Marketingrekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med marketingrekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Marketingrekruttering i København

Er din virksomhed på udkig efter en ny medarbejder i marketingafdelingen? Måske en skarp kommunikatør, PR-specialist eller reklamemedarbejder? Så er I muligvis også stødt ind i den udfordring, at marketingrekruttering i København kan være som at lede efter en nål i en høstak. Det kan nemlig være utrolig svært at ramme de mest kompetente kandidater til en marketingstilling, hvis I som virksomhed udelukkende slår stillingen op på de gængse jobportaler. 

Hos Shortlist har vi erfaring med, at de allermest kompetente kandidater ofte er aktive på jobmarkedet – og altså ikke befinder sig i den pulje, som de gængse jobannoncer når ud til. Derfor har vi specialiseret os i at finde frem til det skarpeste felt af kandidater til din virksomheds stilling, og det gælder også marketingrekruttering i København. 

Ved hjælp af effektiv og udbytterig marketingrekruttering i København kan vi hjælpe din virksomhed med at nå ud til de bedst egnede kandidater til stillingen – og på den måde spare jer for at skulle navigere i et felt af irrelevante CV’er. Vores marketingrekruttering vil indkredse et toptunet felt af motiverede kandidater, som I selv kan tage videre i jeres interne rekrutteringsproces, hvor I har tøjlerne.

Effektiv marketingrekruttering i København – vi hjælper jer

Vi har hos Shortlist gjort os en masse erfaringer inden for effektiv rekruttering, også marketingrekruttering i København. Vi ved, at de bedst egnede kandidater – dem, som med størst sandsynlighed vil være det helt rette match for jeres virksomhed – ikke nødvendigvis findes i bunken af CV’er, der sendes til jer efter jeres stillingsopslag. 

Derfor beskæftiger vi os med målrettet rekruttering som et alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer, og vi vender tilbage til jer med det skarpeste felt af motiverede kandidater i København. Med os ombord vil I kunne spare tid og kræfter på en svær proces med at finde motiverede kandidater til samtale – det tager vi os af, og så er I klar til at finde det helt rette match.

Spar ressourcer på marketingrekruttering med hjælp fra Shortlist

Med Shortlist ombord er det stadig jer, der har kontrollen over marketingrekrutteringen i København. Vi er nemlig ikke som de klassiske rekrutteringsbureauer, og det vil i høj grad være jer selv, der finder det rette match. Vores opgave er nemlig at præsentere jer for de bedst egnede marketingspecialister i København – og derfra er det helt op til jer, hvem I vil se til en samtale. 

Ved hjælp af vores målrettede og systematiske marketingrekruttering i København indkredser vi et motiveret kandidatfelt, og vi foretager den nødvendige sortering, så I kun skal bruge jeres kræfter på at bestemme, hvilken kandidat der er det bedste match til den ledige stilling i jeres virksomhed.

Shortlist er kort og godt din hjælpende hånd til en effektiv ansættelsesproces. Ved hjælp af effektiv og opsøgende marketingrekruttering minimerer vi jeres risiko for at fejlansætte, og vi maksimerer jeres chancer for at finde det helt rette match til stillingen.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til målrettet marketingrekruttering i København

Hos Shortlist er det vores vigtigste mission at finde den helt rette kandidat til den ledige stilling i din virksomhed. Ved at lade os hjælpe med at indkredse et felt af de skarpeste kandidater kan I langt hurtigere komme i mål med en ansættelse.

Vores mål er at præsentere jer for et felt af tre til fem kompetente og specialiserede kandidater ud fra en marketingrekruttering i København, som I derefter selv tager til samtale og ansætter. På den måde er det jer selv, der finder den helt rigtige til stillingen. Vi hjælper jer blot med at spare en masse tid og kræfter på den første del af processen med annoncering og ansøgninger.

Kontakt os for hjælp til effektiv marketingrekruttering i København

Shortlist er et professionelt og erfarent bureau med mange års erfaring inden for rekruttering og også marketingrekruttering i København. Vi er topmotiverede for at hjælpe din virksomhed med at finde en ny og kompetent medarbejder. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at finde den helt rigtige marketingspecialist i København, men vi ved også, hvor vi skal lede efter dem. 

Er I interesserede i at høre nærmere om vores marketingrekruttering i København? Så må I altid gerne kontakte os for et uforpligtende møde og en snak om mulighederne for, at Shortlist indgår i jeres næste rekrutteringsproces.

Et samarbejde med Shortlist om marketingrekruttering i København giver jer: 

  • en målrettet og effektiv søgen efter et felt af de skarpeste kandidater til stillingen
  • en præsentation af tre til fem motiverede og kvalificerede kandidater, der kan indgå i jeres rekrutteringsproces
  • mulighed for at undgå at skulle læse en masse irrelevante CV’er og tage kontakt til kandidater, der falder fra i den indledende fase.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale