Search & Talent Acquisition i Aalborg

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med search & talent acquisition i Aalborg

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Search & talent acquisition i Aalborg

Er I løbet panden mod muren i rekrutteringsprocessen for jeres virksomhed i Aalborg? Det kan kræve rigtig mange ressourcer og tid at finde den rette kandidat, der både er ledig og kommer med de kompetencer, I har brug for. Derudover er der kamp om de dygtige kandidater, som oftest bliver headhuntet fra en virksomhed til den anden uden først at blive ledige på markedet.

Med en hjælpende hånd fra Shortlist kan I komme på forkant med at rekruttere talenterne, før de afsættes andetsteds. Vi hjælper jer med at få indblik i det relevante kandidatmarked samt de kandidater, som matcher jeres virksomhed – både fagligt og personligt. Med hjælp fra os får I en effektiv og udbytterig rekruttering.

Gør Search & Talent Acquisition i Aalborg til jeres effektive og succesfulde redskab

Ved Shortlist er vi ikke som andre mere traditionelle rekrutteringsfirmaer. Vi er et talent acquisition-bureau som hjælper dig med at spotte de højst kvalificerede kandidater til lige netop din virksomhed. Til vores proaktive kandidat-sourcing bruger vi de nyeste digitale værktøjer, og vi har samtaler med informanter og andre kilder for at opsnuse de bedste kandidater til den pågældende stilling. 

Det kan være utrolig svært at finde gode kandidater med et traditionelt jobopslag, da det primært bliver set af ledige og jobsøgende kandidater. Shortlist skaber motiverede og flytbare kandidater, der er klar til at indgå i jeres rekrutteringsproces. I har altid ejerskab over rekrutteringen, hvor Shortlist fungerer som et godt, ekstra redskab i jeres rekrutterings-værktøjskasse.

I sparer tid og ressourcer, når I bruger et rekrutteringsfirma i Aalborg

Det kan tage lang tid og skabe et indhug i budgettet at skulle gennem en rekrutteringsproces. Sådan en proces skal gerne være succesfuld i første omgang – hvilket det sjældent er med et klassisk jobopslag. Med et rekrutterings-/talent acquisition-bureau i Aalborg, som hjælper med processen, kan I sikre jer, at der bruges tid og ressourcer på de rette kandidater. Vi finder og præsenterer jer for 3-5 kompetente kandidater, der både har motivation og de personlige og faglige kompetencer, der passer ind i jeres virksomhed. 

Kort og godt så sparer I penge og tid ved at få hjælp af et rekrutteringsbureau i Aalborg, da I ikke selv står og skal kæmpe med den opsøgende del af rekrutteringsprocessen – den står vi for. I slipper ligeledes for fejlansættelser, da vi præsenterer jer for relevante og motiverede kandidater til stillingen.

I kan gøre jeres ansættelsesproces mere effektiv og succesfuld ved at få hjælp af os til jeres Search & Talent Acquisition i Aalborg. Dermed minimerer I risikoen for fejlansættelser, og I mindsker udgifter og tidspild, som I ellers ville risikere internt i virksomheden i jeres søgen efter den rette kandidat.

af den globale arbejdskraft er passive talenter, der ikke er aktivt jobsøgende, mens de restende 30 % er aktivt jobsøgende.*
0 %
af kandidater venter på, at det rette job finder dem.*
0 %
bliver i deres nuværende stilling, men kun hvis der er mulighed for kompetenceudvikling.*
0 %
Find i de rette kandidater med Search & Talent Acquisition i Aalborg

Vi er et alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer, som giver dig en unik rekrutteringsløsning. Det handler i høj grad om proaktivt at headhunte kandidater og at give dem motivation til at skifte. Dette gør vi ved at blive del af deres rejse hen mod jer, ved at fortælle dem om jeres virksomhedskultur og gode historier, jobbet og dets muligheder. Ved at fortælle kandidaterne om hele joboplevelsen hos lige præcis jer sikrer vi, at de bliver flytbare, og at der skabes en succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres Search & Talent Acquisition i Aalborg

Med Shortlist som samarbejdspartner får I fordelene ved en mange års erfaring med talent acquisition og målbevidst rekruttering. Vi ved, hvor vi skal finde de rette kandidater til lige netop jeres virksomhed og de forskellige stillinger, I mangler at få besat. I er på denne måde sikret et hurtigt og effektivt rekrutteringsforløb, hvor I ender med en håndfuld motiverede og flytbare kandidater – I får hermed en kæmpe fordel ved at opsnappe de dygtige kandidater til jobbet, før de rekrutteres andetsteds.

Når I begynder et samarbejde om rekruttering i Aalborg, står vi for at:

  • finde de rette kandidater til den pågældende stilling ved blandt andet at bruge en proaktiv kandidat-sourcing, der finder passive kandidater med egnede kvalifikationer.
  • indgå i en indledende dialog med kandidaterne for at sikre motivation og flytbarhed.
  • præsentere jer for et kandidatfelt på 3-5 kompetente og kvalificerede kandidater, der efterfølgende kan indgå i jeres rekrutteringsproces.
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale