Rekruttering inden for rådgivning

Shortlist hjælper dig med at rekruttere medarbejdere inden for rådgivning.

Rekrutter med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for rådgivning

Dygtige kandidater inden for rådgivning hænger ikke på træerne. Desuden er rekruttering inden for rådgivning ofte en omstændig og ressourcekrævende proces. Står I og skal ansætte en ny medarbejder inden for rådgivning? Så er Shortlist det helt rigtige for jer.

Som et moderne rekrutteringsbureau mener vi, at vores proaktive kandidat-sourcing er vejen til de bedste kandidater.

Vil I være på forkant med de rette kandidater inden for rådgivning? Med Shortlist slipper I for rugbrødsarbejdet, som I trygt kan overlade til os. Med vores store kendskab til det moderne arbejdsmarked finder vi kvalificerede kandidater, der matcher jeres ønskede profil både fagligt og personligt.

Gør rekrutteringen udbytterig og kvalificeret

Rekruttering inden for rådgivning er for mange virksomheder en tidskrævende og dyr proces. De klassiske jobannoncer resulterer i mange timers læsning af ansøgninger, der ofte indeholder ledige, jobsøgende kandidater, som er underkvalificerede.

Shortlist afdækker hele kandidatmarkedet gennem proaktiv kandidat-sourcing. Vi finder 3-4 kandidater til jer, der overholder alle jeres krav om kompetencer og jeres lønramme. I dag vælger mange virksomheder Shortlist til rekruttering, så de helt kan slippe for de traditionelle jobopslag og i stedet få leveret en kvalificeret portefølje af de rette kandidater.

Vores proaktive kandidat-sourcing består af en personlig dialog med de kandidater, vi mener passer til jer. Vi headhunter gennem digitale værktøjer og giver kandidaterne nye muligheder, som vækker deres motivation og interesse. Det sikrer jer de rette kompetencer og profiler, der passer ind hos jer.

Få det fulde ejerskab over rekrutteringsprocessen med de bedste kandidater

Shortlist er ikke noget traditionelt rekrutteringsbureau. Vi har skabt et koncept, der er 100 % tilpasset det moderne kandidatmarked, vi oplever i dag. Vi er med andre ord det vigtige bindeled mellem HR-afdelingen og kandidaterne, men I får selv det fulde ejerskab over jeres rekruttering inden for rådgivning. Vi leverer til gengæld knivskarpe kandidater, der er klar til nye udfordringer.

Kort sagt:

  • Vi sparer jer for tid og ressourcer
  • I slipper for fejlansættelser
  • Vi trækker på vores kompetencer og mange års erfaring, så vi kan præsentere jer for de rette kandidater ud fra målrettet rekruttering.
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Bliv førstevælger til de eftertragtede kandidater inden for rådgivning

Rådgivning er et essentielt og afgørende led i mange virksomheder. Det betyder også, at I har brug for den stærkeste kandidat, som kan løfte opgaven og mestre kunsten inden for området. Men kandidaterne er ofte allerede ansat andetsteds, og det gør det svært at foretage rekruttering inden for rådgivning.

Med Shortlist kan I vinke farvel til de klassiske jobopslag og lade os om at afsøge markedet. Vi rekrutterer til mange forskellige brancher, og vi har de helt rigtige værktøjer til at finde kompetent arbejdskraft. Det giver jer muligheden for at være på forkant med talenterne og få det stærkeste team inden for rådgivning.

Vi aktiverer de passive kandidater ved rekruttering inden for rådgivning

Statistikkerne har talt. Kandidat-sourcing af passive kandidater er den bedste metode til at finde de rette kandidater til jeres ledige stillinger. Shortlist er Danmarks største talent acquisition-bureau, der mestrer lige præcis denne disciplin. Vi aktiverer de passive kandidater, som ofte er åbne over for et jobskifte, og det giver jer mulighed for at få fingrene i de helt rigtige profiler.

Vi præsenterer relevante kandidater for virksomheden og de muligheder, der følger med. Gennem individuel dialog undersøger vi de faglige og personlige kompetencer, så I får profiler, der matcher jeres ønsker. Herefter får I de bedste kandidater, som I kan gå i dialog med og på den måde finde frem til, hvem der passer bedst til jeres stilling inden for rådgivning.

Kontakt os, og hør mere om, hvordan Shortlist kan hjælpe jer

Med mange års erfaring inden for talent acquisition og målrettet rekruttering ved vi, at rekruttering ikke er nemt. Derfor giver Shortlist jer muligheden for at spare tid og penge og få stærke profiler, der lever op til jeres krav. Så kan I få succes med jeres ansættelser hver eneste gang.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med rekruttering inden for rådgivning? Så kontakt os allerede i dag. Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor vi med glæde fortæller mere om mulighederne for et samarbejde.

Vores åbne rekrutteringer

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Support Manager

Xolta
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Enablement Manager 

Xolta
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale