Lederrekruttering i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med lederrekruttering i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Lederrekruttering i Aalborg

Er I på udkig efter den rette kandidat til en lederstilling i jeres virksomhed i Aalborg? At finde en kompetent kandidat til lederroller kan være en udfordrende og tidskrævende rekrutteringsproces – specielt hvis det er en intern rekrutteringsproces, hvor der arbejdes med jobannoncering. Det er de færreste med de rette kvalifikationer, der er ledige, arbejdssøgende kandidater. Skal I finde den rette til en lederstilling, er det derfor en god idé at få en hjælpende hånd. 

Når I samarbejder med Shortlist i jeres lederrekruttering i Aalborg, får I gavn af vores proaktive kandidat-sourcing, hvor vi finder de rette lederkandidater, som er topkvalificerede, har motivation og er flytbare. Ved at indgå i vores innovative rekrutteringsløsning sikrer du dig en succesfuld og effektiv rekruttering.

Få en effektiv lederrekruttering i Aalborg med hjælp fra Shortlist

Det er de færreste lederkandidater, der når at få en fod ud af én virksomhed, før de bliver snuppet af en anden. Derfor kan det sjældent betale sig at lede efter kvalificerede kandidater til en lederstilling gennem traditionelle rekrutteringsmetoder. Hos Shortlist headhunter vi de kandidater, der er relevante til den pågældende stilling hos jer, blandt andet ved at bruge digitale værktøjer og tage kontakt til mulige kandidater, som vi har fundet gennem vores informanter. 

Vi sørger for at opsøge og afholde de indledende samtaler med kandidater og præsenterer jer derefter for 3-5 motiverede og kvalificerede kandidater, der et match både fagligt og personligt. Kandidaterne kan så indgå i jeres rekrutteringsprocesser – hvem og hvor mange I ansætter, er op til jer.

Spar tid og ressourcer ved at bruge Shortlist i jeres lederrekruttering i Aalborg

Det at køre en intern rekrutteringsproces kan være både tids- og ressourcekrævende. Derudover har I muligvis heller ikke de rette redskaber eller kontakter til at opsøge de rette kandidater til lederstillingen. Da en rekrutteringsproces gerne skal afsluttes med et succesfuldt resultat, bør I overveje at outsource headhunting-delen til et hold eksperter på rekrutteringsområdet. 

Når det omhandler rekruttering af leder til jeres virksomhed, er det specielt vigtigt at undgå fejlansættelser, der både er dyre og har indvirkning på mange områder i virksomheden. Shortlist præsenterer jer for de rette kandidater, så jeres virksomhed ender med kompetent ledelseserfaring og kompetencer i topkvalitet. Ledelsesrekruttering i Aalborg har aldrig været så nemt, som det er nu med hjælp fra Shortlist.

I vil få mere succes og effektivitet ved lederrekruttering, hvis I får hjælp af et rekrutteringsbureau i Aalborg. I undgår fejlansættelser og minimerer risikoen for tårnhøje udgifter og spildte ressourcer ved at få en ekstern samarbejdspartner i jeres ledelsesrekrutteringsproces.

af kandidater er mest interesseret i jobfunktion og rolle i virksomheden.*
0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.*
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.*
0 %
Få hjælp til strategisk og målrettet lederrekruttering i Aalborg

Shortlist har en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen og er derfor et effektivt alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi fokuserer på at præsentere dig for motiverede, kvalificerede mennesker frem for at ”fylde hullet” i jeres virksomhedsstruktur med ukvalificeret arbejdskraft.

Det handler i høj grad om at agere proaktivt i opsøgning af kandidater og give dem motivation til at flytte over til jeres virksomhed. Det gør vi ved at fortælle dem om de gode historier fra virksomheden og ved at fortælle om jobbet og dets muligheder. Vi indgår i en værdiskabende dialog med de rette kandidater, og dette sikrer en succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til lederrekruttering i Aalborg

I er sikret en erfaren og kompetent samarbejdspartner i jeres rekrutteringsforløb, når I arbejder med Shortlist. Vi er et hold af eksperter med mange års erfaring i målbevidst rekruttering. Vi har et omfattende armspænd, der gør, at vi kan finde de rette kandidater til de stillinger, I ønsker besat. På denne måde er I sikret både ejerskab over rekrutteringsprocessen, samt rekruttering af leder, hvor I har mulighed for at vælge mellem en håndfuld kompetente og flytbare lederkandidater.

Denne hjælp får I, når I begynder et samarbejde om ledelsesrekruttering i Aalborg:

  • Hjælp til at finde relevante og kompetente kandidater til den pågældende stilling ved brugen af kandidat-sourcing – vi finder passive kandidater med de rette kvalifikationer.
  • Outsourcing af headhunting og de indledende dialoger med kandidaterne – vi skaber motivation og flytbarhed.
  • Vi præsenterer jer for et spot-on kandidatfelt på 3-5 kandidater, der er topkvalificerede og klar til at indgå i jeres rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale