Lederrekruttering i Århus

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med lederrekruttering i Århus

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Lederrekruttering i Århus

Er I på udkig efter lederrekruttering i Århus? Skal I have besat en lederstilling, men finder det svært at finde den helt rigtige kandidat? Savner I et kandidatfelt, der er topmotiveret og kvalificeret til en lederstilling? Det kan nemlig være rigtig svært at få ansat den helt rigtige person til en lederstilling. En lederstilling kræver ofte en del års erfaring og nogle meget specifikke kompetencer for at være et perfekt match. Alt det kan Shortlist hjælpe jer med. 

Shortlist er et rekrutteringsbureau, der specialiserer sig i at finde de helt rigtige kandidater til jeres virksomhed. Med Shortlist som jeres samarbejdspartner får I adgang til de bedst egnede kandidater til jeres lederstilling. Vi afdækker 100 % af jobsøgningsmarkedet, så I med sikkerhed får den rette person til virksomheden.

Vores moderne og innovative syn på rekrutteringsprocessen giver os de bedste forudsætninger for at finde de rigtige ledere til jer. Vores fokus ligger på de passive jobkandidater på markedet. Det traditionelle jobopslag bliver nemlig ofte set af ledige kandidater, som ikke nødvendigvis er de bedst egnede. Derfor kigger vi på de passive jobsøgere, som er åbne for nye muligheder, men som ikke læser jobopslag og -annoncer. Vi står for at skabe interessen og analysere kandidater, så I får kandidater med de kompetencer, I leder efter – både fagligt og personligt.

Effektiv og overskuelig lederrekruttering i Århus

Det kan være svært at finde den korrekte person til en lederstilling. En lederstilling kan være svær at få mange kvalificerede kandidater til, og det kan derfor være en tidskrævende og dyr process. Vi benytter os af proaktiv kandidat-sourcing og finder ved hjælp af det den perfekte leder til jer. Vi starter den indledende dialog og sikrer os, at kandidaten ved alt om virksomheden og stillingen. Derudover skaber vi interesse for virksomheden og skaber motivation for kandidaten. Efter blot et par uger får I ca. fire motiverede og kvalificerede kandidater til samtale.

Med Shortlist som samarbejdspartner beholder I også ejerskabet over rekrutteringsprocessen. Vi står nemlig kun for den indledende del af rekrutteringen. På den måde er vi anderledes end de fleste andre rekrutteringsbureauer. Vi finder de bedste kandidater til jer, som derefter overgår i jeres egen rekrutteringsproces. I beholder altså ejerskabet over processen. Lad os stå for jeres lederrekruttering i Århus, så I sparer penge og tid. Til gengæld garanterer vi en vellykket og effektiv rekruttering.

Lad Shortlist stå for jeres lederrekruttering i Århus, og vi:

  • Står for en hurtig og nem opstart
  • Skaber interesse, motiverer og informerer lederkandidaterne
  • Finder de bedst egnede ledere til jeres rekrutteringsprocess
  • Sparer jer tid og ressourcer på rekrutteringen
0 %
af jobmarkedet er aktivt jobsøgende. De resterende 90 % er passive og læser ikke jobannoncer*6 Steps to Accelerate the Hiring Process, Linkedin Talent Solutions (2019).
0 %
af de passive kandidater er åbne for nye jobmuligheder, hvis de bliver kontaktet direkte
0 %
ser det som et kompliment, når de bliver kontaktet af en headhunter
Få den bedste leder til jeres branche

En lederstilling er en meget vigtig stilling i en virksomhed, og det er derfor vigtigt, at man får ansat den rette person i første omgang. Med vores effektive rekrutteringsproces får I de bedste forudsætninger for at vælge den helt rette leder. Det er lige meget, om det er økonomi, salg, HR, eller et helt andet område. Vi finder de bedst egnede kandidater til jer, så I kan bruge tiden på andre ting. 

Med vores specialister ved roret for jeres lederrekruttering i Århus skal I aldrig bekymre jer om lange og irrelevante CV’er eller spildt tid med samtaler, der ikke ender ud i et match. Vi serverer de fire bedste kandidater på et sølvfad til jer.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres lederrekruttering i Århus

Vil I gerne være sikker på at finde den rette kandidat til de første samtaler? Vil I gerne spare tid og penge på jeres indledende rekrutteringsproces? Med Shortlist som samarbejdspartner i jeres lederrekruttering i Århus får I ca. fire bedst egnede kandidater til samtaler. Kandidaterne vil matche stilling, profil, krav og kompetencer perfekt. I kan derefter bruge tiden på interviews, så I får den helt rette person til lederstillingen. 

Vil I høre mere om, hvad vi kan gøre for jer? Så ring til os, så vi kan få en uforpligtende samtale om, hvordan Shortlist kan effektivisere jeres indledende rekrutteringsproces. De dygtige lederkandidater hænger ikke på træerne, så det er med at slå til, så vi kan komme i gang hurtigst muligt.

Vi finder den rette kandidat ved at:

  • Afdække 100% af jobsøgningsmarkedet
  • Sætte et specifikt fokus på de passive jobsøgere
  • Starte den indledende dialog, så kvalifikationer, profil og krav matcher perfekt
  • Motivere og skabe interesse ved hjælp af professionel storytelling

Shortlist rekrutterer i Århus

Succesfuld rekruttering

Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Succesfuld rekruttering

Arkitekt / Bygningskonstruktør

Lasse Larsen Huse
Aarhus Universitetshospital vælger Shortlist som rekrutteringsbureau
Succesfuld rekruttering

Innovation Project Lead / Forretningsudvikler til innovationsprojekter

Aarhus Universitetshospital
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Senior Sales Manager

VIKING Life-Saving Equipment
Shortlist-Rekruttering-Viking
Succesfuld rekruttering

Financial Specialist

VIKING Life-Saving Equipment
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale