Rekrutteringsbureau i Odense

Shortlist Talent Acquisition er dit rekrutteringsbureau i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekrutteringsbureau i Odense

Ønsker I en strategisk fordel når I skal rekruttere nye medarbejdere? Med Shortlist som samarbejdspartner får I eksperthjælp hvor I er sikret 3-5 kvalificerede kandidater i slutningen af rekrutteringsforløbet som I kan tage ind til rekrutteringssamtaler. Gå udenom de mange udfordringer der er ved traditionelle jobopslag og outsource den indledende proces til os og vores målrettede kandidat-sourcing der tager højde for det nye kandidatmarked.

Hyr Danmarks mest innovative rekrutteringsbureau i Odense

Topkvalificerede kandidater går sjældent ledige særlig længe – hvis de da overhovedet når at sætte en fod udenfor én virksomhed før de er headhuntet af en anden. Derfor kan I ikke opnå et fuldt udbytte af traditionelle rekrutteringsprocesser med jobopslag. I dag er man nødt til at være på forkant med kandidatfeltet og det er vi ved Shortlist. Vi hjælper virksomheder i mål med gode ansættelser ved at præsentere dem for motiverede kandidater vi har gjort flytbare.

Hos Shortlist er vi eksperter inden for effektiv og målrettet headhunting af potentielle kandidater med de relevante kompetencer og erfaring. Dette er muligt da vi bruger det nyeste digitale værktøj, har informanter i flere brancher samt udarbejder en search strategi sammen med jer for at finde de kandidater der passer til jeres virksomhed. Vi står for de indledende samtaler med kandidater der har potentiale og skaber således motivation til at flytte over til jer. Hvem I ansætter, er op til jer i slutningen af processen.

Rekruttering af medarbejdere med hjælp fra Shortlist – dit rekrutteringsbureau i Odense

Når I sætter Shortlist til at finde kandidater for jer, sparer jeres virksomhed en masse ressourcer som I således kan bruge på værdiskabende aktiviteter der gavner virksomheden. I får et højt udbytte af samarbejdet med Shortlist og vores innovative, proaktive rekrutteringsmetoder. Vi finder lige præcis de kandidater som kan skabe værdi for jer. Således sparer I jer selv for spildtid og dyre fejlansættelser når I lader os stå for det opsøgende arbejde og de indledende dialoger. 

Det er ikke en overdrivelse når vi siger, at vi er eksperter i målrettet rekruttering. Dette kan vi tillade os at sige da vi holder os opdaterede med det moderne kandidatmarked. Når vi afholder indledende dialoger med potentielle kandidater, belyser vi de muligheder der er ved stillingen hos jeres virksomhed. Når vi har disse værdiskabende dialoger med de rette profiler, kan vi effektivt finde frem til den håndfuld mennesker I bør tage ind til samtale.

Shortlist er et effektivt rekrutteringsbureau i Odense der forstår sig på rekruttering og fastholdende af medarbejdere. Vi afholder værdiskabende dialoger med potentielle kandidater således at jeres virksomhed får ansat den rette profil. 

0 %
af kandidaterne ønsker at møde ansættende leder tidligt i rekrutteringsforløbet*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
siger at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter

Shortlist er det rekrutteringsbureau i Odense der sikrer jer kvalificerede kandidater

Vi er kendt for vores nytænkende tilgang til rekrutteringsprocessen hvor vi er på forkant med kandidatfeltet og er ajour med de tendenser og bevægelser der er. Derfor er Shortlist det bedste alternativ til traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi fokuserer på at præsentere jer for de kandidater der er topkvalificerede til den pågældende stilling. Dermed er I sikret at I ikke blot får udfyldt den tomme plads, men at I får ny og værdiskabende arbejdskraft. Det er en succes for både jer og os. 

Vores fremgangsmetode er at vi motiverer de potentielle kandidater og går dem flytbare ved at fortælle om stillingen, jeres virksomhed og de gode historier derfra. Denne fremgangsmetode resulterer i 3-5 kandidater der vil skabe værdi for virksomheden på baggrund af deres kvalifikationer både professionelt og personligt. Shortlist kan kun lykkes med dette ved hjælp af vores effektive rekrutteringsmetoder.

Kontakt os, hvis I har brug for et topprofessionelt rekrutteringsbureau i Odense

Når I indgår i et samarbejde med Shortlist får I en samarbejdspartner der har mange års erfaring inden for rekruttering. Vi har eksperter der har en finger på pulsen i mange forskellige brancher og som kan finde de rette kandidater. I vil under hele processen have et overblik over vores arbejde og til slut vil I stå for samtalerne. Således har vi ved Shortlist gjort al benarbejdet og lader jer om den spændende opgave, nemlig hvem I vil ansætte.

Samarbejd med et nytænkende rekrutteringsbureau i Odense og få:

  • en håndfuld topkvalificerede kandidater der er motiverede og flytbare
  • effektiv rekruttering der er ajour med kandidatmarkedet og bruger nytænkende rekrutteringsmetoder
  • friheden til at bruge ressourcer på andre aktiviteter end opsøgende rekruttering – og nøjes med den sjove opgave, nemlig ansættelsen.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale