Økonomi rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med økonomi rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Økonomi rekruttering i Odense

Sidder I fast i jeres rekrutteringsproces? At skulle finde den rigtige kandidat til en økonomi-stilling kan kræve mange ressourcer og tid – specielt hvis man ønsker nogle specifikke kompetencer og erfaring. Derudover er der oftest kamp om de topkvalificerede kandidater, da disse bliver headhuntet af andre virksomheder før de når at blive ledige på jobmarkedet. Derfor er det tid til nye tilgange til rekruttering frem for det traditionelle jobopslag.

Shortlist tilbyder en nytænkende rekrutteringsproces der gør det nemmere for jer at finde de rette kandidater til jeres virksomhed. Vi er på forkant med det moderne kandidatmarked og ajour med udviklingen inden for en lang række brancher. Når I outsourcer rekrutteringen til Shortlist er I sikret kandidater der er et match til jeres virksomhed og som er villige til at flytte over til jer. Det kalder vi en effektiv og succesfuld rekruttering.

Shortlist giver jer en proaktiv og succesfuld økonomi rekruttering i Odense

Vi er ikke som andre rekrutteringsbureauer. Vi sørger nemlig for at opsøge de mest kvalificerede kandidater der passer til lige nøjagtigt jeres virksomhed og de ønsker I har til blandt andet kompetencer og erfaring. Dette gør vi via en målrettet search strategi hvor vi benytter kandidat-sourcing, digitale værktøjer og informanter fra forskellige brancher. På denne måde finder vi de bedste kandidater hurtigt og med få ressourcer.

Traditionelle jobopslag bærer sjældent frugt i det moderne kandidatmarked og er slet ikke tilpasset det nye kandidatfelts bevægelser. Derfor bliver jobopslag ikke ret ofte set af de rette kandidater, hvilket resulterer i en rekruttering af de forkerte kandidater. Shortlist skaber motiverede og flytbare kandidater til økonomi-stillingen ved hjælp af opsøgende rekruttering og værdiskabende indledende dialoger. I vil altid have ejerskab over rekrutteringsprocessen, vi har blot indsnævret feltet til mennesker med de rette kvalifikationer.

Vælg det nytænkende rekrutteringsbureau i Odense

Med hjælp fra Shortlist sparer I en masse penge og tid ved at outsource rekrutteringen til et hold eksperter inden for området. I slipper ligeledes for dyre fejlansættelser, da vi sørger for at præsentere jer for 3-5 kandidater der passer ind i lønrammen og som er et match fagligt og personligt med jeres virksomhed. Processen tager cirka 4 uger fra start til slut og I ender med en ansættelse der skaber værdi for jeres virksomhed.

Få et effektivt og succesfuldt rekrutteringsforløb med Shortlist. Vi sikrer jer topkvalificerede kandidater der kan indgå i jeres rekrutteringsprocesser – undgå dyre fejlansættelser og tidskrævende rekruttering via jobopslag ved at outsource headhunting-delen til os. 

0 %
af den globale arbejdskraft er passive talenter der ikke er aktivt jobsøgende, og de restende 30 % er aktivt jobsøgende*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af kandidater venter på at det rette job finder dem
0 %
bliver i deres nuværende stilling, men kun hvis der er mulighed for kompetenceudvikling

Shortlist – det bedste alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer

Vi har en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen og derfor er vi et bedre alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi tilbyder en unik og effektiv rekrutteringsløsning, hvor vi arbejder proaktivt i vores headhunting af kandidater til jeres økonomi-stilling. Det gør vi ved at fortælle potentielle kandidater om jeres virksomhed, jeres succeshistorier samt om jobbet og dets muligheder. På denne måde gøres kandidaterne flytbare og motiverede til at indgå i jeres rekrutteringsprocesser.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres økonomi rekruttering i Odense

Når I vælger Shortlist som jeres samarbejdspartner får i en række fordele. Vi har mange års erfaring inden for målrettet rekruttering og har mange succeshistorier bag os. Vi står for al det indledende arbejde og finder de helt rette kandidater til jeres virksomhed, som I præsenteres for I slutningen af forløbet. Hermed kan I koncentrere jer om den sjove opgave der er at vælge hvilken en af de dygtige mennesker I vælger at ansætte. Det kalder vi et succesfuldt samarbejde.

Når I samarbejder med Shortlist om økonomi rekruttering i Odense får I:

  • 3-5 kandidater der er topkvalificerede, flytbare og motiverede til at indgå i jeres interne rekrutteringsforløb
  • fordelene ved vores proaktive kandidat-sourcing og mange års erfaring i målrettet rekruttering
  • en effektiv og succesfuld rekrutteringsproces samt ejerskab over hele forløbet.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale