Rekrutteringsbureau i Århus

Shortlist Talent Acquisition er et rekrutteringsbureau i Århus med stor erfaring

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekrutteringsbureau i Århus

Et rekrutteringsbureau i Århus: Er det noget, jeres virksomhed kigger efter? Mangler I en ny medarbejder inden for eksempelvis HR, salg, økonomi, marketing eller noget helt femte? Ønsker I at spare både penge og tid på ansættelsesprocessen? Hvis det er tilfældet, bør I vælge Shortlist! Den perfekte kandidat til en ledig stilling kan være rigtig udfordrende at finde gennem de traditionelle jobannoncer, hvor de aktive kandidater søger. Derfor fokuserer vi hos Shortlist på de passive kandidater, som typisk ikke ser de traditionelle jobannoncer.

Vi er specialiserede i at opstøve kandidater fra nær og fjern, der passer bedst til lige præcis dén stilling, du ønsker besat. Vi er ikke det traditionelle rekrutteringsbureau i Århus. Vi har nemlig fokus på de passive frem for de aktive kandidater. Det vil sige, at vi ikke har et stort fokus på jobannoncer, der primært når ud til de aktivt jobsøgende. Derimod opsøger og motiverer vi de passive, som vi har erfaret er de bedst kvalificerede til stillingen.

Der er mange fordele ved at have et samarbejde med et rekrutteringsbureau som Shortlist. Vi hjælper din virksomhed med at effektivisere, simplificere og overskueliggøre rekrutteringsprocessen, men jeres virksomhed har stadig ejerskabet. Vi finder de bedst egnede kandidater til jer, så I ikke skal håndtere irrelevante CV’er og umotiverede ansøgninger.

Et rekrutteringsbureau i Århus med erfaring

Shortlist er et rekrutteringsbureau i Århus, der er fyldt med specialister med mange års erfaring i branchen. Vi er derfor eksperter i at finde de bedste kandidater til de rette stillinger – også blandt de passive kandidater. Lad os hjælpe jeres virksomhed med det, så I har mere tid til at interviewe de bedst egnede og topmotiverede kandidater.

Det vil sige, at du gennem et samarbejde med Shortlist kan være sikker på, at du finder de mest kvalificerede og bedst egnede kandidater til jeres virksomhed. Vi løber hele markedet igennem – både aktive og passive kandidater – og tager de indledende samtaler med dem, inden vi sender de bedste videre til jer. Af den årsag sikrer I jer topmotiverede kandidater til samtaler, der passer perfekt ind i både stillingen og virksomheden, og I får derfor de bedste forudsætninger for at ansætte den perfekte kandidat til stillingen.

Spar en masse ressourcer med Shortlist

Det er typisk ikke billigt at gennemgå en rekrutteringsproces. Det er almindeligvis meget tidskrævende og koster typisk mange penge, især hvis man ikke ansætter den rette kandidat til at starte med. På den måde kan jeres virksomhed spare en masse ressourcer – tid og penge – på et samarbejde med Shortlist. Hvis I oplever, at der ikke er mange gode kandidater i bunken med CV’er fra jeres jobannonce og derfor ender med at bruge tid på irrelevante kandidater, kan I med fordel indgå i et samarbejde med Shortlist. Her sørger vi nemlig for den indledende rekrutteringsproces. 

Når I bruger jeres tid på de bedst kvalificerede kandidater til stillingen, er der også langt bedre forudsætning for, at ansættelsesprocessen går hurtigere.

Kort fortalt: I et samarbejde med Shortlist kan jeres virksomhed både spare tid og penge ved, at vi undersøger markedet og finder de bedst egnede og mest motiverede kandidater til den stilling, I ønsker besat. Vi laver det indledende arbejde, men I beholder styringen i ansættelsesprocessen og har dermed de bedste forudsætninger for at finde den bedste kandidat til stillingen.

0 %
af jobmarkedet består af passive kandidater, der ikke læser jobannoncer. Det er dog typisk dem, der er bedst egnede til en ledig stilling. 10 % af jobmarkedet er aktivt jobsøgende.
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Få hjælp til din rekruttering med et effektivt rekrutteringsbureau i Århus

Vi er specialiserede i en effektiv, proaktiv og overskuelig rekruttering i Århus. I sikrer jer at komme i kontakt med de bedste kandidater til jeres ledige stilling i et samarbejde med Shortlist. Rekrutteringsbureauet i Århus har fokus på de passive kandidater, da erfaring viser, de er de bedst egnede. Vores arbejde er effektivt og målrettet og sørger for den indledende dialog med kandidaterne. På den måde sparer I tid og penge i ansættelsesprocessen. Mange års erfaring inden for feltet har gjort, at vi ved præcis, hvordan vi finder de bedste kandidater til jeres virksomhed – på hurtig og effektiv vis.

Kunne I tænke jer et samarbejde med et rekrutteringsbureau i Århus, der bedst kan klare opgaven? Så er I mere end velkomne til at kontakte Shortlist. Så tager vi en uforpligtende samtale, hvor I kan finde ud af, hvad vi kan gøre for jer i forhold til andre rekrutteringsbureauer i Århus.

Shortlist kan gøre følgende for jer i forhold til en optimal rekruttering i Århus:

  • Afdække markedet og finde de mest kompetente kandidater til stillingen
  • Mindske risiko for fejlansættelse, spare tid og penge i ansættelsesprocessen
  • Afholde indledende samtaler for at finde de bedst egnede kandidater til jeres interne rekruttering
  • Finde topmotiverede og -kvalificerede kandidater.

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale