HR-rekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har mange års erfaring med HR-arbejde samt HR-rekruttering i København

Prøv Shortlist allerede i dag, og få:

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

HR-rekruttering i København

Leder I efter en kandidat til en HR-stilling? For at spare både tid og ressourcer på en længere rekrutteringsproces, kan du hos Shortlist få hjælp til professionel kandidat-sourcing. Det betyder med andre ord, at vi igangsætter det indledende arbejde og finder potentielle kandidater ud fra et bredt kendskab til blandt andet HR-markedet.

Konkurrencen om de største talenter spidser til, og det kan være en langsommelig og krævende proces at finde de mest ideelle. Med vores hjælp får I derfor et bredt kendskab til kandidatmarkedet, og med vores viden og erfaringer er vores vigtigste opgave at kvalificere og motivere de rigtige HR-kandidater, så vi kan sende dem direkte videre i processen og til interviewet med jer.

Et supplement til jobannoncen

Der er er ingen tvivl om, at jobannoncer fungerer som strategisk kommunikation. Men når vi skal måle effekten af jobannoncernes udfald, er det ikke givet på forhånd, at I får en vellykket HR-rekruttering i Danmark. Det er nemlig ikke sikkert, at den rette kandidat befinder sig blandt de mange ansøgere. I det tilfælde kan det være nødvendigt at gentage processen op til flere gange, før det måske lykkes at finde den mest kvalificerede kandidat. Af erfaring ved vi hos Shortlist, at de mest topkvalificerede talenter ofte befinder sig blandt de passive, som sjældent søger jobbet.

Derfor tilbyder vi en effektiv, indledende HR-rekruttering i København, hvor vi gennem proaktiv kandidat-sourcing benytter os af de nyeste digitale værktøjer. Herigennem afdækker vi store dele af markedet, hvor der er størst sandsynlighed for at finde de rette kandidater. I den proces er vi desuden i kontakt med ideelle kilder, og derudover afsøger vi samtlige virksomheder, hvor der er chance for at få kontakt til passive, men kvalificerede HR-kandidater. På den måde er I garanteret så udbytterig og ikke mindst effektiv en HR-rekruttering i København som overhovedet muligt.

Sådan forløber processen hos Shortlist

En HR-stilling er altid forskellig fra virksomhed til virksomhed. Derfor forløber processen således, at vi i første omgang har en uforpligtende og gratis konsultation med jer, hvor vi drøfter muligheder. Her ser vi desuden på, om der er et match mellem jer og os. Undervejs i konsultationen vil vi forsøge at identificere nogle af jeres bedste sider i virksomheden for efterfølgende at kunne fortælle de potentielle kandidater de bedste historier om jeres virksomhed samt om stillingen.

Næste led i processen vil være at holde et afdækningsmøde, hvor vi i fællesskab med lederen udarbejder en search-strategi. Således forsøger vi at afdække hele markedet for de mest kvalificerede HR-kandidater. Det er desuden her, vi gør alt, hvad vi kan, for at finde frem til dem ved hjælp af digitalt værktøj samt gode og informationsrige kilder. 

Når det er lykkedes os at få kontakt til en række potentielle kilder i vores HR-rekruttering i København, er det vores opgave at motivere dem til at blive interviewet af jer. Her ved vi af erfaring, at det er ideelt med personlige dialoger, som er tilpasset efter den enkelte. 

Formålet er som sagt at fortælle de gode historier om jeres virksomhed for derefter at drøfte mulighederne for, hvorvidt vedkommende vil være den rette kandidat til stillingen. Når vi har fundet tre til fire potentielle kandidater til jeres HR-afdeling, vil I inden for maks. fire uger få mulighed for at overtage sidste del af interviewprocessen.

Jeres opgave:

  • I skal slutteligt interviewe de udvalgte kandidater.
  • Ansætte den af kandidaterne, I mener er mest kvalificeret til jobbet.
  • Udfylde og underskrive en ansættelseskontrakt.
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
HR og rekruttering – vi hjælper med at skabe en succesfuld proces

Hos Shortlist sørger vi altså for, at du får en succesfuld HR-rekruttering i København ved at få de mest kvalificerede talenter ind. Med vores viden og erfaring sørger vi for, at det lykkes. På den måde får du i sidste ende mere tid til interviews, samtidig med at du bevarer ejerskabet over den sidste del af rekrutteringsprocessen. Vi garanterer for, at vores kandidat-sourcing er en af de absolut mest effektive måder at rekruttere de dygtigste kandidater på.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist Sourcing

Jurist med interesse for persondatabeskyttelse og cybersikkerhed

Crawford & Company
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale