Lederrekruttering i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med lederrekruttering i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Lederrekruttering i Odense

Står I og er på jagt efter den rette kandidat til en lederstilling i jeres virksomhed i Odense? Det kan være en udfordrende og tidskrævende rekrutteringsproces at finde kompetente kandidater til en lederrolle. Det er sjældent, at det er de topkvalificerede kandidater, der er ledige og aktivt søgende, og derfor opnår man sjældent noget med et traditionelt jobopslag. Så skal I finde den rette kandidat til en lederstilling, er det en god idé at få en hjælpende hånd. 

Ved at samarbejde med Shortlist i jeres lederrekruttering i Odense er I sikret en effektiv rekrutteringsproces med hjælp fra vores proaktive kandidat-sourcing, som hjælper jer til at finde de rette lederkandidater, der både er motiverede, topkvalificerede og flytbare. Ved at få hjælp af Shortlists nytænkende rekrutteringsmetode er I sikret en succesfuld og udbytterig rekruttering af ledere til jeres virksomhed.

Lad Shortlist give jer en effektiv lederrekruttering i Odense

Lederkandidater får sjældent sat en fod uden for én virksomhed, før de bliver headhuntet af en anden. Det kan derfor betale sig at lede proaktivt efter kvalificerede lederkandidater gennem nye rekrutteringsmetoder. Hos Shortlist headhunter vi potentielle kandidater, der har den relevante erfaring, kompetencer, og som holder sig inden for lønrammen. Dette gør vi ved at bruge digitale værktøjer samt informanter, hvilket resulterer i 3-5 topkvalificerede kandidater til slut i rekrutteringsforløbet. 

Shortlist holder de indledende dialoger med potentielle kandidater og præsenterer dem for jeres virksomhed, jobbet og hvad muligheder der ligger ved en lederstilling hos lige netop jer. På denne måde sikrer vi os at kandidaterne vi præsenterer jer for, er motiverede og flytbare og dermed at forløbet resulterer i en værdiskabende ansættelse af leder.

Shortlist hjælper jer på vej i jeres lederrekruttering i Odense

Det kan være både tidskrævende og ressourceopslidende at køre en rekrutteringsproces. Med et traditionelt jobopslag når I muligvis heller ikke de rette kandidater til stillingen og har spildt en masse tid på et rekrutteringsforløb, der har taget i gennemsnit 29 dage med et jobopslag, som er endt uden en ansættelse. Da en rekrutteringsproces gerne skal ende med et resultat i form af en værdiskabende ansættelse, bør I overveje at outsource rekrutteringen til et hold eksperter inden for rekrutteringsområdet.

Få en effektiv og succesfuld lederrekruttering med hjælp fra et kompetent rekrutteringsbureau som Shortlist. Vi giver jer de topkvalificerede lederkandidater, og I skal blot vælge, hvilken af dem der passer til jeres virksomhed – ledelsesrekruttering har aldrig været nemmere.

af kandidater er mest interesseret i jobfunktion og rolle i virksomheden.*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
siger, at chancerne for at acceptere et job går hurtigere, hvis de kontaktes af et rekrutteringsbureau.
0 %
af talenter er revet væk fra kandidatmarkedet inden for kun 10 dage – vær proaktiv i din rekruttering.
0 %
Outsource jeres lederrekruttering i Odense til Shortlist

Vi har en innovativ tilgang til rekruttering og de processer, dette indebærer, og derfor er vi et effektivt alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vores fokus er på at præsentere jer for kandidater, der er motiverede, kvalificerede, og som kan give jeres virksomhed værdi – frem for blot at fylde en stilling. Det handler om at gøre en proaktiv indsats i rekrutteringsprocessen og i opsøgningen af potentielle kandidater. 

Når Shortlist afholder de indledende dialoger med potentielle lederkandidater, fortæller vi dem om jeres virksomhed, jobbet og de muligheder, der følger med stillingen. Derudover fortæller vi om jeres virksomhedskultur og de gode historier derfra. På denne måde skaber vi en værdisættende dialog med de rette kandidater og sikrer os, at vi ender med et kandidatfelt, der passer til jeres ønsker, og som sikrer en succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til lederrekruttering i Odense

Få en erfaren og kompetent samarbejdspartner i jeres lederrekruttering ved at arbejde med Shortlist. Vi er eksperter inden for rekrutteringsområdet og er specialiseret i målrettet rekruttering. Vores omfattende armspænd gør, at vi kan finde de rette kandidater til den tomme lederstilling. Efter fire uger får I en håndfuld kandidater, som I kan inddrage i jeres rekrutteringsforløb, og hvem I ansætter, er helt op til jer – Shortlist har blot gjort det nemmere at komme hen til slutspurten og de vigtigste samataler med topkvalificerede kandidater.

Få hjælp til ledelsesrekruttering i Odense og få:

  • kompetente kandidater til jeres ledige lederstilling ved hjælp af vores kandidat-sourcing
  • headhunting af de bedste kandidater og en kort og effektiv rekrutteringsproces
  • 3-5 kandidater, der er både motiverede og flytbare – hvem I vælger, er op til jer.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale