Digital rekruttering i København

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med digital rekruttering i København

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Digital rekruttering i København

Er din virksomhed på udkig efter en ny medarbejder? Og har I tidligere oplevet, at det kan være svært at nå ud til de rette kandidater til stillingen gennem traditionelle jobannoncer? Det kan nemlig være både besværligt og tidsslugende at skulle ramme målgruppen ved kun at slå stillingen op på de generiske jobportaler. 

Hos Shortlist har vi specialiseret os i at finde frem til de kandidater, der matcher netop den virksomhed, vi arbejder sammen med rekrutteringen om. Også selvom de er passive og ikke aktive på jobsøgningsmarkedet. Her finder vi nemlig ofte de bedst egnede kandidater i København.

Ved hjælp af digital rekruttering i København kan vi hjælpe dig med at nå ud til de kandidater, der er relevante for den ledige stilling i et omfang, der vil spare dig for en hel bunke af ikke-egnede kandidater, der først skal sorteres fra. Med digital rekruttering rammer I de interesserede kandidater og indkredser et felt af interesserede og motiverede ansøgere.

Vi gør den digitale rekruttering i København så effektiv som muligt

Hos Shortlist har vi erfaret, at de bedste kandidater til en stilling i København ikke nødvendigvis findes i bunken af de jobsøgende, der ser de traditionelle jobopslag hos jobportalerne. Derfor beskæftiger vi os med proaktiv rekruttering – og det gælder blandt andet den digitale rekrutteringsproces. 

Med målrettet digital rekruttering i København når du ud til de potentielle kandidater der, hvor de færdes – på SoMe-kanaler og lignende platforme. Her fanger din virksomhed den potentielle kandidats interesse, og I får således henvendelser fra allerede interesserede, motiverede ansøgere, der ser sig selv i jeres virksomhed. Det vil i sidste ende spare både ressourcer og tid og gøre ansættelsesprocessen af den helt rette kandidat langt mere effektiv.

Spar tid og ressourcer ved at bruge Shortlist som lokalt rekrutteringsfirma

Tager I Shortlist med ombord i jeres rekruttering, er det stadig jer, der har kontrollen. Vi er nemlig ikke et klassisk rekrutteringsbureau, der overtager hele processen. Tværtimod er vores opgave udelukkende at finde de bedste kandidater i København, og derfra har I selv styringen over den videre ansøgnings- og ansættelsesproces. 

Ved hjælp af målrettet digital rekruttering kan vi således indkredse et koncentreret og motiveret kandidatfelt til jer. Vi er toptunede i at finde de mest egnede og motiverede kandidater, og når I skal møde dem, er der således allerede foretaget den nødvendige sortering, så I kan bruge jeres tid og kræfter på ansættelsen.

Shortlist er kort sagt dit redskab til at gøre ansættelsesprocessen af en ny medarbejder så effektiv som muligt. Vi minimerer risikoen for at fejlansætte og spilde ressourcer på passiv annoncering, og vi optimerer feltet af motiverede kandidater, I skal have til samtale.

af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få hjælp til målrettet digital rekruttering i København

Shortlist er til for at hjælpe dig og din virksomhed med at rekruttere den helt rette medarbejder. Derfor står vi også klar til at hjælpe med målrettet digital rekruttering i København, som kan være med til at tiltrække de helt rigtige kandidater til den ledige stilling. 

I kan spare tid og kræfter på den traditionelle søgeproces ved ikke blot at overlade annonceringen til de traditionelle jobportaler, hvor det udelukkende er aktive jobsøgende, der vil se stillingen og lære jeres virksomhed at kende. Hos Shortlist har vi nemlig erfaring med, at de bedst egnede kandidater i København er passive. Og det er denne talentmasse, vi også vil finde frem til og motivere til at blive en del af jeres rekrutteringsproces ved at arbejde målrettet med digital rekruttering og annoncering. 

Vi sørger for, at vi kan præsentere jer for dygtige, motiverede og ansættelsesparate kandidater, som det er op til jer at finde det bedst match iblandt. Det gælder naturligvis, at alle kandidater, I møder, er flytbare og inden for lønrammen.

Kontakt os for hjælp til digital rekruttering i København

Vi har hos Shortlist mange års erfaring med talentrekruttering og digitale rekrutteringsprocesser. Vi er derfor også topfokuserede og motiverede for at hjælpe din virksomhed med at finde jeres nye, talentfulde medarbejder. De rette kandidater i København hænger ikke på træerne, og derfor kan vi også gøre processen langt mere effektiv og udbytterig for jer ved at indgå som en professionel rekrutteringsforce lokalt i København. 

Hvis I er interesserede i at høre mere om vores digitale rekrutteringsapparat, er I mere end velkomne til at kontakte os – allerede i dag – om mulighederne for at indgå i jeres næste ansættelsesproces. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om mulighederne for at indgå et samarbejde om digital rekruttering i København.

Når I indleder et samarbejde om digital rekruttering i København, er det vores opgave at:

  • annoncere målrettet på SoMe-kanaler til de bedst egnede, ofte passive, kandidater til den pågældende stilling
  • præsentere jer for et kandidatfelt af tre til fem topkvalificerede ansøgere, der kan indgå i jeres rekrutteringsproces
  • tage den indledende dialog med potentielle kandidater og afklare praktikaliteter om flytbarhed, motivation og lignende.

Shortlist rekrutterer i København

Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Fagprojektleder til konstruktioner på Øresundsforbindelsen 

Sund & Bælt
Shortlist leverer 100+ rekrutteringer til Sund og Bælt koncernen
Shortlist Sourcing

Projektleder

Femern A/S
Iron Pump rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Shippingkoordinator

Iron Pump
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
PureGym rekrutterer med Shortlist
Succesfuld rekruttering

Accounts Payable

PureGym
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale