IT-rekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har mange års erfaring med IT-rekruttering i Danmark.

Prøv Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

IT-rekruttering i Århus

Leder I netop med lys og lygte efter det helt rette talent til jeres IT-afdeling i jeres virksomhed? Så ved I sikkert lige så vel, som vi gør, at det kan ende med at blive en lang og sej kamp. Mange gange er det nemlig ikke altid vellykket med jobannoncer eller klassiske og dyre, traditionelle rekrutteringsbureauer. Det skyldes blandt andet, at de bedste kandidater ofte er passive.

Markedet for IT-folk er i stor konkurrence, og de fleste virksomheder vil gerne have fat i de bedste kandidater. Derfor er der mange grunde til at hive fat i Shortlist, hvis du ønsker at være på forkant i jagten på de største talenter i IT-branchen. Hos Shortlist kan vi nemlig garantere jer for, at vi har mange års erfaring inden for Talent Acquisition, hvorfor vi er i stand til at tiltrække de helt rette talenter for jeres virksomhed.

Det sker alt sammen på baggrund af en planlagt search ned til mindste detaljer, som vi sætter i værk gennem de nyeste, digitale værktøjer for at give jer de bedste forudsætninger for en vellykket ansættelsesproces.

Vi følger primært tre vigtige steps, når vi rekrutterer 4-5 kandidater. Vi starter først og fremmest med et afdækningsmøde med en ansættende leder, hvorefter vi i samarbejde udarbejder en strategi og går i gang med at afdække markedet for de bedst egnede kandidater. Derefter holder vi individuelle samtaler med kandidaterne og skaber flytbarhed. Slutteligt sender vi dem direkte videre til jer inden for 3-4 uger, så I selv får mulighed for at interviewe dem og udvælge den bedste iblandt.

En effektiv IT-rekruttering i Århus

Er jeres virksomhed beliggende i Århus, sørger vi for at sætte gang i en effektiv og ikke mindst udbytterig rekruttering i Århus. Vores kundeportefølje er bred, og derfor er vi i stand til at rekruttere IT-specialister gennem individuelle samtaler. Her er vores vigtigste opgave at motivere kandidaterne og slutteligt gøre dem flytbare, så vi kan sende dem direkte videre til jeres rekrutteringsproces.

Hos Shortlist er I som virksomhed nemlig helt fri for at miste kontrol og ejerskab i kampen om at rekruttere de bedste kandidater. Vi agerer jeres forlængede arm, så I kan spare både tid og penge på at komme i kontakt med en potentiel kommende medarbejder. 

Om I vælger at lægge jeres lid til vores arbejde og droppe jobannoncerne, eller om I vælger at bruge vores hjælp i samspil med jobannoncerne, er helt op til jer. Ofte er det sådan, at jobannoncerne tiltrækker de aktivt jobsøgende, mens vi hos Shortlist er i stand til at finde og motivere de passive, som faktisk ofte er dem, der er mest kvalificerede til jobbene. 

Med vores hjælp kan vi derfor garantere for, at du vil få en langt mere effektiv IT-rekruttering, når vi øger kvaliteten af kandidatfeltet og agerer det nye alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til IT-rekruttering

Har I brug for vores hjælp til en professionel rekruttering til IT-jobs, så kontakt os endelig allerede i dag. Som tidligere nævnt har vi mange års erfaring med IT-rekruttering på i København og resten af landet. Vi ved derfor, hvor vi får de bedste forudsætninger for at lede med hjælp fra kilder og ved at bruge de nyeste digitale værktøjer.

Derudover ved vi, hvordan vi skaber den rette motivation hos de udvalgte kandidater. Her sørger vi for at indgå i en personlig dialog hos hver enkelt kandidat med tilpassede budskaber og de gode historier om jer. Processen sparer jer for meget tid og penge uden, at vi på nogen måde går ind og tager ejerskab over ansættelsesprocessen. Med vores hjælp får I blot mere tid til at fokusere på interviews og det, der i sidste ende er værdiskabende for jer. 

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er I mere end velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi kan tale mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en udbytterig IT-rekruttering i Danmark.

Vi hjælper med:

  • Professionel headhunting af 4-5 kandidater gennem digitale værktøjer og nøje udvalgte kilder
  • At tilpasse processen efter nutidens marked og sørger for at afdække 100% af kandidatmarkedet
  • At agere jeres forlængede HR-arm og leverer et topkvalificeret kandidatfelt på bare fire uden hverken spildtid eller administration

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale