Finansrekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition tilbyder professionel og succesfuld finansrekruttering i Århus.

Prøv allerede i dag

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Finansrekruttering i Århus

Står I på nuværende tidspunkt og mangler kandidater til jeres finansafdeling? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Shortlist ved vi nemlig om nogen, hvor mange ressourcer og penge der ofte bliver kastet efter rekrutteringsprocesserne i kampen om at finde de bedste kandidater på markedet. Men i en tid, hvor der er kamp om talenterne, kan jobannoncer og de traditionelle rekrutteringsbureauer ofte være uden det store udbytte.

Derfor har vi hos Shortlist fundet et hul i markedet og træder nu ind som et moderne alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer, I kender. Vi kan hjælpe jer med at få dybdegående indsigt i kandidatmarkedet og efterfølgende tilbyde en professionel headhunting af 4-5 topkandidater, som vil være de mest ideelle til netop jeres virksomhed og den pågældende stilling uden, at vi overtager kontrollen for dig.

En udbytterig finans-rekruttering i Århus

Det forholder sig ofte sådan, at en jobannonce for det meste kun motiverer de aktivt jobsøgende kandidater. Topkandidaterne er ofte passive og svære at få fat på, hvorfor det er nødvendigt med en nøje planlagt search. Hos Shortlist tilbyder vi i den forbindelse en ny og moderne proces, som er tilpasset nutidens kandidatmarked, og som tager afsæt i de nyeste, digitale værktøjer og nøje udvalgte kilder. 

Vi er specialiseret i Sourcing, som er den vigtigste disciplin i kampen om de største talenter inden for finansbranchen. Ved at indgå i individuelle dialoger med potentielle kandidater sørger vi for at skabe flytbarhed og motivere dem til at deltage i en afsluttende rekrutteringsproces og samtale med jer. Vi lægger især vægt på de gode budskaber og fortællinger om jer for at skabe størst mulig motivation.

I modsætning til mange andre traditionelle rekrutteringsbureauer i Århus går vi ikke ind og overtager rekrutterings- og ansættelsesprocessen. Bolden ligger i sidste ende hos jer, når vi har fundet et par interessante topkandidater. I har derfor stadig ejerskab over processen og den endelige beslutning om, hvem af kandidaterne der er mest egnet til stillingen og jeres virksomhed.

Vi tror på, at vi gennem individuelle dialoger og storytelling kan finde de bedste kandidater og motivere dem til at deltage i rekrutteringsprocessen sammen med jer. Ansættelsesprocessen afhænger således af, at vi kan motivere og skabe flytbarhed hos nogle af de mest kvalificerede kandidater til finansrekrutteringen i Århus. Og netop den proces er noget, vi hos Shortlist er specialiseret i.

0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Vi afdækker kandidatmarkedet

Hvis I vælger Shortlist som et moderne og nytænkende rekrutteringsbureau, kan vi forsikre jer om, at vi er i stand til at afdække hele kandidatmarkedet – herunder finansbranchen – gennem en proaktiv kandidat-sourcing. Vi bruger blandt andet LinkedIn og deslige til at headhunte talenter og gøre dem klar til jeres finansrekruttering i Århus. Det betyder for jer, at I både sparer penge og ressourcer på en lang rekrutterings- og ansættelsesproces, som ofte ikke giver det ønskede udfald.

I stedet kan I se frem til at lade os klare første del af processen, så I blot skal koncentrere jer om det, der i sidste ende skaber størst værdi – nemlig at interviewe de udvalgte og til sidst vælge vedkommende, der er det perfekte match til stillingen.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til finansrekruttering

Ønsker I at høre mere om, hvad vi hos Shortlist kan tilbyde til jeres finansrekruttering i Danmark, er I mere end velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak. Her vil vi fortælle meget mere om, hvorfor vi er et alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer, samt hvad vi i den forbindelse konkret kan tilbyde jer som virksomhed.

Ønsker I bedre kandidater til ansøgerfeltet, hurtigere time-to-hire og en let og gennemsigtig sourcing, så hører vi meget gerne fra jer hurtigst muligt. Jo før I kontakter os, desto hurtigere kan vi komme i gang med at afdække markedet og motivere og levere de bedste kandidater til jeres rekrutteringsproces.

Vi sørger for at:

  • Headhunte 4-5 topkandidater gennem individuelle samtaler
  • Motivere og skabe flytbarhed hos hver enkelte
  • Levere de bedste kandidater direkte i jeres egen proces
  • Lade jer beholde ejerskabet over rekrutteringsprocessen

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale