Det nye alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer

Shortlist skaber motivation og fortæller kandidaterne det, man ikke kan fange på tekst.

Hvem kender din organisation bedst? Dig, eller en ekstern konsulent?

På samme måde som et billede siger mere end 1000 ord, gør vores talende og proaktive kandidat-sourcing det også. Shortlist skaber motivation og fortæller kandidaterne det, man ikke kan fange på tekst. Har I forsøgt jer med traditionel jobannoncering uden held? Eller vil I bare gerne have højere kvalitet i ansøgerfeltet? Med Shortlist kandidat-sourcing kan I nu både spare tid og ressourcer, få højere kvalitet i jeres kandidatfelt og komme i mål på 4 uger.

Vil du gerne selv stå for Samtaler, men skal bruge de bedste kandidater?

Med Shortlist som jeres talent acquisition partner får I en unik rekrutteringsløsning, hvor vi afdækker hele kandidatmarkedet gennem proaktiv kandidat-sourcing for de bedst egnede til jeres ledige stilling.

Vores proaktive kandidat-sourcing består af en personlig dialog med kvalificerede og spændende kandidater, som vi headhunter via LinkedIn og deslige, hvor vi bl.a. belyser muligheder og aspekter ved en stilling, branche eller virksomhed, som de måske ikke selv havde overvejet.

Shortlist er en unik og innovativ rekrutteringskoncept, som er 100% tilpasset det moderne kandidatmarked. Med andre ord er Shortlist den gyldne mellemvej, hvor I stadig beholder ejerskab over rekrutteringen, men samtidig får leveret markedets bedst kvalificerede kandidater, som er motiverede og klar til at indgå direkte i jeres egen rekrutteringsproces.

tine-bg_HR-challanges-1.png
Værdi. Ejerskab.Rekruttering.
af de traditionelle bureauer siger de har høj til meget høj forståelse for de stillinger, de rekruttere til
0 %
af ansættende ledere siger de traditionelle bureauer har lav til moderat forståelse for de stillinger, de rekruttere til
0 %
af kandidaterne ønsker at møde ansættende leder tidligt i rekrutterings-processen
0 %

Statistikken bevidner om udfordringerne ved de traditionelle rekrutteringsmetoder

I værste fald betyder det, at de traditionelle bureauer både skal sælge stillingen og assesse det personlige match på et uoplyst grundlag. De ansættende ledere mener ikke rekrutteringsbureauet har den optimale forståelse for stillingen, men bruger dem alligevel, primært for at få de rigtige kandidater ind, da de ikke kommer af sig selv på et stillingsopslag. De ansættende ledere foretrækker alligevel selv at stå for assessmenten, da de jo kender deres egen organisation bedst. 

Til gengæld betyder det for kandidaterne, at de både skal igennem assessment hos det traditionelle rekrutteringsbureau og hos den ansættende leder/HR. Det betyder mange interviews, hvilket ofte kan resultere i, at de bedste kandidater falder fra i processen*What Your Hiring Style Is Telling Candidates, Linkedin talent Solutions (2020) . Kandidaterne foretrækker nemlig at møde ansættende leder tidligt i forløbet, og maksimalt 3 interviews*Inside the mind of Today’s Candidate, Linkedin Talent Solution (2020), især hvis de allerede har i et godt job i dag.

Shortlist er det nye alternativ til dig der selv kan

Hos Shortlist tror vi på, at vi har svaret på ovenstående udfordring. Vores fokus er nemlig ikke på assessmentdelen, men i stedet på at konvertere de bedste kandidater med de helt rigtige erfaringer og kompetencer, som leveres direkte ind til vores kunders egen rekrutterings- og assessment proces. Vi ved, at I kender jeres organisation bedst. Derfor er I også bedst til, at vurdere personkemien. Men I har behov for at få de bedste kandidater at vælge mellem, da det er forudsætningen, for en succesfuld rekruttering.

Samtidig bliver kandidaterne lettere og lettere at finde. Bagsiden er, at de også bliver kontaktet oftere ved hjælp af headhunting – og dermed bliver det sværere at åbne dem op for dialog og skabe flytbarhed.

Det er det sourcing og talent aquisition handler om, og det kræver nogle helt særlige kompetencer. Kompetencer som Shortlist har specialiseret sig i 100 %. Sourcing og rekruttering er ikke det samme og Shortlist har derfor også flere traditionelle rekrutteringsbureauer på kundelisten. Shortlist er derfor for dig, der selv har HR musklerne til at afholde de personlige samtaler med test/assessment, men som samtidig ønsker det bedste kandidatfelt at vælge mellem og generelt gerne vil beholde ejerskab over egne rekrutteringer.

En unik og værdiskabende proces til egen rekruttering

Du skal vælge traditionelle rekrutteringsbureauer når:

De traditionelle rekrutteringsbureauer har naturligvis stadig sin berettigelse i nutidens kandidatmarked. Der kan være flere gode grunde til at vælge et traditionelt rekrutteringsbureau. Det er især i situationer hvor:

Du ingen erfaring har med at afholde samtaler og interviews
Du ikke ved hvad du søger efter og ønsker hjælp til at definere stillingen
Stilingen er på et meget højt niveau, som I sjældent rekrutterer til
en lang ekstern assessment-proces med case-interviews og test kan betale sig.

Den feedback vi hører i markedet fra virksomhederne er, at når stillingen de søger besat er under 30.000 i månedsløn, virker et jobopslag ofte rigtig godt, mens et traditionelt rekrutteringsbureau ofte kan skabe værdi ved stillinger der ligger over 85.000 om måneden. Skal der derimod rekrutteres til en stilling i lønspændet mellem 30-85.000, så er Shortlist det oplagte valg i nutidens kandidatmarked.

Lad os tage en uforpligtende samtale!

Storytelling og personlig dialog skaber flytbarhed

Hos Shortlist tror vi på, at det er i den individuelle dialog og gennem storytelling, at de bedste kandidater bliver aktiveret og interesseret i stillingen. Derfor bruger vi også meget tid på at trække de gode historier ud af vores kunder. Historier vi bruger til at skabe interesse og flytbarhed hos de helt rigtige kandidater. Derefter er det op til jer at vurdere personkemien – det er jo trods alt jer, der kender jeres egen organisation bedst.

I har alle forudsætningerne for at assesse og sikre det helt rigtige personlige mach. Jeres succes afhænger dog af, at få kvalificerede kandidater ind i jeres rekrutteringsproces. Det er Shortlist specialiseret i.

Med Shortlist beholder I ejerskab over processen og undgå de dyre traditionelle rekrutteringsbureauer, mens Shortlist leverer det helt rigtige kandidatfelt.

tine-bg_HR-challanges-1.png
Sampension om Shortlist i Berlingske:
Sparekassen Vendsyssel rekrutterer med Shortlist

”Vi bruger Shortlist til at indlede dialog og skabe interesse”

HR-direktør, Sparekassen Vendsyssel

Presidents Institute anbefaler rekruttering med Shortlist

”Processen er professionel og gnidningsfri. Stor anbefaling”

Sales Director, Presidents Institute

3 Gode grunde
Derfor skal du vælge at bruge Shortlist i din rekruttering
Alternativ til traditionelle rekrutteringsbureauer
Professionel headhunting af 4-5 topkandidater
Ny og moderne proces, tilpasset nutidens kandidatmarked
Specialiseret i Sourcing - den sværeste, men vigtigste disciplin i enhver rekruttering
Behold ejerskab og undgå dyre, langtrukne rekrutteringer
Alternativ til gammeldags jobannoncering
Højere kvalitet og bedre kandidater i ansøgerfeltet
Ingen administration eller kostbar spildtid på irrelevante kandidater
Få afdækket 100% af kandidatmarkedet, inkl. både de aktive og passive kandidater
Hurtigere time-to-hire - få et top kvalificeret kandidatfelt på 4 uger
Det er gennemskueligt, effektivt og nemt
Let og gennemsigtig sourcing proces hele vejen
Én proces og én pris - uanset hvor mange du ansætter
Vi finder, motiverer og leverer markedets bedste kandidater til din rekrutteringsproces
Få de bedste kandidater leveret direkte ind i din egen proces
Vind kampen om talenterne!

Lad Shortlist™ klare sourcingen så du får det bedste kandidatfelt at arbejde med.

Førende brands har tillid til Shortlist

Kontakt Shortlist Grundlægger og direktør Troels Vilsted Skydt

Troels Skydt

Director & Founder

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale