Økonomirekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med økonomirekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Økonomirekruttering i Aalborg

Kan I ikke komme videre i jeres rekrutteringsproces? Det kan kræve rigtig mange ressourcer og tid at finde den rette kandidat til en økonomistilling, som både er ledig og har de kompetencer, I har brug for i jeres virksomhed. Derudover er der oftest kamp om de dygtigste kandidater, som bliver headhuntet af andre virksomheder, før de når at se nogen former for traditionelle jobannoncer. 

Shortlist giver jer en hjælpende hånd i jeres rekruttering, således at I kan komme på forkant med rekruttering af talenterne, inden andre når til dem. Vi har erfaringen inden for rekrutteringsområdet og værktøjerne, der gør, at vi har indblik i det moderne kandidatmarked og det skiftende kandidatfelt. Ved at outsource headhuntingdelen til Shortlist får I kandidater, der er et match til jeres virksomhed både fagligt og personligt. Således er I sikret en effektiv og udbytterig rekruttering.

Få en effektiv og succesfuld økonomirekruttering i Aalborg med Shortlist

Shortlist er ikke som andre rekrutteringsbureauer. Vi hjælper jer med at spotte de højst kvalificerede kandidater til lige præcis jeres virksomhed og den stilling, I ønsker besat. Vi laver en målrettet search-strategi, hvor den proaktive kandidat-sourcing og vores digitale værktøjer og informanter giver os mulighed for at finde de bedste kandidater.

Det er oftest ufrugtbart arbejde at opsætte et traditionelt jobopslag, som primært bliver set af kandidater, der ikke har kompetencerne eller interessen i stillingen. Hermed kommer I til at spilde tid og ressourcer på pligtsamtaler med en kandidatgruppe, der oftest ikke opfylder kravene til stillingen. Shortlist skaber motiverede, flytbare kandidater, der er klar til at indgå i jeres rekrutteringsproces. I vil altid have ejerskab over rekrutteringen, vi har blot sørget for at lave det indledende arbejde op til rekrutteringssamtalerne.

Spar tid og ressourcer med et nytænkende rekrutteringsbureau i Aalborg

Som sagt kan det tage lang tid og skabe et stort indhug i budgettet at skulle igennem et traditionelt rekrutteringsforløb. Det er sjældent, at sådan et forløb er succesfuldt i første omgang. Med Shortlist får I hjælp til processen, hvor vi finder og præsenterer jer for 3-5 kompetente kandidater, der er både motiverede til at flytte over til jeres virksomhed, har de rette kompetencer og befinder sig inden for lønrammen. 

Kort sagt så sparer I en masse penge på at få hjælp af et nytænkende rekrutteringsbureau som Shortlist i jeres økonomirekruttering, da I ikke selv skal stå med den hårde og tidskrævende del af processen. I slipper ligeledes for dyre fejlansættelser.

Gør rekrutteringsforløbet mere effektivt og succesfuldt med hjælp fra Shortlist. Minimer risikoen for fejlansættelser og tidsspild ved at outsource headhuntingdelen til et hold af eksperter inden for økonomirekruttering i Aalborg.

0 %
af den globale arbejdskraft er passive talenter, der ikke er aktivt jobsøgende, og de restende 30 % er aktivt jobsøgende.*
0 %
af kandidater venter på, at det rette job finder dem.*
0 %
bliver i deres nuværende stilling, men kun hvis der er mulighed for kompetenceudvikling.*
Vi finder de rette kandidater til jeres økonomirekruttering i Aalborg

Shortlist er et alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer og giver jer en unik rekrutteringsløsning. Vi arbejder proaktivt i vores headhunting af kandidater og giver dem motivationen til at skifte. Dette gør vi ved at fortælle dem om jeres virksomhed og dens succeshistorier, samt jobbet og de muligheder det giver dem. Ved at fortælle kandidaterne om den fulde joboplevelse hos jer, gør vi dem flytbare, og der skabes således en værdiskabende og succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres økonomirekruttering i Aalborg

Vi sørger for at være en samarbejdspartner, der giver jer fordelene ved vores mange års erfaring i målbevidst rekruttering. Vi ved, hvor de rette kandidater til lige netop jeres virksomhed er, og hvad der skal til for at få dem overbevist om, at det er hos jer, de vil skabe værdi og kan udvikle sig. I er på denne måde sikret et effektivt og hurtigt rekrutteringsforløb, hvor I ender med en håndfuld topkvalificerede, motiverede og flytbare kandidater. Det eneste, I skal gøre, er at finde den, I synes matcher jer bedst.

Når I begynder et samarbejde med Shortlist om økonomirekruttering i Aalborg, sørger vi for at:

  • headhunte de rette kandidater til den ønskede stilling. Vi bruger en proaktiv kandidat-sourcing – der finder passive kandidater med egnede kvalifikationer.
  • lave de indledende samtaler med potentielle kandidater for at sikre motivation og flytbarhed.
  • præsentere jer for et nøje udvalgt kandidatfelt på 3-5 kompetente og kvalificerede kandidater, som derefter kan indgå i jeres rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale