Life Sciences rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med Life Sciences rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Life Sciences rekruttering i Odense

Life Sciences-branchen indebærer international konkurrence og høje krav, hvor de dygtigste kandidater bliver headhuntet imens de stadig er i arbejde. Det kan derfor være en udfordring at finde kvalificerede kandidater med den nødvendige erfaring og ekspertise som også er aktivt jobsøgende. Med hjælp fra Shortlist og vores proaktive og målrettede kandidat-sourcing får I hjælp til at tiltrække kandidater der er motiverede og flytbare.

Shortlist hjælper med Life Sciences rekruttering i Odense

Det kan sjældent betale sig at gå af de traditionelle kanaler når man leder efter kvalificeret arbejdskraft. Dette skyldes at kandidatfeltet har ændret sig markant over de seneste år, hvor de traditionelle jobopslag ikke har den ønskede effekt – og de rækker sjældent ud til det kandidatfelt der ønskes. Når I skal finde nye kandidater til en stilling i Life Sciences, bør I derfor ændre strategi med en målrettet kandidatsøgning. Shortlist tilbyder jer en hjælpende hånd med dette. 

Hos Shortlist bruger vi de allernyeste digitale værktøjer, en grundig search strategi samt informanter i en række forskellige brancher til at finde de helt rette kandidater. Vi står for de indledende dialoger med potentielle kandidater, hvorefter vi præsenterer jer for et kandidatfelt på 3-5 personer der kan indgå i lønrammen, har kompetencerne og som er flytbare. Efterfølgende står I for rekrutteringssamtalerne og den endelige ansættelse af den kandidat I vurdere passer bedst til stillingen.

Få en effektiv rekrutteringsproces med Life Sciences rekruttering i Odense

Det kræver en del ressourcer og tid at finde de rette kandidater med de ønskede kompetencer. Da det ikke altid er dem der er aktivt jobsøgende, er det ligeledes svært at vide hvor man skal række ud og få hjælp til rekruttering af de rigtige kandidater. Hos Shortlist ved vi at kandidatfeltet har ændret sig og at der skal nye metoder til når der skal rekrutteres kandidater til specifikke stillinger. De kandidater der er dygtigst skal headhuntes – og det er vi eksperter i.

Med Shortlists aktive kandidat-sourcing opsøger og matcher vi jeres virksomhed og ønsker til kandidater med potentielle kandidater. I kan således undgå underkvalificerede fejlansættelser der koster dyrt, og få adgang til et stærkt felt af kandidater som er de dygtigste inden for deres felt. Vi kan således give jer en håndfuld af de dygtigste mennesker der kan indgå i jeres Life Sciences rekruttering. Dette skaber værdi for jer, for dem I ansætter samt sikrer jeres virksomhed konkurrencedygtighed.

Få effektiv hjælp til rekruttering med Shortlist som samarbejdspartner. Vi sørger for at I får en målrettet og overskuelig rekrutteringsproces, hvor I undgår spildtid med traditionelle rekrutteringsproces og fejlansættelser af underkvalificerede kandidater. Rekruttering har aldrig været nemmere.

siger at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %

Spar penge og tid ved at alliere jer med en stærk samarbejdspartner

Vores kundeportefølje er bred, men vi beskæftiger os hovedsageligt med rekrutteringer på ledelsesniveau. Er I på udkig efter en ny profil, der kan udfylde en lederstilling hos jer, er vi altså det rette rekrutteringsbureau i Odense at tage kontakt til. Når det er sagt, har Shortlist flere års erfaring med talent acquisition og rekruttering inden for et væld af brancher – helt sikkert også inden for den branche, jeres virksomhed befinder sig i.

Vil I gerne have adgang til en topkvalificeret kandidatpulje? Og vil I gerne nå i mål inden for kort tid? Ved at overlade den indledende fase af rekrutteringsprocessen til Shortlist sparer I både tid og penge. Det er en både tidskrævende og langsommelig proces at udfærdige jobopslag og gennemgå ansøgninger.

Når I indleder et samarbejde med os, frigiver I langt mere tid til de vigtige opgaver, som ligger i den sidste del af rekrutteringsprocessen.

Kontakt os, hvis I ønsker en professionel og skarp rekruttering i Odense

Er I interesseret i at komme hurtigt i mål? Og vil I gerne have fingrene i de skarpeste kandidater på markedet? Hos Shortlist har vi mange års erfaring med målrettet talent acquisition og rekruttering i Odense. Vi hjælper jer med at nå ud til relevante og kompetente kandidater – før jeres konkurrenter. Det kan godt betale sig at få hjælp til rekrutteringen af et professionelt rekrutteringsbureau i Odense, da vi ved, hvor kandidaterne befinder sig, og hvordan vi får dem i tale.

Vil I gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde en eller flere nye kandidater? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne hos os. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab kan komme i mål med en succesfuld rekruttering i Odense.

Når I indleder et samarbejde om rekruttering i Odense, sørger vi for at:

  • finde frem til de bedste kandidater til den pågældende stilling ved proaktivt at opsøge passive kandidater, der egner sig til stillingen.
  • præsentere jer for et topkvalificeret kandidatfelt, bestående af tre til fem velegnede kandidater, som derefter kan indgå i jeres interne rekrutteringsproces.
  • indgå i den indledende dialog med kandidaterne med henblik på at sikre flytbarhed og skabe motivation.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale