante kandidater ikke hænger på træerne. Derfor beskæftiger vi os hos Shortlist med proaktiv kandidatsourcing, hvor vi finder frem til yderst relevante, men passive kandidater, der måske ikke selv var stødt på stillingsopslaget.

Med vores målrettede specialistrekruttering i København kan I som virksomhed være sikre på, at kandidaterne er topmotiverede for en ansættelse i jeres virksomhed, når vi præsenterer jer for dem. Vi sørger nemlig også for den indledende afklaring af faktorer som flytbarhed, motivation og evt. lønramme.

Spar tid og ressourcer – brug et lokalt bureau til specialistrekruttering i København

Med Shortlist som jeres hjælpende hånd i rekrutteringsprocessen kan I spare meget tid og mange kræfter på den første del af en rekrutteringsproces. Vores proaktive tilgang til specialistrekruttering i København skaffer jer det skarpeste felt af potentielle kandidater, som I først skal forholde jer til, når det er jeres egen interne rekrutteringsproces, der skal finde det bedste match for jer.

Shortlist er virksomhedens hjælpende hånd til en effektiv og målrettet rekrutteringsproces. Ved hjælp af vores specialistrekruttering i København bliver I præsenteret for et skarpt og motiveret felt af potentielle kandidater til stillingen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til specialistrekruttering i København

Shortlist er til for at hjælpe din virksomhed med at få den bedst mulige kandidat ansat i virksomheden. Derfor er vi også klar til at hjælpe med specialistrekruttering i København, og som et lokalt bureau ved vi, hvor og hvordan vi skal opstøve det bedste felt af kandidater til den ledige stilling. 

Ved at være proaktive og opsøgende blandt de passive kandidater er vi ikke som traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi overtager ikke hele rekrutteringsprocessen. Vi præsenterer jer for det skarpeste felt, vi kan opstøve, og derefter er det op til jer at fortsætte den interne rekrutteringsproces, så det er jer, der finder det rigtige match til stillingen.

Kontakt os, hvis jeres virksomhed har brug for specialistrekruttering i København

Vi har mange års erfaring med rekruttering i København, og det gælder også specialistrekruttering. Vi ved, at specialisterne ikke hænger på træerne, og derfor vil vi også gerne hjælpe jer med at finde frem til dem. 

Hvis I er interesserede i at høre nærmere om mulighederne for et rekrutteringssamarbejde med Shortlist, kan I altid kontakte os for et uforpligtende møde. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe med specialistrekruttering i København.

Et samarbejde med Shortlist om specialistrekruttering i København inkluderer en:

  • målrettet og effektiv udvælgelse af de bedst egnende kandidater til stillingen, også blandt passive kandidater
  • præsentation af tre til fem udvalgte kandidater med specialistbaggrund og motivation for at søge stillingen
  • indledende dialog med potentielle kandidater om afklaring af faktorer som flytbarhed og motivation.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale