Rekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med rekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering i København

Er I på udkig efter den rette kandidat til jeres virksomhed i København? Det kan være både tidskrævende og omstændeligt at finde en dygtig kandidat, som er ledig på markedet. Der er nemlig kamp om de dygtige kandidater, hvorfor det ofte forholder sig sådan, at de knap får foden uden for én virksomhed, før de er rekrutteret andetsteds.

Vil I også gerne være på forkant i kampen om talenterne? Med Shortlist på sidelinjen får I dybe indsigter i kandidatmarkedet og adgang til kvalificerede kandidater, som matcher jeres virksomhed – både fagligt og personligt. Vi identificerer og tiltrækker de helt rigtige specialister og ledere til jeres virksomhed gennem nøje planlagt search.

Gør jeres rekruttering i København så udbytterig og effektiv som muligt

Det gælder som regel, at de bedste kandidater til jeres åbne stilling allerede er ansat andetsteds. Derfor kan det være svært at komme langt med et klassisk jobopslag, som primært bliver set af ledige, jobsøgende kandidater.

Hos Shortlist beskæftiger vi os med proaktiv kandidat-sourcing. Vi benytter alle de nyeste digitale værktøjer, taler med informanter og benytter alskens kilder i jagten på de bedste kandidater til jeres åbne stilling. Gennem individuel dialog med de interessante kandidater sørger vi for at motivere og gøre kandidaterne flytbare. Herefter får I de bedste og mest relevante kandidater til samtale.

Vi er ikke et klassisk rekrutteringsbureau i København. Vi overtager nemlig ikke jeres rekrutteringsproces, men sørger derimod blot for at finde interessante kandidatemner for jer. Disse indgår herefter i jeres egen rekrutteringsproces, og I har dermed stadig ejerskab over processen.

Spar tid og ressourcer ved at bruge et rekrutteringsfirma i København

En rekrutteringsproces tager tid og koster penge. Derfor skal den helst bære frugt – og I skal helst finde den rette kandidat i første omgang.

Med et rekrutteringsbureau i København på sidelinjen er I sikre på at få relevante kandidater ind i jeres rekrutteringsproces. I sparer en masse tid og ressourcer, da vi præsenterer jer for 3-4 velkvalificerede og motiverede kandidater, der til perfektion matcher virksomhedens behov, krav og profil. Herefter kan I bruge energien på værdiskabende aktiviteter såsom interviews og eventuelle tests med henblik på at udvælge den kandidat, der passer allerbedst ind i jeres åbne stilling.

Ved at få hjælp til rekrutteringen i København sparer I kort og godt en masse tid og penge, da I ikke selv står for den indledende del af rekrutteringen. Samtidig er der mindre risiko for at lave en dyr fejlansættelse, fordi I udelukkende bliver præsenteret for de mest relevante og kompetente kandidater til den pågældende stilling.

Kort og godt kan I gøre ansættelsesprocessen mere effektiv og udbytterig ved at lade os hjælpe med rekrutteringen i København. Samtidig mindsker I risikoen for at fejlansætte, og I minimerer udgifterne og mængden af tid, som I bruger internt på at finde det perfekte match til stillingen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til blandt andet målrettet IT-rekruttering i København

Hos Shortlist har vi en bred kundeportefølje. Vi hjælper mange forskelligartede virksomheder med at finde mange forskelligartede kandidater. Oftest går vores arbejde imidlertid ud på at spotte kandidater på ledelsesniveau. Søger I en dygtig IT-medarbejder – eller eksempelvis IT-ansvarlig – kan vi også klare dén.

IT-rekruttering i København er en svær disciplin. IT-branchen sætter gang på gang rekorder, og den er populær som aldrig før. Derfor er de dygtigste IT-folk som regel allerede beskæftiget – og der er kamp om dem. Med Shortlist som rekrutteringsfirma i København bliver det nemmere at finde relevante kandidater til jeres virksomheds åbne IT-stilling. Vi finder og motiverer de dygtigste kandidater, hvorefter de indgår i jeres interne rekrutteringsproces. Vi sørger naturligvis for udelukkende at præsentere jer for kandidater, der er inden for lønrammen, og som er flytbare.

Med Shortlist som samarbejdspartner bliver IT-rekrutteringen i København altså væsentligt nemmere, mindre omkostningsfuld og mere effektiv.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til rekruttering i København

Hos Shortlist har vi mange års erfaring med talent acquisition og målrettet rekruttering. Vi ved, hvordan vi finder de mest egnede kandidater til forskellige stillinger, og vi ved, hvordan vi gør dem flytbare og motiverede. De dygtige kandidater hænger ikke på træerne, og en stor del af den mest kompetente arbejdskraft er allerede beskæftiget. Derfor er det en enorm fordel at få hjælp til rekrutteringen af et professionelt rekrutteringsbureau i København.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres ansættelsesproces mere effektfuld og sikre, at I finder den helt rette kandidat? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for et samarbejde. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med effektiv rekruttering i København.

Når I starter et samarbejde om rekruttering i København, sørger vi for at:

  • finde frem til de bedste kandidater til den pågældende stilling ved blandt andet proaktivt at opsøge passive kandidater, der egner sig til stillingen.
  • præsentere jer for et velegnede kandidatfelt af 3-5 topkvalificerede kandidater, som herefter kan indgå i jeres interne rekrutteringsproces.
  • indgå i den indledende dialog med kandidaterne med henblik på at sikre flytbarhed og skabe motivation.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Sales Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale