Talent acquisition i Odense

Shortlist Talent Acquisition har stor erfaring med talent acquisition i Odense

Kom igang med Shortlist nu

test_IB2.png

”Vi sparer tid og ressourcer, uden at skulle afgive alt ejerskab”

HR-Chef, Sund & Bælt

Billede1.png

”Effektiv proces til en konkurrencedygtig pris”

Direktør, Spar Nord

Talent acquisition i Odense

Har I brug for hjælp til jeres rekrutteringsproces? Det kan kræve utroligt mange ressourcer at skulle finde den rette kandidat til en stilling, som både er kvalificeret og ledig. Hvis I står og kun får ukvalificerede kandidater ind til samtaler på baggrund af jobopslag, kan det være en god idé at tænke ud af boksen. Hos Shortlist får I flere års ekspertise og erfaring inden for rekrutteringsområdet, hvor vi blandt andet fokuserer på en målrettet og proaktiv kandidat-sourcing i jagten på den rette kandidat til jeres virksomhed. 

Med hjælp fra Shortlist får I en hjælpende hånd til at komme på forkant med rekruttering af de topkvalificerede kandidater, før de bliver opsnappet af andre virksomheder. Vi sikrer os, at vi kun præsenterer jer for kandidater, der har den ønskede erfaring, kompetencer, og som passer inden for lønrammen. Med hjælp fra os kan I få en effektiv og succesfuld rekrutteringsproces.

Få hjælp til rekruttering med et effektivt rekrutteringsbureau og dets talent acquisition i Odense

Shortlist er ikke som andre mere traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi er et proaktivt talent acquisition-bureau, der hjælper jer til at finde de bedste og højest kvalificerede kandidater. Vores kandidat-sourcing gør os i stand til at opsnuse de bedste kandidater via de nyeste digitale værktøjer samt i samarbejde med vores informanter. Med Shortlist som headhunter kan jeres virksomhed på blot fire uger få sikret produktive samtaler med 3-5 kandidater, der alle kan bidrage til jeres virksomhed. 

De traditionelle jobopslag når sjældent ud til de rette kandidater og bliver oftest kun set af ledige og jobsøgende kandidater. Hos Shortlist skaber vi motivation hos kandidater og gør dem flytbare. Under hele forløbet har I ejerskab over rekrutteringsprocessen og får indflydelse på målsætningen for kandidatsøgningen. Med vores kendskab til det moderne kandidatfelt finder vi med garanti de folk, som I har brug for.

Få de rette kandidater med talent acquisition i Odense

En længere rekrutteringsproces uden et positivt resultat skaber et stort indhug i budgettet. Derfor bør I samarbejde med et effektivt og nytænkende rekrutteringsbureau som Shortlist – så er I sikret, at I bruger tid og ressourcer på de rette kandidater. Shortlist sørger for de indledende dialoger med potentielle kandidater og gør dem motiverede og flytbare. I slipper på denne måde for pligtsamtaler og fejlansættelser, da vi kun præsenterer jer for relevante kandidater til stillingen.

Brug jeres ressourcer på værdiskabende aktiviteter, og undgå de lange rekrutteringsprocesser. Gør jeres rekrutteringsproces effektiv, og få succes i jeres ansættelse med hjælp fra Shortlist – vi hjælper med talent acquisition i Odense.

0 %
af den globale arbejdskraft er passive talenter, der ikke er aktivt jobsøgende, og de restende 30 % er aktivt jobsøgende.
0 %
af kandidater venter på, at det rette job finder dem.
0 %
bliver i deres nuværende stilling, men kun hvis der er mulighed for kompetenceudvikling.

Tænk ud af boksen, og find kandidater med talent acquisition i Odense

Hos Shortlist har vi en innovativ tilgang til rekrutteringsprocessen, hvilket gør os til et alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer. Vi tilbyder en unik rekrutteringsløsning, som handler om proaktiv headhunting af kandidater og værdiskabende dialoger, der giver dem motivation til at skifte over til jeres virksomhed. Vi taler med kandidaterne om jobbet og dets muligheder samt giver dem de gode historier fra jeres virksomhed. 

Ved at fortælle om jeres virksomhed i en værdiskabende sammenhæng gør vi kandidaterne flytbare, og dermed skabes der grundlag for en succesfuld rekruttering.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres talent acquisition i Odense

Når I har Shortlist som samarbejdspartner, får I gavn af flere års erfaring inden for området, og det er ikke en overdrivelse, når vi siger, at vi er eksperter inden for proaktiv rekruttering. Vi ved, hvor vi skal finde de rette kandidater til den stilling, I ønsker besat, og dermed sikrer vi en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, der ender med en håndfuld topkvalificerede kandidater, der både er motiverede, flytbare og et match til jeres virksomhed fagligt og personligt. Så er det blot op til jer, hvem I vælger at ansætte.

Begynd et samarbejde med Shortlist om talent acquisition i Odense og få:

  • de rette kandidater til stillingen, I ønsker besat, via en proaktiv kandidat-sourcing
  • hjælp til de indledende dialoger, hvor vi skaber motivation og flytbarhed
  • et kandidatfelt på 3-5 kompetente og erfarne kandidater, som kan indgå i jeres rekrutteringsproces.

Shortlist rekrutterer i Odense

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

El-teknisk designer

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Asset Operation Manager

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo
Succesfuld rekruttering

Projektleder

Sund & Bælt
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Fynske Bank
Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo
Succesfuld rekruttering

Kunderådgiver til Fynske Bank, Børkop

Fynske Bank
Førende brands har tillid til Shortlist

Nicklas Mohr Andersen

CEO

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en samtale