Specialist Rekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med specialist rekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Specialist rekruttering i Odense

Har I svært ved at finde de rette til en specialist-stilling? Rekrutteringsforløb kan ofte være tidskrævende og ressourcedrænende, hvor man ikke altid ender med den rette kandidat. Specialister kan dække over mange forskellige kompetencer indenfor forskellige brancher og dermed kan det være svært at finde de rette (eller nok) kandidater igennem traditionelle jobopslag. Derfor bør I overveje at samarbejde med Shortlist som kan give en hjælpende hånd i at finde de rette kandidater.

Vælger I at få hjælp fra Shortlist til jeres specialist rekruttering i Odense får I en række fordele såsom målrettet kandidat-sourcing. Vi finder de kandidater der er bedst kvalificerede og som har motivationen til at flytte over til jeres virksomhed. Når i indgår i Shortlists nytænkende rekrutteringsløsning sikrer I jer dermed en effektiv og succesfuld rekruttering.

Få hjælp til specialist rekruttering i Odense med Shortlist

Sjældent vil dygtige specialister inden for deres branche nå at stå ledige før de er headhuntet af andre virksomheder. Derfor kan det sjældent betale sig med traditionelle jobopslag når de rette kandidater skal findes. Hos Shortlist opsøger vi potentielle kandidater ved hjælp af vores proaktive rekrutteringsprocesser, hvor vi bruger de nyeste digitale værktøjer sammen med vores informanter i de forskellige brancher. 

Vi står for al indledende og opsøgende arbejde, hvor vi blandt andet står for de indledende dialoger med potentielle kandidater. Til slut i processen står vi med 3-5 topkvalificerede kandidater der er gjort flytbare og motiverede igennem deres snakke med os. Hvem eller hvilke af kandidaterne I vælger at ansætte er 100 % op til jer – Shortlist har blot hjulpet jer godt på vej til det rette kandidatfelt.

Vælg den mest effektive specialist rekruttering

Som nævnt kan det være ekstremt ressourcekrævende og tidsdrænende at afvikle en rekrutteringsproces. Ofte får man ikke de rette eller mest kvalificerede kandidater igennem et jobopslag, men det tager også lang tid før svarperioden på jobopslag er færdig og samtalerne kan begynde. Derudover kan man også ende med en dyr fejlansættelse hvis det ikke er den rette kandidat der er fundet. Undgå al dette besvær med hjælp fra Shortlist, hvor I simpelt og nemt outsourcer al forarbejdet til os, eksperterne inden for rekruttering.

Vælg en effektiv og værdiskabende rekruttering og samarbejd med Shortlist. Undgå de langsommelige og ressourcedrænende rekrutteringsprocesser ved traditionelle jobopslag og vælg proaktiv kandidat-sourcing som løsningen.

0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af kandidater er mest interesseret i jobfunktion og rolle i virksomheden
0 %
siger at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau
Få en strategisk og proaktiv specialist rekruttering i Odense

Shortlist har en nytænkende tilgang til rekruttering og derfor er vi det bedste alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi har fokus på at præsentere jer for de rette kandidater som kan tilføje værdi til jeres virksomhed – ikke blot fylde den tomme plads. Vi sørger for at præsentere jer for en række kvalificerede mennesker der ønsker at bidrage til hverdagen og de fælles mål i virksomheden. 

Med en opsøgende og proaktiv rekruttering af specialist kandidater sørger Shortlist for at skabe motivation og flytbarhed. Vi fortæller potentielle kandidater om jobbet, jeres virksomhed og giver dem de gode succeshistorier. På denne måde skaber vi en værdiladet dialog som sikrer at det kun er de rette kandidater der sendes i jeres retning. Dette kalder vi for en succesfuld rekruttering af specialist kandidater.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til specialist rekruttering i Odense

Samarbejd med Shortlist og I er sikret en samarbejdspartner der er erfaren og topprofessionel inden for rekruttering. Vi er eksperter på området og holder os ajour med det moderne kandidatmarked og udviklingen i de forskellige brancher. Vi tager os af forarbejdet og sender 3-5 kandidater med de rette kvalifikationer jeres vej. Hvilken af de disse specialist-kandidater I vælger at ansætte, er helt op til jer – uanset hvilken er I sikre på at de er gjort flytbare og motiverede.

Shortlist hjælper med følgende i jeres specialist rekruttering i Odense: 

  • Vi opsøger de rette kandidater der er kvalificerede til stillingen via kandidat-sourcing
  • Vi afholder de indledende samtaler og skaber værdigrundlag og motivation til at flytte over til jeres virksomhed
  • Vi eksekverer en effektiv rekrutteringsproces der ender i 3-5 kandidater som kan indgå i jeres interne rekrutteringsforløb. 

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale