Kandidat-sourcing i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med kandidat-sourcing i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Kandidat-sourcing i Århus

Leder I efter hjælp til at finde de rette kandidater til en jobstilling? Ønsker I højere kvalitet af ansøgere i feltet, når der skal ansættes til nye stillinger? Så kan vi her hos Shortlist hjælpe jer med yderst effektiv kandidat-sourcing i Århus. Vi bryder de traditionelle jobopslag og benytter os af proaktiv kandidat-sourcing for at få de bedst kvalificerede kandidater til jobbet. Med kandidat-sourcing i Århus sætter vi fokus på at aktivere de passive kandidater, så I kan interviewe de bedste talenter og kandidater til jeres virksomhed.

Hos Shortlist er vi specialister i rekruttering. Vi har mange års erfaring med rekruttering og kandidat-sourcing, hvilket betyder, at du med garanti får de bedste forudsætninger for et topmotiveret kandidatfelt med vores hjælp. Vores fokus ligger på de passive kandidater på markedet, som typisk ikke kigger efter jobannoncer. Vi har erfaret, at det også er disse kandidater, der er bedst egnede til jobbet, du gerne vil have besat.

Få effektiv kandidat-sourcing i Århus med Shortlist

Med proaktiv kandidat-sourcing sikrer vi, at I kommer til at interviewe de bedste talenter og kandidater på markedet. Vi afdækker hele markedet og tager den indledende dialog med kandidaterne, så I slipper for irrelevante ansøgninger og CV’er samt umotiverede kandidater til jeres interviews. 

Vi skaber motivation og interesse for stillingen. I dialogen med kandidaterne sikrer vi, at kandidaten har al information omkring virksomhed og stilling. Vi kommer derfor al tvivl i forkøbet, og svarer på alle de spørgsmål, kandidaten må have. Vi benytter os af professionel storytelling, så kandidaterne er top-motiverede og informerede omkring jobposition og virksomhed. Efterfølgende får I fire kandidater, der er bedst egnede til jeres virksomhed, helt uden at afgive ejerskab af rekrutteringsprocessen. 

I kan i kombination med vores samarbejde benytte jer af de traditionelle jobannoncer, men vi oplever flere og flere, der dropper jobannoncerne og lader os stå for deres kandidat-sourcing i Århus. Det er simpelt og overskueligt, og I kan bruge tiden på at skabe værdi andre steder i virksomheden. Vi sikrer en hurtig opstart, ingen trælse pligtsamtaler og en tårnhøj kvalitet i kandidatfeltet.

Med proaktiv kandidat-sourcing får I:

  • Mere tid til at interviewe de rette kandidater
  • Sparet tid og penge i rekrutteringsprocessen
  • Top-motiverede, -kvalificerede og – informerede kandidater
  • En tilpasset, indledende rekrutteringsproces, der rammer hele markedet
  • Beholder 100% ejerskab
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Tiltrækker I de forkerte ansøgere?

Oplever I, at kandidatfeltet ikke er tilfredsstillende nok? Langt de fleste personer i jobmarkedet er åbne for nye jobmuligheder, men er ikke aktiv jobsøgende. Disse personer når man altså ikke med jobannoncer, da de ikke læser dem. Derfor er kandidat-sourcing i Århus og resten af Danmark en yderst effektiv metode at nå de passive kandidater på. Selv de kandidater, der ikke når videre i rekrutteringsprocessen, og som I aldrig kommer til at interviewe, ser positivt på virksomheden efterfølgende.

Hos Shortlist skaber vi positive rammer om virksomheden, så kandidaterne har stor interesse i virksomheden. Det betyder, at flere af kandidaterne er tilbøjelige til at søge hos jeres virksomhed i fremtiden. På den måde får I de bedste kandidater til den nuværende stilling, og pga. professionel og effektiv storytelling skaber vi også et bedre brand for jer på jobsøgningsmarkedet.

Leder du efter kandidat-sourcing i Århus? Kontakt os i dag

Har I allerede forsøgt jer med de traditionelle jobannoncer, men ikke fundet den helt rette kandidat endnu? Eller leder I efter en samarbejdspartner i den indledende rekrutteringsproces, uden I opgiver ejerskabet? Så er Shortlist helt sikkert noget for jer, og vi vil rigtig gerne hjælpe. På blot fire uger skaffer vi det bedste kandidatfelt til jer, så I får en stjerne til jeres stilling. I sparer både tid, penge og energi og får samtidig en simpel, overskuelig og meget effektiv rekruttering.

Hvis dette lyder som noget for jer, så kontakt os med det samme, så I kan få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi sidder altid klar til at hjælpe jer med vores proaktive kandidat-sourcing i Århus. Kontakt os i dag, så vi kan skabe de bedste forudsætninger og rammer omkring jeres kandidat-sourcing i Århus.

Effektiv kandidat-sourcing i Århus med specialister fra Shortlist:

  • Vi afdækker 100% af markedet
  • Vi tager den indledende dialog, så I ikke spilder tid og penge
  • Vi skaber interesse for stilling og virksomhed
  • Vi sikrer, at I kun får de bedste kandidater til stillingen

Shortlist rekrutterer i Århus

G4S-vaelger-Shortlist-som-rekrutteringspartner
Shortlist Sourcing

Projektleder/overmontør søges til spændende driftsopgaver hos G4S

G4S
Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale