Rekruttering inden for marketing og salg

Shortlist har stor erfaring med rekruttering inden for marketing og salg.

Kom i gang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Rekruttering inden for marketing og salg

Er I på jagt efter den helt rigtige kandidat, der skal have de rette kompetencer og professionalisme? Rekruttering inden for marketing og salg er en tidskrævende og dyr proces, der ofte giver virksomheder en følelse af at stå på sidelinjen hos traditionelle rekrutteringsbureauer.

Med Shortlist får I direkte adgang til de bedst kvalificerede kandidater inden for marketing og salg. Vi matcher jeres virksomhed med kandidater, der er i topform både fagligt og personligt, gennem grundig research, som passer ind i jeres proces.

Gør rekrutteringen til en integreret del af jeres ansættelsesproces

Det kan være svært at kombinere drømmen om de stærkeste kandidater med jobannoncer og outsourcing til et rekrutteringsbureau, der gør arbejdet efter gammeldags manér. I stedet for at søge efter aktive og ledige kandidater, har vi hos Shortlist skabt en rekrutteringsproces, hvor vi finder passive kandidater, som passer lige præcis på jeres ønskede jobprofil.

Vi beskæftiger os med kandidat-sourcing, der giver jer en gennemsigtig og effektiv proces. Vi kommunikerer med informanter og benytter en lang række kilder, så vi kan finde de stærkeste kandidater til jeres stilling. Vi fungerer som HR-afdelingens forlængede arm, så I kan spare både tid, ressourcer og penge på at få endnu bedre kandidater, når I skal rekruttere inden for marketing og salg.

Få det stærkeste team inden for marketing og salg

Vi kender til vigtigheden ved at have de rette kompetencer i et team, så man kan nå i mål med de bedste resultater. Hos Shortlist vender vi den traditionelle rekruttering inden for marketing og salg på hovedet og hjælper jer ved at levere 3-4 velkvalificerede kandidater – uden at overtage hele jeres rekruttering inden for marketing og salg.

I dag vælger mange virksomheder helt at droppe de klassiske jobannoncer. I stedet benytter de sig af Shortlist, der gør det muligt ikke kun at ramme de aktive kandidater, men også de passive, som ofte har de bedste kvalifikationer. Vi graver et spadestik dybere og lader jer samtidig være med på sidelinjen hele vejen igennem. Det giver jer muligheden for at få det absolut stærkeste felt af kompetente kandidater samtidig med, at I sparer tid og ressourcer.

Når du vælger Shortlist, er du selv med i hele processen:

  • Over 3-4 uger afsøger vi markedet for de bedst egnede kandidater
  • Vi indleder en dialog med hver enkelt kandidat.
  • Vi sikrer den rette motivation og det helt perfekte match for jer.
  • Herefter modtager I et topkvalificeret kandidatfelt, hvor alle er motiverede og klar til at indgå i jeres rekrutteringsproces.
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
0 %
Få effektiv og udbytterig rekruttering inden for marketing og salg

Statistikkerne taler for sig selv. Når det kommer til kandidat-sourcing af passive kandidater, er det den mest effektive metode til at få opfyldt jeres ønsker om en fagligt dygtig kollega, som leverer fra førstedagen.

Som Danmarks største acquisition-bureau hjælper vi med grundig kandidat-sourcing. Vi rammer de rigtige profiler og skaber en relation mellem kandidat og virksomhed. Vi rammer nutidens kandidatmarked og afdækker grundigt den profil, som I er på udkig efter.

I slipper ganske enkelt for at gennemgå stakkevis af CV’er med kandidater, som er underkvalificerede og blot stjæler jeres tid i jeres søgen efter nye medlemmer til marketing og salg. I stedet klarer vi rugbrødsarbejdet for jer, og vi sikrer kandidater, der matcher jeres ønsker til kompetencer og lønrammen. Det bliver ikke nemmere at finde de stærkeste kandidater til marketing og salg.

Fokusér på målet, og lad os klare resten

Shortlist er jeres højre hånd i en sikker og målrettet rekrutteringsproces. Kort sagt gør vi ansættelsesprocessen langt mere effektiv og leverer knivskarpe kandidater, der lever op til jeres krav. Vi tager os af alt det hårde arbejde med rekruttering inden for marketing og salg, og I slipper for at kaste alt for mange penge og alt for meget tid efter det helt rigtige match

Vi har mange års erfaring inden for talent acquisition og målrettet rekruttering. Vi ved derfor, hvordan det moderne arbejdsmarked fungerer, og vi kan finde de passive kandidater, I har brug for. Når I får hjælp til rekruttering til marketing og salg, får I mulighed for at få fingrene i knivskarpe medarbejdere, der allerede er beskæftigede.

Er I nysgerrige på, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde det perfekte match? Så kontakt os med det samme, og hør mere om jeres muligheder for hjælp til rekrutteringen inden for marketing og salg. Vi er altid klar på en uforpligtende snak, hvor vi fortæller meget mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jer.

Vi rekrutterer inden for marketing og salg

Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Support Manager

Xolta
Xolta rekrutterer med Shortlist
Shortlist Sourcing

Customer Enablement Manager 

Xolta
Succesfuld rekruttering

Webredaktør til Bevica Fonden

Bevica Fonden
Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

Director

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale